- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A Criterion Games újraalkotja a Need for Speed Most Wanted játékot, mely a franchise tagjai közt az egyik legnépszerűbb epizód volt. A játék nyitott, izgalmas akcióval dúsított világot kínál a játékosoknak, ahol megválaszthatják saját útvonalukat a Most Wanted cím elnyerése felé. Bármerre száguldozhatunk autónkkal rejtett játékelemeket felfedezve, vetélytársakat győzhetünk le, kihívhatjuk barátainkat, vagy csupán autózgathatunk, bosszantva a zsarukat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
Az irányítás javítására légyszíves próbáljátok ki a következőt (csak nvidia kártyával rendelkezők): [link]
Lehet hülyeség, de egy próbát megér.
-
Rasiel
senior tag
Látod, előrendelni ezért nem szoktam, nem akarok ilyen hibákba belefutni, nagyon sok mostanában a hulladék játék (persze, itt most nem erre az NFS-re gondolok
).
Mint írtam is, szerintem sem szörnyű az irányítás, szokni kell egy kicsit, aztán utána azért elég szépen bele lehet jönni. Én azért sokszor voltam úgy, hogy nem a Check feliratot néztem, aztán elmentem valamerre más felé, utána meg restart.
Arra viszont csinálhattak volna valami opciót a Settingsben, hogy a Speed Camerát ki lehessen kapcsolni, az állandó Crashed bejátszást, meg azt, hogy mindig kiírja hányadik vagyok verseny közben a kocsi lámpájához. A 2002-es Hot Pursuitban volt egy olyan lehetőség, hogy verseny közben, ha megnyomtad az adott gombot, megállt a játék, és egy kis "kamerát" küldött előre, hogy meg tudd nézni az előtted lévő akadályokat (szerintem ez csak a PS2-es verzióban volt benne, de lehet tévedek), ez is frankó lenne benne.
Ezek kis dolgok, de örültem volna, ha ezeket megcsinálják. -
Rasiel
senior tag
Köszi a tippet mégegyszer, nálam is van változás pozitív irányban képminőséget tekintve.
(#264) asdxv: Örülök, hogy segíthettem és annak is, hogy nem kell odaajándékoznod senkinek sem a játékot.
Bár a fejlesztők foglalkozhattak volna többet is az optimalizálással, hogy ne kelljen a felhasználónak ilyennel szenvednie. De jó is lenne, ha annyiból állna az egész, hogy beizzítanánk a játékot, aztán minden menne simán, ahogy kell.
Egyébként ez az ALT+TAB-os módszer több régebbi játéknál is működik, amelyek nem használják csövön a VGA-t.
-
Rasiel
senior tag
Sziasztok!
GPU kihasználtság növelésére próbáljátok ki a következőt: miután betöltött a játék és elindulnátok a kocsitokkal, ALT+TAB-al tegyétek le tálcára, majd ugyanezen kombinációval vissza, és ALT+Enterrel újra teljes képernyőre tegyétek. Így nekem már max-on használja a vga-t, igaz néha, ritkán lemegy 80% körülire, de ezt (is) updatekkel remélhetőleg javítják majd a jövőben. Hasonló szitu volt a Batman Arkham City esetében is, ott sem akarta teljesen kihasználni a kártya erejét, de ezzel a megoldással ott is működött nekem.Irányítás valamivel lehetne jobb is, nagyon kicsit mintha később érzékelné az iránygombokat, de nem vészes, sz@rnak nem mondanám. A konfigomon egész jól fut, kisebb belassulások vannak ugyan, 40 FPS alatt nem sűrűn láttam a játékot maximális beállítások mellett. Hangok tényleg jól sikerültek benne, zenék is bejövősek. Grafikailag szépet alkottak a srácok, bár a különböző effekteket néhol túlzásba vitték (nap, valamint a Speed Camera esetén történő bevillanás is zavaró).
Összességében szerintem nem lett rossz játék, tény, hogy vannak benne hibák, közel sem tökéletes, de én elvagyok vele. Idegeskedni nem idegeskedek rajta, mikor többször kell újrapróbálnom ugyanazt a pályát. Kihívás van benne rendesen, nem mondható könnyűnek, bár szerintem nem is túl nehéz, igaz még csak az elején járok benne...
(#255) TheChos3nOne: köszi, az Aniso-s megoldást ki is próbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest