Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
A Criterion Games újraalkotja a Need for Speed Most Wanted játékot, mely a franchise tagjai közt az egyik legnépszerűbb epizód volt. A játék nyitott, izgalmas akcióval dúsított világot kínál a játékosoknak, ahol megválaszthatják saját útvonalukat a Most Wanted cím elnyerése felé. Bármerre száguldozhatunk autónkkal rejtett játékelemeket felfedezve, vetélytársakat győzhetünk le, kihívhatjuk barátainkat, vagy csupán autózgathatunk, bosszantva a zsarukat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csatlakoztam én is a táborhoz. Remélem este megjön a MOMO kormány is hozzá, aztán verethetem neki.

-
válasz
LordAxwell
üzenetére
Köszi! Az egyik valóban én voltam, vissza is jelöltelek (adott is 5000 pontot).
Más valaki esetleg?
-
Nekem az androidos verzió van meg. A kérdésem az lenne, hogy multis barátokat fel lehet venni más platformról is? Ugyanis itt is be kellett jelentkezni az Origin acc-ba, és nem jönne rossz pár ismi (meg az ezért kapott SP-ok). Ha megy így a dolog, valaki felvesz? 'sirpi' néven futok.
-
válasz
LordAxwell
üzenetére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fasterware
aktív tag
Most, hogy nemrégiben rájöttem ( még a patch előtt
), , hogy ne legyen fps dropp, kezdem kiismerni a játékot, eléggé tetszett eddig, de így már a single player " carrier " vége felé járva eléggé meguntam, hogy gyakorlatilag alig vannak pályák a játékban, mindig ugyanazokon a pályákon kell menni, maximum annyi a kihívás, hogy minden autóval lehet ezeket teljesíteni. Nem értem miért nincs benne több pálya, az előző NFS - ekben volt bőven pálya, remélem nem ez lesz a trend
. -
LordAxwell
senior tag
és még a sebesség is jobb lett mint az Agera-val

-
válasz
LordAxwell
üzenetére
Ugyanezt a pályát csináld meg a bugattival úgy hogy szintén az aranyat érd el.
-
LordAxwell
senior tag
válasz
LordAxwell
üzenetére
-
LordAxwell
senior tag
válasz
Alister71
üzenetére
Köszönöm az ötletet! (csak nekem ilyen iszonyat lassú a prohardver/hardverapró?és folyton errorozik)
Hátha tudsz segíteni:
Akármit megnyitok, és be akarom állítani, hogy mire konvertálja(?), nekem a program működése leállt és vagy zárjam be, vagy nézzen interneten segítséget, ez mitől lehet? :S
problémaesemény neve: APPCRASH
:S(win7 64bit)
bocsánat, ez a hiba csak akkor jön elő, ha a frapsal felvett videót akarom berakni a programba, mi lehet azzal a baj? Talán az, hogy az 60fps-el lett fölvéve?
Update: Most megpróbáltam 30fps-el felvette videót konvertálni, ott is ugyan ez a probléma.
Mi lehet a gondja a frapsos videóval? -
Alister71
nagyúr
válasz
LordAxwell
üzenetére
WinAvi video konverter.
-
SylarHUN
senior tag
Az év vicce.
Tegnap lezárult a szavazás a Video Game Avards jelöltjeire, lássuk a nyertest.
"Mikor láttam ki lett a győztes szó szerint akkora facepalmot csináltam, hogy konkrétan megfájdult a fejem, ez pedig jelzi azt, nem vagyok megelégedve. Ugyanis ebben a kategóriában úgy nyert a Need For Speed: Most Wanted, hogy ott volt a jelöltek közt az F1 2012, illetve a Forza Horizon."
-
dragonfx
veterán
ez a játék részemről vége.delete.
ez trágya xar csak felbaxxa magát csak az ember.köze nincs a need for speed.hez.inkább egy végeláthatatlan roncsderbi, a kocsik nem kanyarodnak, a zsarukat nem lehet lerázni, pluszba még az ellenfelek baxnak ütközni, persze téged 6 felől kilöknek, és persze a gép felhozza őket a catch uppal, de persze téged nem, egy ütközés tuti utolso hely aztán hozd fel magad hogy egyik köcsög ujra kiüssön, a kocsik cammognak az uton majdnem befullad egy countach meg egy corvette tiszta gáz állandóan lelassulsz kanyarba 120ra. és ugy nagy átlagban alig mész 200 fölé.ez a játék egy vicc egy forintot nem ér.teljesne tönkretették a need for speed nevet.
....semmi tuning, semmi pénz, semmi grafikai, bodykit..semmi...na meg nitro sincs...amui vabn az egy fost ér.kár volt rámennia valoasághüségre mert ez így egy nulla.ámennn.

-
Alister71
nagyúr
válasz
LordAxwell
üzenetére
Nekem is nagyon tetszik, még mindig.
Ahogyan a Run is, felváltva szoktam játszani. -
Jött patch akadozás javítva full grafon vaj sima fix 60FPS. Hihetetlen, hogy erre ennyit kellet várni.

-
dragonfx
veterán
válasz
LordAxwell
üzenetére
Underground,most wanted1,hot pursuit...ezek fantasztikusak.
meg a far cry 3..... -
LordAxwell
senior tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Egyáltalán nem értek veled egyet, ne haragudj. Nekem ez lett az egyik kedvenc NFS-em imádom.
szerintem a menü teljesen átlátható, de egy autós játékban mért a menüvel foglalkozol? Benzinkúton áthajtás nekem nagyon bejön, szinte minden verseny közbe direkt olyan az útvonal, hogy legyen benzinkút és meg tudd javítani a kocsit, mármint a külsejét mert csak abban roncsolódik. Amelyik kocsival megcsináltál már egy versenyt azzal még egyszer nem kell mivel elmenti a játék, nem tudom neked mért nem. Én már majdnem minden kocsival megcsináltam mindent aranyra. Az irányításáról meg szerintem nem érdemes beszélni, úgy tökéletes ahogy van, ha megszokod annyira tetszeni fog, hogy ezt fogod várni egy Arcade autós játéktól a jövőben szerintem.. A rendőrös részt még megértem, de például ha 300 fölött mész akkor már nem ér utol semmilyen rendőr...

szvsz fantasztikus játék lett

-
Rexcor
őstag
válasz
dragonfx
üzenetére
FPS drop: indokulatlanul leesik az FPS 60-ról 55-58-ra.
38FPS? Nekem 60 alatt játszhatatlan kategória. Már az 58-59-et is észreveszem és nagyon zavaró. Nem értem amikor sokan azt mondják, hogy 40-50 FPS az már teljesen jó. Lehet, hogy az én szememmel van a baj de néhány játékba még a 60-at is kevésnek érzem.
-
dragonfx
veterán
Na kicsit jobban belenéztem a játékba,elsőre ultra gáz hogy a menübe nem igazodsz ki.meg ez a benzinkuton áthajtás=reparálás, random ujrafestés...hát ez gáz.inkább lenne bodyshop, performance shop és pénzt adna a versenyekért...
Tényleg jobb lett volna mint többen irták az mw1et kiadták volna uj köntösbe.
Nekem a grafikával smemi bajom 1440be highon átlag 38fps.nem tudom mi ez az fps dropp....??
Ez hogy gyakorlatilag mindne kocsi szabadon cserélgethető de a tuning csak azon az egyne marad amivel megszerezted kinyirja a lehetőségét sok kocsival legyél mivel akkor a tuningrészt elbukod ugye....Mér van az nem menti el a versenyt?megcisnálóm aranyra...és mégis ott van?

A versenyeken tényleg durván visszahozza az ellenfeleket, nagyon jol nyomják ahhoz képest.
de a legázabb része a játéknak a rendőrők.250nel emgyek és nem távolodik.pedig én szupersportkocsival avgyok.ők meg valami ocska ford vagy franc tudja mivel...
nincs valami patch erre ami ilyen hibákat javít?anbnyi sok kis xart ki kéne javítani benne....futam után mér nincs restart lehetőség?
Az average versenyke viszont tetszenek meg hogy olyna autok is vannak ami eddig nem voltak, a grafika szép.
Kár hogy pár idegesítő dologgal kinyirják.pénzt biztos nem ér a játék.Remélem visszatérnek már végre valami underground 3 stilussal....
A 2010es hot pursuit után kiábrándító a játék.szerethető ha más szemmel nézed de a 2 évvel ezelőtti élményben minden begyalázza.
én így látom.u.i.:a tdu2 irányitása botrányos, azonnal delete volt neki, hát ez ahhoz képest jonak mondható...de egy undergroundhoz képest fika.
-
robyg
senior tag
Üdv Mindenkinek.
Lenne egy problémám amikor a singelbe benyomom a tabot hogy kocsit válasszak bejön egy térkép de utánna nem tudok csinálni semmit nem reagál semmi gombra.
Valaki nem tud rá valamit megoldást?
-
Rexcor
őstag
válasz
LordAxwell
üzenetére
Egyszer levettem minimumra, de úgy nagyon csúnya volt. Meg az elveim szerint akkor inkább nem játszok vele.
Nehogy már egy tuningolt GTX 680-al minimumon játsszak.
-
Rexcor
őstag
Nekem sajnos egyik módszer sem segít az fps drop ellen, abba is hagytam a játékot, talán ha egyszer kijavítják amit kétlek akkor megint előveszem.

-
fasterware
aktív tag
válasz
Alister71
üzenetére
Ezek szerint már 1 ideje van megoldás az fps drop - ra más elv szerint is.

Én Speedlink sl-6555 gamepaddal( ugyanúgy néz ki, mint, xbox360 - as ) játszom a most wantedet, minden funkció jól működik, de ha menübe lépek be, össze-vissza lépked a menüben saját magától, ezzel vajon mit lehet kezdeni ? -
Alister71
nagyúr
válasz
fasterware
üzenetére
Elég alt+tab-al letenni, majd alt+enterrel vissza. Akkor is rendbe kapja magát, megszűnik a dropp.
Aki kontrollerrel szeretne játszani, és nincs Xbox 360 kontorllere, az próbálja ki a xinputemu 3-at. Ez egy Xbox 360 kontroller emulátor, és elhiteti a játékkal, hogy eredeti kontrollerrel nyomod. Nem kell semmit állítgatni benne, csak használni a gyári beállításokat. Csak be kell másolni a fájlokat a telepített mappába, és mehet is a game.
Nekem nagyon bevált. Minden Xbox játékot ezzel játszok, egyikkel se kell kínlódni fél órákat a konfigurálással. Run-ba is jó, a nyomkodós részeknél nagy az előnye. -
LordAxwell
senior tag
válasz
fasterware
üzenetére
Inkább minden játékban leveszek valami pluszt a beállításokból, hogy meglegyen a stabil 60fps, azalatt nekem zavaró.
-
fasterware
aktív tag
válasz
LordAxwell
üzenetére
Igen, minimum grafikai beállításokkal nincs fps drop, de azért magas beállításon sokkal szebb.
-
LordAxwell
senior tag
válasz
fasterware
üzenetére
Régen amikor először felinstalláltam akkor mindent maxra állított a játék és akkor 30fps-el ment de volt sokszor fps drop, levettem mindent low-ra és azóta is stabil 60fps-el megy a játék és nincs fps drop(1680*1050), és a grafika semmit sem változott.
-
fasterware
aktív tag
válasz
LordAxwell
üzenetére
Nem tudom, Neked milyen géped van ( Én konfigom az adatlapomon ), Nekem is volt fps drop, már nincs, az előbb leírt beállításokkal, vga - m 91-98 % folyamatos terhelésen van, 1680*1050 minden full max, kivéve ambient occlusion medium - ra állítva, és tökéletesen játszható
.
Próbáld ki amit írtam, hátha Neked is segít. -
LordAxwell
senior tag
válasz
fasterware
üzenetére
Én még mai napig is játszok vele, próbálom minden kocsival megcsinálni a versenyeket, de én mindent low-ra vettem le és így teljesen játszható. Eddig 2000km-t vezettem le a játékban, Ti mennyit?

-
fasterware
aktív tag
Ha esetleg nincs még megoldás a hirtelen fps droppra, akkor ez nekem bevállt
:A lényeg, elindítod a játékot, belépsz a menü/beállítások/felbontás, leveszed alacsonyabbra, mint amin játszol, jóváhagyod, aztán kilépsz a menüből a játékba.
Ezután visszamész a menü/beállítások/felbontás és beállítod a számodra megfelelőt, ezután visszalépsz a játékba és megszűnik az FPS drop.Remélem segítettem azoknak akiknek tetszik a játék
.
Jó játékot. -
szab.tam
nagyúr
válasz
SylarHUN
üzenetére
2 jótanács:
1. van buék topic. (jól néznénk ki, ha mindenki minden áltlala látugatott topic-ban nekiállna bújjék malac visítozni....

2.
szabályzat.
amit tiltunk fórumunkban
...
"◦játékok accountjának, vagy tipikusan MMORPG játékban használatos tárgyak (karakter, pénz, egyéb item) eladása"
szerintem gyorsan takaríts el az aláírásodból ezt: "ELADÓ NFS World account", mert kb. legalább 1 nap ban-t osztanak érte a modik...
-
SylarHUN
senior tag
B.Ú.É.K.
Minden játékos társnak. -
válasz
LordAxwell
üzenetére
Elszúrták a TDU 2 irányítását is, de addig, amíg itt a fékpedállal tolatok, váltani nem tudok, addig ez minden, csak nem normális autós játék..
Azt már fel sem hozom, ha esetleg van kuplungom meg H váltóm..(#622) szab.tam:
Egyetértek. Én a TDU 2-t ha előkapom, abban is legtöbbször csak autókázok céltalanul. Még végig se vittem, pedig már az elején megvettem
-
SQX_Barto
addikt
Köszi

Elkapás nálam is ritkán volt (talán kétszer) és mivel mindig kocsikat találtam, tuti nem egy autóval volt.
Verseny közbeni törésnél viszont vicces volt, hogy ha nagyon elöl voltam, akkor nem is előztek meg
Bár annyira nem zavart a dolog... Részemről fél áron majd meglesz ez a játék jövőre vagy később. Következő NFS-re leszek kíváncsi, hogy most mit "találnak ki" (vagy újítanak fel) -
SQX_Barto
addikt
Más országban más fizetéssel talán nem agyalnék rajta. Függetlenül attól, hogy pofátlan lehúzás...
Ultimate Speed PackHere come five of the world’s fastest exotics: the Pagani Zonda R, McLaren F1LM, Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, Lamborghini Aventador J and Hennessey Venom GT Spyder. Take them on in high speed Races and Speed Runs: the perfect showcase for these cars. Beat the Hennessey Venom GT Spyder in an all-new Most Wanted List event.
5 kocsi (a hozzávaló kb 5*4=20 versennyel) meg egy új event, ha jól értelmezem. Mindezeket persze simán bele rakhatták volna a sima vagy a limited Edition-be... (ha már nincsenek ott és most engedélyezi a DLC...)
-
SQX_Barto
addikt
Na sikeresen kipróbáltam haver gépén ezt az új "csodát"
Vélemény (pár óra játék után):
Totál semmi köze a nevéhez, bár ezt már sokan előre tudtuk.
Kocsikat keresni (nekem) jó móka, bár vicces volt, hogy pár óra alatt a kocsik nagy részét magaménak tudhattam. Másik vicces dolog, hogy nem kell versenyeket nyerni ahhoz, hogy mehessek a top10 tagjai ellen.
Csak hecceltem a zsarukat és már az utolsó ellen mehettem is és ahogy néztem, ha nem kellene a nitro és társai, simán végigtolhatnám így a játékot. Pár verseny nekem eléggé nehéz volt (nem vagyok túl jó vezető).
A crashed, és busted feliratoknak nem láttam semmi következményét... (lehet az offline mód miatt?)
A látvány nekem tetszik (bár én kevéssel is beérem
)
Az NFS-ek nagy részével játszottam (Shift 1-2 kivételével) és valahogy mindig megtalálom benne a pozitívumokat (még a Pro Street is jó volt a kétkerekes baromságig). A Hot Pursuit-ot csak azért vettem meg, mert pofátlanul olcsó volt épp Tescoban méghozzá eredeti csomagolásban (erre háklis vagyok). Később lehet ez is meg lesz véve jóval olcsóbban, csak hogy "meglegyen". Bár ha sokáig erőltetik ezt a Criterion viccet, nem lesz több eredeti NFSem...
El lehet vele szórakozni, ha az ember unatkozik, a címét meg persze nem kell komolyan venniSzigorúan magánvélemény

Szerk:
DLC? ehhez?... és mi lesz benne? Van Timesaver pack (új EA lehúzás a lusta kockáknak)
Meg valami High speed pack is, amiben komoly 5(!) kocsi van 10euróért... -
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Kontrollerrel nálam sincs gond az irányítással.
(#639) - = Zk = - [link]
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
van demo, csak vissza kell seedelni

DLC? ehhez?... és mi lesz benne?

-
Bjørgersson
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Úgy tudom nincs demo. Az manapság nem divat már. Van helyette viszont DLC.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
- = Zk = -
félisten
nah, szép a két véglet

lehet újból megpróbálkozom vele. elvégre anno a HP 2010 irányításáért is tüntettem. aztán egyszercsak gyakorolgattam, és már vagy 5x kijátszottam azóta.... 1 hónapon belül... szal...
kéne demo, vajon van?de, hogy mentsem a szavamat, nem csak az irányításnál halt meg nálam. maga ez a börnáut feeling sem jött át... sőt.

-
Bjørgersson
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Én kontrollerrel végigtoltam, úgy egyáltalán nem volt nehéz. Talán még az is ki merem mondani, hogy tetszett és kár hogy ilyen rövid volt.

-
Newcrazy
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Sziasztok! Igaza van - = Zk = --nak. Az irányítás itt is meghalt
Próbáltam már mindent de semmi alig kanyarodik az autó. Gamepaddal jobb igaz. Billentyűzettel semmi legalábbis nekem. -
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Pc-n nem igen, de konzolokon már 1 milla fogyott. Elnézve a grafikonokat nem csodálom, hogy leszarják a pc-t.
-
brekes
tag
Tegnap próbáltam ki a 360-omon, elsőre jó meg minden, de az irányítás elég gyatra.... De ha meg vettem, már végig viszem

-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
i7 + 8 GB RAM + GT650 SLI
Miért szaggat high-on? Még csak nem is DX11-el futtatom. Kell vmi patchet felrakni?
-
szab.tam
nagyúr
én egy kifejezetten barangólós, vezetgetős játékra gondolok.
iszonyat rettenet nagy üzlet lenne, ha valaki megcsinálná.nem lenne történet. vagyis minimális, és választható, redukálható.
túristaként megérkezek pl. londolba, autót bérelek, és kocsikázhatok szabadon a városban.
forgalomban, valós időben, szabályokat betartva.
és kocsiból kiszállva lenne pár nevezetesség megtekintési lehetőség. (ha akarom.)és n+1 bőrt le lehetne húzni egy fejlesztett motorral. addon hegyek, csomó bevétel minden új város.
csak össze kell állni a guglival.érthetetlen, hogy ez még senkinek nem jutott így az eszébe.
(valami londoni mászkálós már van, de az teljesen más.)a szimeket szeretem, de az üldözős, karrieerépítős, közben lövöldözős, stb autósoktól behányok.
szeretek szabadon minél nagyobb területet bejárni.
az is elég jellemző, hogy az autóversenyes játékokban nagyon sokaknak akedvnence a nordschleife... -
válasz
LordAxwell
üzenetére
Én erre annyit mondok, hogy box kontrollerrel mind2-nek jó az irányítása.

-
LordAxwell
senior tag
Szerintem ennek sokkal de sokkal jobb az irányítása mint a tdu2-nek, annak a játéknak eleve el van ba**va mert még megszokni se tudtam, ezt viszont már úgy irányítom, hogy semminek sem megyek neki.
-
sagesz93
addikt
válasz
boogie84
üzenetére
Ez nem kicsi? hát a tdu2 ibiza szigetének kb a negyede nagyon max. a fele csak... nagyon kicsi a map szerintem. Ugyebár ott még van egy sziget.. Bár azt nem tudom eldönteni az irányítás melyikbe jobb mert a tdu2 is gyalázatos szint kb. főleg az 1-hez képest, pedig nagy kedvencem

-
szab.tam
nagyúr
ok értem. akkor ez ebből a szempontból így hasonlatos a tdu-hoz.
-
válasz
szab.tam
üzenetére
Nem viccnek. Nézz róla gameplay-t.
Nincs ilyen mód alapból ilyen a játék az autókat a pályán kell megkeresni és oda kell menni a versenyeket szintén bár ezeket már mutatja hol indíthatóak. A rendőröket leszámítva nem háborgat senki mehetsz amerre akarsz sok vizet azok se zavarnak...mindég oda rak le amelyik autóba voltál annak a lelőhelyére tehát nem oda ahol kiléptél.
Ha meg úgyse veszed meg, akkor miért nem próbálod ki? Pénzt nem adsz érte max kicsit seedeled...
-
szab.tam
nagyúr
gondolom, ezt most poénnak szántad.
de erre alapozva nem fogom megvenni...kicsit konkrétabban megfogalmazom.
van-e olyan mód, (külön, menüből választhatóra gondolok, mint a hot pursuit-ban is van), ahol az egész, vagy nagy területet úgy be tudok autókázni, hogy nem lőnek rám, nem akarnak leszorítani, nem kell időben odaérnem sehová, és nem üldöznek a rendőrök, stb...és ha van, akkor menthető-e, vagy mindig a bejárható terület elejéről kell elindulni. mert ez a hot pursuit-ban el van cseszve, minig az elejéről kell elindulnom...
-
fasterware
aktív tag
Küld el az EA - nak darabokra törve a dvd-t amin a játékot kiadták, hogy tanuljanak meg játékot írni vagy legalább teszteljék le pc - n amit kiadnak.
Amúgy olvastam valahol, hogy gőzerővel dolgoznak a patch - en, mert értesültek arról, hogy sok felhasználónál vannak gondok, csak az a baj, hogy már több, mint 1 hónapja kiadták a játékot, nem baj van idő, biztos ismerik a mondást, hogy jó munkához idő kell -
szab.tam
nagyúr
ilyenkori szokásos kérdésem.
hot pursuit féle freedrive van?

-
uggon
csendes tag
Hali!
Nem tudjátok várható-e még majd újabb DLC az ultimate Speed Pack után?
-
viktor82
őstag
Ma megint frissitett 15mb

-
wutuka
aktív tag
Lehet,hogy ezt a játékot NASA gépekre tervezték az ott dolgozók pihenését szolgálva?

-
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ugyanúgy laggolgat szal a lényeg nem lett javítva továbbra sem.
Se AA.Annyi, hogy bekerült a Store menüpont meg szerintem a DLC-t szedte le.
Bizony pont ma jelent meg, szal akkor ez nem is patch, hanem csak a DLC-t szedte le az origin.Mondjuk ez a DLC kéne lehet megveszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mesterséges intelligencia topik
- E-book olvasók
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- HP Thunderbolt 4 kábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Honor Magic 8 Lite 256GB Midnight Black Újszerű állapot 2029.02.11. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.

....semmi tuning, semmi pénz, semmi grafikai, bodykit..semmi...na meg nitro sincs...amui vabn az egy fost ér.kár volt rámennia valoasághüségre mert ez így egy nulla.
Ahogyan a Run is, felváltva szoktam játszani.

)
Próbáltam már mindent de semmi alig kanyarodik az autó. Gamepaddal jobb igaz. Billentyűzettel semmi legalábbis nekem.