- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe007
tag
válasz
I3u11it #3826 üzenetére
Szia!
Teljesen jogos az észrevétel a mai nap sikerült végre a 650S-emet 1007PR felhúzni és 4330-ról vissza estem 4100-ra!!!
Még 1 nap és indul hajnali 1-kor szerdán a Tidal Run új esemény a Lambo Murchiélago SV-ért!
Jelentem sikeresen 'megnyertem' ill teljesítettem az 1évvel ezelőtt elbukott Lambo Huracán-t 740PR-el
Azért azt hozzá teszem nem tisztességes húzás volt a cég részéről, hogy egy árva szót se szóltak arról hogy ha begyűjtöd a kocsit az utolsó nap minnél előbb akkor rögtön még gyűjthetsz is hozzá a szokásos 3 helyszinen újrajátszással BP-eket!!!
Mivel erről nem tudtam ezért kivárásos alapon próbáltam minnél több elemet lilára fejleszteni 'húzni' és csak az utolsó 2h-ban már nem vártam tovább megcsináltam a 17-es chaptert mire látom megjelent az újrajátszási rész! No comment!
No de mind1 a lényeg a gép már a garázsban majd csak lesz vmi esemény csak remélem nem újabb 1évet kell rá várni mire BP-ket lehet majd begyűjteniVki már említette a Car Tuned részt is hogy 1 körre lehet felpakolni én is tapasztaltam ezt és persze csak egy simpla Replay-es résznél elhasználtam
Így már a BRR-es résznél 'csupasz' 1007PR-es McLaren 650S-el próbálok nyerni, de szinte esélytelen a program lekorlátoz! Amikor nyerek is gyengébbeket hoz ellenem és naná hogy leütközök vkivel vagy az EFS talál el olyan lehetetlen helyzetben hogy már a falnak megyek csak hogy ne találjon el míg egy GTS lazán elballag azon az íven ahol az EFS eltalálna!!
Kinek melyik kocsi a legnagyobb PR-el és hányas Mechanic Level-en van?
Nálam McLaren 650S 1007PR és ML26
-
toma187
csendes tag
válasz
I3u11it #3826 üzenetére
Egy kis "statisztika"
4-5 napja még 5300 SP körül mozogtam kb 1 héten keresztűl, de úgy látszik ez nem tetszett a játéknak, így 1-2 nap alatt visszacsalt 4800 körülre! (Elbuktam az Icon III-at) Lehet rájött hogy ez azért elég durva,és visszaengedett 5200 körülre, és 1-2 napig ott is maradtam, de most megint nem tetszik neki, így jelenleg 5000-5050 pont között mozgok!
Hát nem az én teljesítményem ingadozik ennyire, hanem ez a hulladék szívat!Lamborghini Huracan!
63 verseny alatt kaptam eddig 11 BP-t! Nem picit szemétláda a játék!!! -
Olipapa
tag
válasz
I3u11it #3826 üzenetére
Teljesen jól látod, ha túl jól állsz akkor mindegy, hogy mit csinálsz eltalál az electric shock, nem reagál az autó az irányításra (pont ahogy írtad), teljesen máshol vannak az npc-k, ráadásul olyan helyeken, hogy ne tudd őket kikerülni, de ha ez még mindig nem elég akkor hibátlan kör mellett simán megelőzi az 1167PR-es Königemet egy tuningolatlan Viper vagy GTR... Ja és elkezd olyan ellenfeleket adni, hogy ha megvered akkor 0 SP-t kapsz, de ha kikapsz akkor minimum 40 SP mínusz
-
Elmicsi
csendes tag
válasz
I3u11it #3826 üzenetére
Nem vagy gyanakvó. Nagyon is csal a játék, de nem csak ott, viszont ott látszódik a legjobban. Én akkor töröltem a játékot mikor az 1186 PR-es kocsimat úgy hagyták le, mint egy álló biciklit. Valamint amikor bekerült ez a plusz csillag és fekete part dolog, akkor tudatosult bennem, hogy idő- és energiapocsékolás ez az egész szemét. Miután az összes kocsim meglett, értelmetlen volt tovább játszanom mivel csak a Laferrarit érdemes vinni a blackrige rivalsba. Nagyon elcseszték ezt a játékot. Mióta letöröltem sokkal nyugodtabb vagyok és nincs az a kellemetlen érzés, hogy most megint event van, ennyi meg annyi idő van hátra, farmoljam az újabb dolgokat mint a hülye stb
A tunning mániásoknak ajánlom a CSR 2 racing-et. Sokkal jobb játék és szebb is ennél. Én csak teszteltem és havernál láttam. Ezentúl csak gépen fogok autós játékkal játszani, de ajánlom mindenkinek aki csak a tunning része miatt játszik ezzel a hulladékkal, hogy próbálja ki azt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Diablo IV
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest