Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Android szakmai topik
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
Én is a metrós résznél járok már de újracsak elakadtam. leugrottam egy sziklánál ahol egy kapu van. Kinyírtam minden ellent és be van falazva a kapu. A tetején átszűrődik a fény de egyszerűen nem tudom lebontani a falat...

A skorpiós részen én úgy vergődtem át hogy a pálya elején amikor indultam a robottal kiszálltam belőle és gyalogosan gyilkoltam le mindenkit majd amikor adott részt megtisztítottam visszamentem a robotért és átvittem. Így megmaradt az egész élete a robotnak és így is alig birtam kicsinálni a skorpiot... Gyenge fokozaton nyomom így egy kicsit meglepett hogy ennyire nehéz volt likvidálni ezt a főellenséget..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest