-
Mobilarena
A Criterion Games újraalkotja a Need for Speed Most Wanted játékot, mely a franchise tagjai közt az egyik legnépszerűbb epizód volt. A játék nyitott, izgalmas akcióval dúsított világot kínál a játékosoknak, ahol megválaszthatják saját útvonalukat a Most Wanted cím elnyerése felé. Bármerre száguldozhatunk autónkkal rejtett játékelemeket felfedezve, vetélytársakat győzhetünk le, kihívhatjuk barátainkat, vagy csupán autózgathatunk, bosszantva a zsarukat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ3
senior tag
Az hogy lehet hogy elindítottuk haverommal a játékot és újra kezdte az egészet
Szóval eltűnt minden mentésem csak úgy......van erre valami megoldás? -
CJ3
senior tag
Tesco-ba 7900 Ft lesz ünnepi akció....és még más játékok is is (Far Cry 3--- 6990Ft, Hitman is 6990Ft, MOHA 7990Ft, Assassins Creed Rev 1290Ft stb)
-
CJ3
senior tag
Végre sikerült levernem a 8. helyen álló Most Wanted autót......viszont nem találom sehol hogyan tudom előhívni
A verseny után még mutatta az autóját ilyen fekete nyíllal, ott csinálni kell még valamit vagy az úgymaradt és kész
-
CJ3
senior tag
Mekkora kamu ez a játék
Mercedes SL 65 ellen mentem a 8. Most Wanted .....
220 km/h-val átment a szögesdróton és semmi baja nem voltAz elején telibe kapott egy beton oszlopot majd kb 5 mp alatt beért, és elment mellettem köszi az idegeskedést tényleg
esélyem sincs.....
Direkt mentem ellene az R8 Spyder-el és semmi esélyPedig azért nem egy autós játékkal megküzdöttem már, volt nehezebb is közöttük....
Ebben a játékban A.I vagy valami féle normális verseny mód... Szerintem be van táplálva egy köridő, és annak megfelelően mozgatja az autót a játék............Tehát ő mindig 1:59 alatt megy végig azon a pályán....
Már a Underground 2-ben is több értelem volt......
azóta meg elröppent pár év...
-
CJ3
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #260 üzenetére
Rógógolyó futam
Everybody Nekem az egyik játék indításnál 50-60 fps, van mikor csak 30 ne stresszeljetek már, majd jön a patch
Nem laggol szerencsére, nincs darálás lassulás semmi ilyen......de nekem is van mikor levág 30 fps-re....
Nem olyan komoly ez a játék hogy megegye a gépem, ez megint szándékos dolog, hogy vegyenek cuccokat az emberek, szándékos business -
CJ3
senior tag
Huhh de nehéz
A Most Wanted autók meg még jobban.....rendőrök stb de már kezdem egyre jobban érezni...
Véletlen elősször az NFS Undercover-t indítottam el, hát kicsit más volt az irányítás -
CJ3
senior tag
Nah mostmár kezdem megszokni ezt a kormányzást
Már kevesebb Crashed van
A verdákat folyamatosan keresem 50 db van már......De mért találtam több helyen is ugyan azt az autót
az miért van?
Van olyan pl amit itt adtatok térképen pl nincs rajta csak később lesz azon a helyen?
Mert voltak olyanok hogy sehol semmi, a megadott helyen de a környékén sem,és többször körbe jártam... -
CJ3
senior tag
Hiába megy full-on meg minden, de ilyet hogy össze vissza kocsik, megint nincs tuning benne ez borzasztó....elszórakozok vele mert jók a kis rejtett utak, stb meg az ugratók, de kb ennyi.......
Első rendőrös üldözésem kb 20 percig tartott 4 es-vagy 5 ös szintig mentem fel. de nem kaptak elFuck Cops!...elrejtőzni nem tudok utánna...bármerre megyek bejönnek a rendőrök ....röhej
-
CJ3
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #221 üzenetére
Akkor fotózd már lécives és rakd fel, nekem szükségem lenne a térképre a kocsikkal
gery5: Látom te is betoltad, de képben jobb lenne nem kell mindíg a videot tekergetni
-
CJ3
senior tag
Sziasztok
Az irányitás elég kaki az tuti..... az NFS World Online hoz hasonlít, későn reagál a gombnyomásra és nagyon rossz.......Talán eddig a Viper meg a Chevrolet-nél lehetett valahogy irányítani pont a hátsókerekes autókatKellene egy jó autó amivel végig tolhatom a játékot, mert ugye akkor oldja a csomagokat stb.......Tipp?
Illetve nincs ehhez térkép, hogy melyik kocsit hol találom az utcán
?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Házi hardvert villantott a Xiaomi Pad 7S Pro
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cyberpunk 2077
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Bittorrent topik
- iPhone topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest