- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
varsam
őstag
arcade, 110%-osan.
Igen, itt most az lett a lényeg, hogy kanyarba egy kis gázelvétellel, esetleg egy pöttynyi fékkel és kanyarodással beáll a kocsi driftbe és úgy kell venni minden kanyart. Ez a jobb kocsikkal olyan 250-300km/h körüli sebességgel történek, ami a valóságtól fényévekre van. Ettől függetlenül szerintem nagyon élvezhető játék, utóbbi évek legjobb NFS-e (nekem a szimulátorokhoz nincs megfelelő kormányom, szval marad az arcade)
Grafika tényleg szép, a többi bajom a játékról már leírtam pár hsz-szel előrébb.(#203) Vasinger!
Ati kártyán 10.10e driverrel szépen megy AA-val is. A gépeden röccenés nélkül fullon menne szvsz.(#206) Tripower
civilbe EMP-n és szöges útzáron kívül még van turbó (erősebb a nitrónál és tovább tart, elég jó dolog, illetve zavaró, amivel kb 10-15mp-re nem tudnak csinálni a rendőrök semmit, a ledobott útzárakat is hatástalanítja illetve kiiktatja az EMP-t ha rád álltak vele, szintén hasznos).
-
varsam
őstag
válasz
Barthezz2 #152 üzenetére
Már az előző NFS-ekben is volt, hogy úgy játszottam (UG, UG2, MW, Carbon) hogy csak a motorhang volt maxon, manuális váltó, és csak autókáztam a pályán, élveztem a dolgot. Ha már élőben nem tapasztalhatom meg, akkor a gépen hadd halljam a 600-1000 lovas motorok üvöltését. Na ezt itt pont nem lehet ilyen formában, pedig nagyon jó lenne, szép a grafika, jók az autók...
Amúgy a Ferrarikat nagyon hiányolom, kár h nincs egy sem -
varsam
őstag
válasz
sirdenis #150 üzenetére
Ritkán nálam is előrodul, hogy 5-10mp-re leesik az fps és elkezd akadni, de utána jó.
Vannak hiányosságai a játéknak bőven (pl az eső, egyéb hangok, AA hiány, mosódó kép, alt+tab után eltűnnek a textúrák nálam is, nincs manual váltó stb..) nem igazán értem, hogy ezt így miért kell kiadni... de manapság ez lett a divat sajnos
Ettől függetlenül jó a játékélmény sztem, bár még jobb lehetne. -
varsam
őstag
Én HD4890-el tolom, 10.10e driverrel, 4x AA és 16x AF-el. Nagyon szép így a játék, csak az esti pályákon elég furán viselkedik. Nem tudom hogy ez játék feature vagy vmi driver hiba. Ugyanis a világítő kis táblákat meg a középső sárga vonalat az úton folyamatosan mintha beleégne a monitorba, "elhúzza, elmossa" a mintákat. Nem tudom hogy írjam le, majd próbálok printscreent mutatni, esetleg más is találkozott ilyennel.
Amúgy a játékélmény nagyon bejön, régóta a legjobb NFS, viszont kicsit zavar h már nagyon arcade lett, szval még manuális sebességváltást sem lehet beállítani, legalábbis én nem találtam, illetve hogy a hangeffektek erejét nem lehet külön-külön állítani. Elég zavaró hogy állok a kocsival, és a tücskök ciripelése elnyomja a 8000-et pörgő 600 lovas V12-es motor hangját
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged