- Hová lett 1000 mAh?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vashyron
csendes tag
Valamint a belső nézet mint KÖZTUDOTT azért lett kivéve , mert egyáltalán nem illene egy teljesen árkád versenyjátékba a Criterion elmondása szerint , ami teljesen jogos. De gondolom eztis jobban tudod mert Magyar vagy és számítógépes. ha belős kamerás szarokkal akarsz játszani akkor ott a sok ratyi szimulátornak nevezett ocskaság és halgathatod a motorhangot éjjt nappalá téve. a NFS sorozatot soha senki nem a belső kamera miatt szerette szóval felejtős. Valamint nem akarok már mindenkinek írni de nagyon vicces volt a "már megint kihagyták a Ferrarit " beszólás. Mivel minden NFS Fan tudja a Fekete paci sárga alapon már kerek 10 éve nemtette tiszteletét NFS játékban. (kivéve a boxos exclusive DLS Shift-ben) Úgyhogy ismét EPIC FAIL COMMENT Volt azis aki beírta .
-
Vashyron
csendes tag
Figyelj. Én elhiszem hogy nagyon okosnak képzeled magad. És intelligensnek de attól hogy van egy rakat fos ócskavasad amit te Pc nek nevezel és még mind a mai napig nemtudsz elszakadni a dedós számítógép elnevezéstől, nehidd már azt hogy okos vagy jó? Valószínű hogy ennyire beképzeltek lennének a PCsek? igen utánanéztem , valamint közel 8 évig éltem Párizsban mikor ti azon röhögtetek anno ittis a NFS4 kapcsán hogy nem létezik lamborghini és porsche kocsi rendőri alkalmazásban mikor én a saját szememmel is láttam akcióban őket. Szóval tecsak fogjál magadon és az magad oltogasd be de nagyon gyorsan .
További bizonyíték linkek : http://jalopnik.com/120610/bulgarian-police-use-confiscated-porsche-911http://en.wikipedia.org/wiki/Lamborghini_Gallardo
biztosan ezis photoshoppolva van ugye? azért nenézmár teljesen hülyének. Inkább képezd magad mer tezzel csak saját magadat járatod le . Tiszteletem "okos" számítógépes! -
blazsey2
senior tag
Olvastam egy interjút a fejlesztőktől és azt mondták nem lesz tuning.Azzal érveltek hogyha valaki a való életben vesz mondjuk egy Lambó Murcielagót azt sem állnak neki tuningolni.Inkább a fejleszthető fegyverekre helyezik a hangsúlyt mind a rendőri mind a saját vonalon.Amik azt a célt szolgálják hogy minél hamarabb lerázzuk a zsarukat illetve hogy a zsaruk elkaphassanak ha velük játszunk.Én nagyon várom mert ez volt az egyik kedvenc játékom PS2-őn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest