-
Mobilarena
A Criterion Games újraalkotja a Need for Speed Most Wanted játékot, mely a franchise tagjai közt az egyik legnépszerűbb epizód volt. A játék nyitott, izgalmas akcióval dúsított világot kínál a játékosoknak, ahol megválaszthatják saját útvonalukat a Most Wanted cím elnyerése felé. Bármerre száguldozhatunk autónkkal rejtett játékelemeket felfedezve, vetélytársakat győzhetünk le, kihívhatjuk barátainkat, vagy csupán autózgathatunk, bosszantva a zsarukat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz
- = Zk = - #637 üzenetére
Úgy tudom nincs demo. Az manapság nem divat már. Van helyette viszont DLC.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
- = Zk = - #634 üzenetére
Én kontrollerrel végigtoltam, úgy egyáltalán nem volt nehéz. Talán még az is ki merem mondani, hogy tetszett és kár hogy ilyen rövid volt.
-
Bjørgersson
félisten
Aki más játékokat azzal akar tolni, gondolom már megvette magának, de aki eddig megvolt nélküle, csak azért gondolom nem fogja megvenni, mert szar az új Most Wanted irányítása..
"amelyek nagy részéért (feltételezem) nem fizetsz" - mindenki magából indul ki, amelyik játékok miatt megvettem a kontrollert, azok ott figyelnek a polcon.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #311 üzenetére
Jelentem megtaláltam!
Gyönyörű, megy mint a mérgezett egér, az irányítás viszont.. valami borzalmas.
És nem csak billentyűzettel, hanem kontrollerrel is, és nem hinném, hogy én vagyok ennyire béna.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
- = Zk = - #312 üzenetére
Van hát, egyedül amiatt érdekel a játék.
-
Bjørgersson
félisten
Üdvözletem!
Most végeztem a telepítéssel, meg tudná valaki mondani merre találom a Ford GT-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest