- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Criterion Games újraalkotja a Need for Speed Most Wanted játékot, mely a franchise tagjai közt az egyik legnépszerűbb epizód volt. A játék nyitott, izgalmas akcióval dúsított világot kínál a játékosoknak, ahol megválaszthatják saját útvonalukat a Most Wanted cím elnyerése felé. Bármerre száguldozhatunk autónkkal rejtett játékelemeket felfedezve, vetélytársakat győzhetünk le, kihívhatjuk barátainkat, vagy csupán autózgathatunk, bosszantva a zsarukat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
válasz
boogie84 #616 üzenetére
Ez nem kicsi? hát a tdu2 ibiza szigetének kb a negyede nagyon max. a fele csak... nagyon kicsi a map szerintem. Ugyebár ott még van egy sziget.. Bár azt nem tudom eldönteni az irányítás melyikbe jobb mert a tdu2 is gyalázatos szint kb. főleg az 1-hez képest, pedig nagy kedvencem
-
sagesz93
addikt
válasz
seederking #465 üzenetére
na topikba nem akarok többet szemetelni, leírom a dolgokat aztán ha valakit komolyabban érdekel, írjon privátot!
kb. 1500-1600 forintba áll meg a joy. címre rendelem, szóval én nem is érintkezek a termékkel.
minden játékban nagyon jól el lehet vele lenni, fifázni is jó vele meg tdu-zni is szeretek vele, a most wanted is nagyon jól játszható vele! Billel én 2 perc után leraktam a játékot, majd 1 napra rá meglestem ezzel a gamepaddal és kipörgettem azért egyszerrezgés is jól működik amikor közelbe van egy még nem felfedezett kocsi rezeg meg ilyenek szóval "kompatibilis"
-
sagesz93
addikt
ilyet vegyen mindenki, 2 analog, rezeg is 2 motorral (!), minden játékkal ment eddig amit próbáltam, a most wantedet is el lehetett játszani vele
meg hát az ára se rossz..
-
sagesz93
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #202 üzenetére
és mindezekből van PRO is ha teljesíted azt amit a cuccoknál ír... (pl. 4000 méter drift, 60mp levegőben meg hasonlók)
a Toughness szerintem azt jelenti, hogy mennyire bírja a kocsi a zúzást.. -
sagesz93
addikt
válasz
enginev3.0 #159 üzenetére
olyan kocsit nem fogsz találni az utcán amik fent vannak a most wanted listán
le kell tolni hozzá a 4. vagy 3. helyen tanyázót asszem annak van. -
sagesz93
addikt
Nyomj egy alt+entert, lesd mar meg ablakos módban hogy megy.. Fogadok sokkal jobban
ETOM: nekem is akad ha úgy van.. 1280x720 ablakban mediumkozelin a graf, "videken" fix 60, városban 45, ha akad akkor meg ilyen komoly 20-25 fps-es dropok vannak. Bar az en kis szaros gepemtol nem vártam többet, igaz a procit használhatna 30% felett is...
-
sagesz93
addikt
válasz
oliver7777 #136 üzenetére
semmit nem lehet állítani ez a másik gáz az egészbe
első dolgom volt hogy beizzítsam az saitek r660-asomat, meg se nyikkant, átírtam egy logi kormányra a nevét(sok játéknál bejön, és tökéletesen megy mindenhol), na ezzel már működött, viszont semmi rezgés, semmi visszajelzés, a kormányt se húzza vissza, csak akkor csinál bármit is ha ütközök meg ha van valami rejtett autó a közelbe, hát beszarás komolyan. Aztán megpróbáltam az ebayről rendelt dilong márkájú 2 analóg tengelyes ps3 másolat gamepadomat(), ezzel egész faszántosan lehet irányítani, bár az első órákban komolyan szenvedtem, mert ilyen belassult, plasztikus, elnyúlt kormányzást nem sokat láttam... ha egy kicsit hamarabb reagálna a dolgokra még azt mondanám egynek elmegy. Billentyűzettel nem is mertem megpróbálni, az előző nfs-t, már nem tudom melyik volt név szerint, 3 percet volt a gépemen mert az első "küldetést" amit ott kellett csinálni egyszerűen nem tudtam megcsinálni olyan fos volt az irányítás. (majd lehet ránézek gamepaddal..)
Ez a játék kicsit több időt kapott tőlem, egyrészt mert őszi szünet van, másrészt mert az autók tényleg nagyon szépek benne. -
sagesz93
addikt
szép a játék meg jó nézni, csak vezetni ne kéne benne... Milyen kár hogy autós játék lett ebből
egyébként nálam ablakos módban használja ki a gép erejét, teljes képernyőn meg semmit nem csinál alatta a gépem, emiatt 30fps-em van... ablakosban 50-60 körül alakul, sűvít is a gép, viszont 20 perc után elkezd borzasztó akadásokat produkálni, majd ez meg is marad csak kicsit mérséklődik
a verseny és "főellenségek" előtti intrók nagyon bejönnek, grafika is megfogott meg jó benne kocsikázni de sok minden nagyon bosszantó nem is írom le mert olvastam már kb. mindet itt az előző hozzászólásokban. Kipörgetni kipörgettem már a "sztorit" cseppet sem tartalmazó játékmenetet, itt véget is ért nálam a játék, ha legalább a térkép nagy lenne akkor még elkocsikáznék benne egy darabig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- ASUS routerek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Konteó topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest