- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
A Criterion Games újraalkotja a Need for Speed Most Wanted játékot, mely a franchise tagjai közt az egyik legnépszerűbb epizód volt. A játék nyitott, izgalmas akcióval dúsított világot kínál a játékosoknak, ahol megválaszthatják saját útvonalukat a Most Wanted cím elnyerése felé. Bármerre száguldozhatunk autónkkal rejtett játékelemeket felfedezve, vetélytársakat győzhetünk le, kihívhatjuk barátainkat, vagy csupán autózgathatunk, bosszantva a zsarukat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LordAxwell #618 üzenetére
Elszúrták a TDU 2 irányítását is, de addig, amíg itt a fékpedállal tolatok, váltani nem tudok, addig ez minden, csak nem normális autós játék..
Azt már fel sem hozom, ha esetleg van kuplungom meg H váltóm..
(#622) szab.tam:
Egyetértek. Én a TDU 2-t ha előkapom, abban is legtöbbször csak autókázok céltalanul. Még végig se vittem, pedig már az elején megvettem -
válasz
p0rch_m0nk3y #515 üzenetére
Na ezt én is kipróbálom
-
válasz
boogie84 #460 üzenetére
Hát nekem mindenhogy képes 50FPS-ről 20 alá beesni
Pedig most így fél óra után, a játék maga kezd tetszeni, mert lazítani, szórakozni, rendőrök elől menekülni szerintem bőven jó. De ilyen ugráló FPS-el katasztrófa.. Nem kell nekem 50-60, el lennék FIX 30-40 közt is, de így..
(#459) homeless09: És ráadásul szerintem nagyon szarul vált..
-
Kipróbáltam a játékot, hát..
Azon lépjünk hamar túl, hogy az irányítás nem az igazi, bár az külön tetszik, hogy végre van értelme a féknek, és nem lehet 270-el kanyart venni, de azért szokni kell. Nagy bajom így elsőre viszont nincs vele, nem szimulátor.
Ami viszont a játék futását illeti, az valami katasztrófa. Mai szemmel nincs egy erőgépem, de ez mindenen túltesz. Ugyan azon a grafikán 3x FPS különbségek a 60-tól a 15-ig elszórva, a grafikai beállítások annyit érnek, hogy máshol akad, vagy ahol nem akad, ott több az FPS, de a 15 helyett meg kapok 17-et. Közben a gépi erőforrás fele meg parlagon hever:
Arról ne is beszéljünk, hogy ugyan azon FPS érték mellett valamikor "röcög", valamikor szépen megy.
De ami nagyon beteszi az ajtót nálam, hogy árkád játék ide vagy oda nincs manuális váltó?
Kéremkapcsoljaki..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- EAFC 25
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest