- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
bzoley
veterán
Húú bazz, tényleg
Már jobban megy
Lev:
Menyé barátom a MY cars-ba ott pedig lödd be aszt a **** tepsi Carrera GT-t úgy hogy a legszarabb cucc rajta a Junkman-ek legyenek...
Ez annyira jó, hogy még piros betűs is lehetne
Én biztos kiegészíteném vele a FAQ-ot
pg012345
Egyben felhívnám a figyelmedet, hogy nem szeretjük a nem tisztességes versenyzőket.
Jó versenyést!
The crime does not pay! -
misu
senior tag
Hy!
Basszus, nem hiszed el, én is erre gondoltam..
az elkapások felénél jol jött vóna a nitró...
Illetve úttorlasz előtt sem használom, inkább utána, de nagyon..
SpeedBrakert egyáltalán nem használtam, szerintem most mr ideje lenne elkezdeni...
bár eddig 2x mentem bele a szögesp*csába......inkább beszorítanak...
nekem eddig az ótópálya volt a kedvencem...fel lehetett gyorsulni, meg menni, mint állat...
a szélén meg volt egy benzinkút, ott ráborítottam a cuccot az üldözőkre, utána meg hiding-oltam a garázsba...csak a helikopáternél ez nem mindíg jött be, illetve, mivel arra felé garázdálodtam, oda is bekukkantanak...szóval bukta...
hazamegyek, most már tényleg megcsinálom...
Köszi a tanácsot!
Szép napot!
Bye! -
Lev Andropov
senior tag
Köszike!
Okés szólok majd ha lehet!
Azért így utólag visszaemlékezve arra a videmre, hát, nem rossz de, mostmár jobbat csinálnék....
, azaz
pontosítva: sokmindent máshogy csinálnék benne
jah és köszi mindenkinek a felbontásokat! Sajna olyan tarka a választék, mint egy kurv@ rét!
[Szerkesztve] -
misu
senior tag
Hy!
Vagy egy idő után már menni fog reflex-ből is...
Illetve ha ügyesen mész a kettőnek, akkor mind kipurcan kapsz érte egy halom pontot...csak nehéz utána meglépni...
Én most vagyok a #5, de ennyit még nem szívtam a zsernyákokkal..
Naná, hogy vagy 4 milstone-n is megvolt...
tegnap 3x kaptak el...pedig már van egy kis rutinom....
Amúgy tényleg kira a játék...
ma újra megpróbálom...
Szép napot!
Bye! -
Skipp
senior tag
Ebből vid lesz
Amúgy én szeretem a Mazdákat, meg szerintem jól irányíthatóak kanyarodáskor, ezért nekem teccenekPersze azé az RX-8 nem olyan jó mint az RX-7
Amúgy megint LevJump módosított verzióját sikerült előadnom, ráestem a kocsi baloldalára és csúsztam többtíz métert[link]
[Szerkesztve] -
.:Kristian:.
addikt
Mustang = Rx8
Nem sok különbség van a 2 kocsi közt...eggyik jobbam csúszik mint a másik, de azért én szeretem mind a 2-t
De én már befejeztem a Bountyzást mert már délután rávertem a billre és kitört az egyik kis tartó lába, nincs hozzá türelmem újra kezdeni + nem akarom, hogy a billem darabokban heverjen -
-
Balli
őstag
köszi wazze
A gond ott volt, hogy amikor meg kerdeztem a játék elején voltam az M3-al, akkor ESC megnyomasa utan nem volt ott ez a menü. Most már van olyan menüm, de nem tudom kiválasztani, mert azt irja ki, hogy nincs mit tuningolni vagy micsoda
Szval valamit be kell majd szerelnem a gépbe a garage-ban, vmi kormányizét, hogy végre betudjam normálisan állítani? -
-
Lev Andropov
senior tag
Különben ténnyleg nem bonyolult ( csak rájönni az hogymiket kell ahooz nyomni hogy egy egész úttorlaszt át tuggyak ugorni és, hogy a másik autóval egy síkban landoljak ez már 1 cseppet bonyibb, de nem vészes....)
Majd mutatok olyat a teljes vidbe a 202be ami kicsit nehezebb!
Scream: Köszi!
nemtom vki irta, hogy neki nem teccet az állóképes start, hát gondoltam most jól megkapjátok, NO kegyelem rulez!!!!Ergo 2 punci start!!!
netkoo: Köszi tudom, hogy szereted Ariát!!!
nfsu17:GRT! grt!!
Látom rákaptál az ízére!!! csak így tova!!
poddiablo: Köszi!
Milyen dolog megkésve letölteni a videót, ejnye-bejnye!!!! -
-
Lev Andropov
senior tag
Csak annyi a különbség, hogy én itt figyelek lassan negyed éve ebben a totyikban, a játék megejenése előtt bőven...Ezidő alatt körülbelül 150-200 rekordot ( de inkább többet
)
küldtem be, ismerek szinte mindenkit itt a totyikban...
Agostino volt az első ember akivel szóváltásba kerültem ezen környezetben....
.....anno kicsit össze is kaptunk, mivel írtam hogyutálom a csítereket, illetve az ilyesfajtákat, megjegyezve, hogy UG-be kurv@ sok cheater volt ( és ez így is van, ezt szvsz Scream is tudja igazolni )..na de nem lényeg.
Agostino...Tartozol még egy NFSU partyval..emléxel?
Azután rájött Agostino miaz ábra, és én azóta tudom és ismerem is őt, hogy én meg Neki tudok hinni, ugyhogy bármilyen fájó is nekem oda kell adnom a 1st positiont( persze abszulút nem kár
) ( sőt hidd el nekem már a 30 milla is meglenne ha a játék bírná amit csinálok, és nem lépne ki
)
( Mellesleg ha vki még nem tudná nekem egyetlen rekordomról nincsen kép, ez pedig a bounty és ez azért van mert kilépett a gém, bzoley... )
Különben annyi az egész, hogy jó Neked Skipp, hogy nem lép ki a játék, így van esélyed!( Különben grt!
a lelkiismereteddel ugyis Te számolsz el!
)
Én csak egyetlen dolgot furcsálok, persze ez semmit sem jelent, az pedig a megrongált, de nem tönkretett autók nagyon alacsony száma....
To bzoley: Én beleegyezek, Tőlem felkerülhet a record listre..
U.i.: Nekem csak annyi lenne a kérésem Skipp, hogylécci eccerd hozd el a gépedet, hogy én is tudjak végre 1 nagyot bountyzni!!THNX
Ja és a vid készülget......
Remélemszeretitek a csajokat......
Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- sziku69: Szólánc.
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest