-
Mobilarena
A Criterion Games újraalkotja a Need for Speed Most Wanted játékot, mely a franchise tagjai közt az egyik legnépszerűbb epizód volt. A játék nyitott, izgalmas akcióval dúsított világot kínál a játékosoknak, ahol megválaszthatják saját útvonalukat a Most Wanted cím elnyerése felé. Bármerre száguldozhatunk autónkkal rejtett játékelemeket felfedezve, vetélytársakat győzhetünk le, kihívhatjuk barátainkat, vagy csupán autózgathatunk, bosszantva a zsarukat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
Olyan nekem is volt, hogy épp versenyeztem, első voltam, utána ranéztem fél perc múlva már hatodik. Közben megláttam a térképen, hogy letértem egy teljesen más útra, mint amin a verseny van már vagy fél perce
Szerintem egy rohadt Wrong Way feliratot odabiggyeszthettek volna, hogy figyelmeztessen, mikor letérek az útról.
Meg az a kis nyíl is hiányzik, ami pl underground 2-ben volt, ami jelezte, hogy merre menjek, mikor versenyre mentem. -
Rexcor
őstag
Kipróbáltam a módszert amit írtál, de sajnos nekem annyira nem jött be.
A GPU kihasználtság még a 60%-ot se éri el soha. A memória órajele meg valamiért nem kapcsol át 3d-be és 648 marad.
Mondjuk eddig nulla volt szóval a 648 a 6890 helyett már előrelépés.Mit tudok csinálni ezzel a memory clock-al.?
-
lowzor
veterán
Hát igen, ne tudd meg mennyit idegeskedtem. 1 hónapja vártam, megvettem, amint meglehetett, aztán nem futott normálisan.
Amúgy szerintem nem is olyan szörnyű az irányítás (bár van baja). Mindig a Check feliraton kell lennie a szemnek és akkor nehéz eltéveszteni az irányt. Persze így is előfordul 1-2x, hogy rossz irányba megy és cseszik figyelmeztetni a játék. Mondjuk nekem lehet, hogy azért nem olyan nehéz, mert régi NFS-es vagyok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- OLED TV topic
- Milyen GPS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest