- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A Criterion Games újraalkotja a Need for Speed Most Wanted játékot, mely a franchise tagjai közt az egyik legnépszerűbb epizód volt. A játék nyitott, izgalmas akcióval dúsított világot kínál a játékosoknak, ahol megválaszthatják saját útvonalukat a Most Wanted cím elnyerése felé. Bármerre száguldozhatunk autónkkal rejtett játékelemeket felfedezve, vetélytársakat győzhetünk le, kihívhatjuk barátainkat, vagy csupán autózgathatunk, bosszantva a zsarukat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
- = Zk = - #312 üzenetére
A jobbakat egészen el lehet terelgetni. Az a szerencse, hogy nem lag, "csak" alul kormányzás, amire legalább lehet készülni valamilyen szinten, csak hozzá kell szokni.
-
Motorháztető miatt várom én is a legjobban.
- = Zk = -: Ha csak az irányítással van gondod, akkor próbálj ki magasabb Controllal rendelkező autókat, ha esetleg sikerül rá nyerned aszfalt gumit azzal még jobb lesz az irányítás. Nekem pl Ford GT, Viper, Nissan GT-R viszonylag jól irányíthatók voltak.
-
Hamarosan Camera Control mod érkezik. (remélem minél hamarabb
) Videó
-
-
Nos, szántam némi időt az FPS zabáló beállítások kilövésére, mivel szerettem volna a lehető legtöbb FPS-t elérni, de még annyira szépen hagyni amennyire lehet. A következőkre jutottam:
High Res Textures: ON
Motion BLUR: NONE
Shadow LEVEL: NONE
Headlight Shadows: ON
AMBIENT OCCLUSION: Medium
Reflection Detail: Medium
VFX Detail: High
Geometry Detalil Low
Light Scattering: OFFEzek felett már csak egyet lépve is komolyan esett az FPS, ez alatt viszont már nem változott (ahol lehet alá menni, pl VFX)
Amit nagyon ajánlok, az még egy Hot Pursuit-os tweak, ami itt is alkalmazható, mivel ugyanazt a motor használja a játék, csak némileg módosítva.
Alapból nem lehet a játékban AF-et állítani, ezért folyton mosottak voltak a textúrák hol itt-hol ott, mivel alacsony (Trilinear-on) lehetett az érték. Ezt lehet állítani a config file-ban C:\Users\neved\Documents\Criterion Games\Need For Speed(TM) Most Wanted mappában a config.NFS13Save fájlt szövegszerkesztőben megnyitva a Display részhez ezt kell hozzáadni: "ForceAniso=true" Mérni ugyan nem tudom, de szemre megszűnt a mosódott alkatrészek folyamatos töltögetése, alapon élesebb a kocsi minden része.
Ha valaki kapásból az egész konfigomat (amit fent írtam) kipróbálná, annak itt a teljes amit a config.NFS13Save-be lehet másolni:
[Display]
ForceAniso=true
SSAOLevel=1
LockTo30=false
HiResTextures=true
FitToVertical=true
ParticleShadows=true
HeadlightShadows=true
Scattering=false
FrameLatency=0
MotionBlurLevel=0
ReflectionDetailLevel=1
LodScaling=0
VfxDetail=2
ScreenScale=0
Brightness=0
Contrast=0
Width=1920
Height=1080
GammaRamp=0.990
[Hardware]
AdapterNumber=0
OutputNumber=0
[Settings]
ShadowMapLevel=0
Webcam=
[Sound]
MusicVolume=8
SfxVolume=8
SpeechVolume=8
SpeakerSetup=0
Reverb=1
[Gameplay]
EnableVibration=trueFontos: Felbontás nálam FullHD, de írd át arra ami a monitorod natív felbontása, ha ezt szeretnéd használni. Természetesen az eredeti config fájlról készüljön másolat biztos ami biztos.
A patch-ig ennyit tudtam tenni. CPU-GPU alacsony kihasználtságra eddig nem találtam megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged