-
Mobilarena
A Criterion Games újraalkotja a Need for Speed Most Wanted játékot, mely a franchise tagjai közt az egyik legnépszerűbb epizód volt. A játék nyitott, izgalmas akcióval dúsított világot kínál a játékosoknak, ahol megválaszthatják saját útvonalukat a Most Wanted cím elnyerése felé. Bármerre száguldozhatunk autónkkal rejtett játékelemeket felfedezve, vetélytársakat győzhetünk le, kihívhatjuk barátainkat, vagy csupán autózgathatunk, bosszantva a zsarukat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirpi
senior tag
Én is megvettem 3k-ért múlt héten, bár még nem volt sok időm játszani vele (a 4,6GB-os patch mondjuk engem is beszívatott, bár már előtte írtátok, így számítottam rá.).
Viszont előtte 1$-ért megvettem az androidos verziót is (még decemberben, amikor leárazták), amit végig is pörgettem, Origin acchoz kötve. Ennek az lett az eredménye, hogy mikor elindítottam a PC-s verziót, egyből 875.000 SP-m volt, és a Most Wanted 3. helyén állok. Nem tudom, így mennyi lehetőség maradt a játékban, de ez eléggé azt sugallja, hogy már nem kell sok a végigtoláshoz. Erről mi a véleményetek? Még nem ismertem ki magam annyira a PC-s verzión.
-
Sirpi
senior tag
válasz
LordAxwell #698 üzenetére
Köszi! Az egyik valóban én voltam, vissza is jelöltelek (adott is 5000 pontot).
Más valaki esetleg? -
Sirpi
senior tag
Nekem az androidos verzió van meg. A kérdésem az lenne, hogy multis barátokat fel lehet venni más platformról is? Ugyanis itt is be kellett jelentkezni az Origin acc-ba, és nem jönne rossz pár ismi (meg az ezért kapott SP-ok). Ha megy így a dolog, valaki felvesz? 'sirpi' néven futok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest