- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jojokka #4390 üzenetére
Értem, de ha jól veszem ki, lehet McLaren helyett akár más is, csak lehetőleg legyen kampány autó, a kivitelezhetőbb BP szerezhetőség végett.
Például akár lehet Köenigsegg is ugye? Ha jól emlékszem, annál közelebb vagyok ahhoz, hogy kimaxoljam.Megpróbáltam napközben McLaren-nnel versenyezgetni (hiányzik az utolsó csillag, egyébként alkatrészileg maxos, akárcsak a LaFerrari), de lealáztak ugyanúgy a versenyeken.
Frusztráló ez a játék úgy, ahogy van, én mondom.
Mikor "Tuned" ellenfelet ad be, ott már alapból elkönyvelem azt a versenyt különösen vesztettnek. Olyankor is, mikor csak "Good start"-tal sikerül indulnom.
Nem tudom, hogy hogyan lehetek én is "Tuned", de ha addig még hónapokig így kellene játszanom, inkább törlöm az egész játékot megint, szerencsére végig tudom mindig gondolni, hogy pontosan mit is ad nekem ez a játék, amiért megéri vele játszanom és nem szoktam sok pozitívra jutni vele kapcsolatban.
Például hosszú, több perces versenyek itt bizony soha sem lesznek, amik pedig tetszenének.@ssymon: Én sem szeretem azt a kifejezést, csak a válaszolt hozzászólásban is használva volt a "pörgetve" szó és akkor már így válaszoltam én is.
Úgy értettem amúgy, hogy végig játszottam már korábban a kampányt..
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest