- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssymon
csendes tag
Ebből a listából ítélve én 2016 február 8-a után kezdtem el játszani a játékkal csak. Mivel nekem a Razor volt az első esemény autóm, a Jaguárral csak sokkal később találkoztam. Azt hittem már 2015-ben játszottam vele.
Most nézem, hogy elírtam. Természetesen nem vagyok annyira jó sofőr, hogy 59. legyek. Úgy akartam írni, hogy 59xx valahány pontom lett. Pedig volt 6100 körül is a 9-es idényben.
Jelen pillanatban 5118-am van, így napi 100.000 pénzt tudok szerezni.
Én is utálom, de sokat kell gyakorolni és megtanulni néhány dolgot. Csak a kanyarokban szabad driftelni, egyenesben nem nagyon és akkor kell driftelni. Mivel én döntögetős módban tudok csak játszani, mert a tapogatós nekem nagyon nem fekszik, így hátrányból indulok, nem áll vissza egyenesbe az autó.
Én azért a gyengébb SP-s autókat megszoktam verni, de néha, néha kikapok. Szép lassan araszolgatok felfelé. Tudom a Laferrarival és 9TP-al bőven 6000 pont fölött kéne lenni. Csak vannak számomra idegesítő dolgok.
Mikor egyenesben megyek és nitrózok, elmegy mellettem egy nem tuningolt CCX, ami éppen nem nitrózik. Hogy? Srác nekiment egy rendőrautónak és nem csökkent a sebessége. Hogy? Folyamatosan használja a nitrót. Hogy?
Szóval vannak hackerek a játékban, remélhetőleg folyamatosan pucolják ki őket. Ja meg VIP 0-val 100-as mechanikai leve szintje van és tuningolt a P1, és büszkén felteszi a facera.Jelenleg a Mercedes 55 AMG, Ford 2006, 2017, Muricélagó, Porsche GT3-at tudom majd annyira fejleszteni, hogy tuningolható legyen, de most visszaveszek. Csak a P1 érdekel jelen pillanatban most.
Most nekem beadott egy Limited offert, amiben a CCX-hez lehet BP-eket szerezni, de számomra értelmetlen az.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gamer Laptop: Ryzen 5 4600H / GTX 1650 Ti / 16GB RAM / 144Hz
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- Playstation 5 játékok
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest