Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totti1983
csendes tag
Szevasztok. Legyetek szívesek segíteni. A 3. pályán járok /A domb/ megöltem az ágyút védő katonákat és a feladatom hogy puskagránátot szerezzek. Találtam egy kutat és annak az alján vannak vmi lőszerek stb. de ha leereszkedem a létráján rögtön meghalok. hogy kell oda lemenni vagy hol találom meg a gránátokat. Előre is köszönöm.
-
harley
őstag
üdv
nincs véletlen egy végigjátszás vagy magyarosítás?
-
antikomcsi
veterán
válasz
antikomcsi
üzenetére
Magában is települ, kellemes kis mészárlás.

-
antikomcsi
veterán
Úgy látszik, itt hiába is kérdezném, hogy az új necrovisionhoz, kell e az előző játék, vagy magában is települ?

-
Berguson
tag
Sziasztok!
Sehol senki?? Senki nem tud segíteni??
-
Berguson
tag
Sziasztok!
Fel van patchelve a játék,nagy nehezen elindult,de még az első fejezetnél,mikor repkednek azok a sárga "ráják" a levegőben,kilép "SCRIPT ERROR" hibával...
Valaki tud erre megoldást?? Megköszönném ha valaki tudna segíteni...Üdv.Csaby
-
deedee
őstag
azért ennyire nem rossz a játék és a grafikája,hogy senki sem játszik vele...

na akkor ennek a topiknak is annyi...
-
deedee
őstag
kivégeztem a főgonoszt is...
nem volt olyan nehéz, -
deedee
őstag
A 10-ES pálya kőrnyékén már kicsit tele van a hócipőm a Boss-ok legyakásával...
kicsit egyhangú lett a végére a gém...
de azért végignyomom
-
ExZsole
csendes tag
Sziasztok tudna valaki segíteni sehogy nem tudom megnyitni a cheat konzolt.
Hogyan kell?

-
deedee
őstag
dájrektiksz9 és 10 között én speciel nem nagyon láttam különbséget a játék során....

tetszik,hogy mindkét kezünkben lehet fegyvert tartani/használni...
a lőszermennyiséggel nekem nem volt gondom.
ha fogyott a nagyobb fegyverekből a nafta,akkor 2 pisztoly egyszerre a kézbe és már tőrtem is előre....
-
deedee
őstag
megoldottam

-
deedee
őstag
üdv
vettem egy pc-t és azon fennt volt ez a gém.
de nálam 3 pálya után vége van és a baloldali menüből lehet választani valami szóló pályákat,ahol 50-70 ellenefelet kell kinyírni pl fejlövésekkel.
ez nem a demó lehet?az 3 pályás?
közben látom,hogy a demó az francia nyelvű.nálam angol a játék...

-
re_mod
tag
Sziasztok!
A 6. pályán miután kiszabadítottam az angol fogolyt majd mindenkit kinyírok nem tudok tovább jutni a pálya elején és végén van egy ajtó féleség amit sem a kesztyűvel sem mással nem tudok berobbantani. Csak oda vissza szaladgálok de sehol semmi. Mi a megoldás?

-
zsenge33
csendes tag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
köszi
-
zsenge33
csendes tag
Sziasztok.
Elakadtam a 6. pálya végén a falnál, mivel kell felrobbantani? hová kell célozni?A kesztyűvel már 3 szor lőtem de nem csinál semmit a fal, ha tudvalaki segiteni előre is köszönöm[B][/B] -
S.O.S.
senior tag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Hipp Hipp Hurráá !
Szép volt .

üdv :

-
Süni 1985 F
senior tag
Kijátszottam nélkületek is!

-
Süni 1985 F
senior tag
Túljutottam!
Most chapter 6 akadtam el egy falnál,lent mellette nemsokkal egy kisebb szakadék van ahonnan köd száll fel vagy ilyesmi,lezúzok mindenkit de sehova se tovább:S -
Süni 1985 F
senior tag
Mit kell csinálni a sikátorban azzal a csontvázfejűvel aki ágyúkerekeken gördül?lövöm de semmi?!
azt hiszem a 4. szinten jártam mikor abbahagytam emiatt de ma újra kezdem épp most telepítem
-
FinalCaleb
tag
Érdekesség: Easter eggként benne van a játékban J. R. R. Tolkien mint hadifogoly. Ha elbarangolunk az egyik pályán és elfognak a németek mellé kerülünk az egyik cellában és beszélgethetünk vele. Ő Tolkien.
-
krystman
őstag
Ezen a részen, hogy lehetne tovább menni? [link]
-
reno22
csendes tag
Már megint elakadtam! Ugyanaz a pálya! Elfogytak az ellenfelek akárhova megyek a pályán sehol semmi!
-
keendeer
csendes tag
azom mar mind tulestem már teljessen bementema várba még azt a vörös vámpir izét is felvettem de az iránytü mindég oda vezet vissza es nem tudom miért mert ott nincs semmi mar a falat is átneztem meg mindent

-
S.O.S.
senior tag
Szerintem van ott a falba vagy valahol egy kar amit ha lenyomsz egy hid képződik a másik oldalra. Vagy valami ilyesmi lehet.Követni kell az iránytűt. Mindíg Észak felé áljon az a jó irány.
Vannak ott bezárva emberek is? Ha igen aszem ki kell öket engedni persze el kell gyepálni őket. Lehet,hogy ennek is van köze hozzá. Már nem tom.
Üdv :

-
keendeer
csendes tag
Üdv
a 6 ik szinten vagyok es egyszerüen nem tudok tovabb jutni feszedtem mindent kinyirtam mindenkit es semmi nem tudom hogyan tovabb valaki tudna segiteni ? -
reno22
csendes tag
Hali! Elakadtam a 6. pályán ahol van egy metroalagutféleség meg sinek amibe elektromosság van! Mit kell ott csinálni mert ott akárhova megyek semmi nincs ott! Amugy nem olyan rossz a gém jáccottam már rosszabbal is!
-
bim
veterán
Újra kezdtem vista alatt is a játékot proba képpen. Sokkal jobban megy vista alatt mint XP.-n. És a karmok aranyat érnek már a játék elején is!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bim
veterán
-
bim
veterán
Végre végig értem vele. Nekem tetszett a játék bár a vége felé nagyon vágóhíd jellegű.
A kukim tele volt ennyi főgonosszal.
-
japy
őstag
Hát ez nem jött össze! Gázálarc nuku!

-
japy
őstag
Hát ez nem jött össze! Gázálarc nuku!

-
S.O.S.
senior tag
Az lehet.
Keresd meg hová menti a játék a mentéseidet.
Mentsd el a mentéseket és próbáld felrakni mégegyszer a játékot .
Majd illeszt be a mentéseket az adott helyre .De gondolom amit leirtam azt magadtól is vágod.
Ha ez sem segít szerezd meg máshonnan a játékot.
Én a Half Life Epizód 2-vel jártam úgy hogy egy adott résznél mindig lefagyott. Bármit csináltam nem tudtam tovább menni. De sajna még nem szereztem másik verziót

Lassan muszály lesz beszereznem mert szeretem a Half Life sorozatot nagyon.

Üdv :

Ja a Call Of Duty 5-tel viszon úgy jártam ,hogy nem indult a játék pedig a haver gépén ment.Aztán a rokon kiirta az ővét és láss csodát ment a játék. -
japy
őstag
De mikor beérek az alagútba mutatja hogy fel kell venni a gázmaszkot de csak 1 pillanatra és eltűnik! Mit csinálok rosszul? Lehet 1-nél több gázálarcot összeszedni! Egypárszor visszább mentem de nem találok sehol! Help! Ja és hogy kell felvenni az elején autómatikusan felvette és használta amikor gáz volt!
-
japy
őstag
A 4-es pályán az alagútban nincs gázmaszkom és mindig meghalok ezt hogy lehet kivédeni?
-
S.O.S.
senior tag
Helló !
12 fejezet van. A végén van ugye a főellenség.

Ha legyőzted vége a játéknak és lehet választani egy pár dolgot. Mivel én nem igazán vágom az angolt így meghagyom nektek mit is akar. Az biztos hogy van olyan mód,hogy előröl kezdet és az az érdekes, hogy meghagyta a fasza kis sátáni kezet.

Lehet vele aprítani.

Üdv :

-
mad1
veterán
Hogy kell a dinamitot lerakni es hova?legelejen vagyok az udvaron.
-
S.O.S.
senior tag
válasz
DerStauner
üzenetére
Hali !
Egyépként lehet a játékkal is baj.
Amint mondtam nekem is csinálta 1*2szer az elején.Most már nem.Pedig most is akad jelenet bőben.
Üdv :

-
S.O.S.
senior tag
Szia !
Ne fordolj az ajtó felé. Menj egyenesen a lángoló rész felé. Ott találod a kulcsot 1 nagyobb kő tetején vagy a közelébe. Mászkálj a tőz közelébe. Nem kell átmenni rajta. Egyépként a rom szélén át lehet menni a tűz mellett. Találsz ott életet és töltényt ,ha jól emlékszem. De van ott egy szörnyike is.

üdv :

11. pálya egyre vadabb dolgog jönnek.
Az előző pályákat tulnyomó részben a sárkány hátán töltöttem .
-
bim
veterán
ennek a kulcsát hol találom?
Itt vagyok elakadva a 8. pályán..
Ez rögtön a nagyprés utáni rész.. -
bim
veterán
elakadtam a 8. pályán. Van egy rész gondolom a vége felé ahol egy kerekes főszörnyet kell kiírtani. Ezt meg is teszem és le kell menni egy széles lépcsőn ahol egy ujabb melák tör rám. Persze az aprólékot nem számolom. Itt tovább egy helyiségben bekapcsolodik egy rózsaszín lézer ami lezárja az ajtót. Visszamegyek a lépcsőig és ott van egy helyiség de ott sem lehet tovább menni.
Ott merre tovább?
40# : lesz itt még bőven fps. zuhanás a 7. pályától. Főleg a 8. pályán ahol sok füst van egy nagy teremben. Szerintem ez simán driver optimalizálatlanság.
Mondjuk én inkább levettem az árnyék minőségét és így már játszható. 
-
mad1
veterán
Ez a jatek sokaig telepul?Mert 39%nal nem akar tovabblepni

-
DerStauner
senior tag
nos, az adatlapom szerint ac twin turbo-m van. hőfokok: gpu: 48-50 fok, memio 60-61 fok telhes terheltség mellett szóval túlmelegedésről nem lehet szó. egyébként az ilyen belassulásokkor még a fegyvert is lassan váltja. szóval ez szerintem nem a kártyának tudható be, ha még a fegyvert is lassan váltja.
ja, és azt még elfelejtettem, hogy a chapter 5-ben ilyen még nem volt, csak a chapter 4-ben. és azt senki sem mondhatja, hogy az előző fejezetekben nem volt mozgolódás rendesen.
most nézem, hogy az adatlapomon még nem szerepel a twin turbo.
-
S.O.S.
senior tag
válasz
DerStauner
üzenetére
Nagyon erős a grafika már ami a játékot illeti.
Én mindent fullra tellem de nem sokáig birja a 8800 GTs 512 kari.
pedik 3DMARK 06-ban 15000 pont felett kap az új intel I7 procival.
Ha 80 fok fölé megy a hőfok nekem is belassul.Szinte majdnem meg áll a kép.
Vissza vettem Médiumra a venti fordulatát meg 50 %-ra autómatában valamiért nem érzem hogy szabályozna.
Üdv :

-
DerStauner
senior tag
nem hinném. mert mi magyarázza azt, hogy az első 3 chapterben ilyen problémám abszolút nem volt?? és ráadásul a 4. ben is teljesen véletlen helyeket. pl megyek fel egy toronylépcsőn, és belassul, vagy egyszerűen csak megyek a pályán (zárt épület), és belassul. igaz, hogy most már egyre ritkábban csinálja, de akkor is zavaró volt.
-
bim
veterán
Hát ez kész!
Én még a metroban szenvedek. Jó lesz ha bele huzok.
Lampi74: 1-es gomb. Arra vigyázz hogy ha 2 cucc van a kezedben onnantól kezdve bal klikkel a bal kezedben lévőt használod jobb klikkel pedig a jobbat ami a lámpa esetében egy balklikknél annak elhajitását eredményezi és lángba borul minden. Nem egyszer történt meg velem hogy a harc hevében elhajítottam a lámpát és utána meg botorkálhattam a sötétben....
-
S.O.S.
senior tag
9. pályán tartok Sárkány hátán kell menni és tüzetokádva támadni az ellenséges sárkányokat na meg persze a földi szörnyeket.

Üdv :

-
Lampi74
csendes tag
hali! Hogy tudom használni a már felvett lámpást, és van két pisztolyom, hogy tudom egyszerre két kezesként használni?
üdv: Lampi -
bim
veterán
válasz
DerStauner
üzenetére
lejebb kell venni a grafból. Nem bírják az atik a füst/tűz/forró csatajelenet elegyet. Ezzel együtt kell éllni. Olyasmi mintha kevés lenne az 512mega vram.

-
DerStauner
senior tag
épp a 4. chapternél vagyok, az első 3-ban minden frankó volt, de ebben a 4. fejezetben időközönként belassul a játék. néztem a winchester ledjét is, abszolút nem úgy nézett ki, minta ezerrel töltött volna. másnak is volt már ilyen?
-
S.O.S.
senior tag
Pedig ott kell lennie nem messze a fogolytól.
Lehet ,hogy már felvetted .
Én se vettem észre csak újból a faszihoz léptem és ott volt a kéz jel.Üdv :

-
bim
veterán
pedig ott kell valahol lennie mert igazság szerint én nem is kerestem csak felvette majd odaálltam a ketrec elé és kérte hogy E-vel aktiváljam..
nem lehet hogy már rég nálad van csak oda kell állnod a zár elé?
Most játszottam vele egy fél órácskát de meg kell mondjam kicsit nyomaszt így inkább abba hagytam.

-
butimuki
csendes tag
Sehol nem találom a kulcsot. Vagy ezerszer végignéztem a ládákat, de nincs:-(
Az angol ketrece előtti ládáknál sehol... Az egész pályán sehol. Megőrülök, komolyan... -
S.O.S.
senior tag
Na ezeken már én is túl vagyok.
Most akartam leirni a skorpios jelenetet ,de már megoldódott úgy látom.
Majd lesz két féle karom is. Most befejeztem egyenlőre a gyilkolászást.
üdv :

-
bim
veterán
Én is a metrós résznél járok már de újracsak elakadtam. leugrottam egy sziklánál ahol egy kapu van. Kinyírtam minden ellent és be van falazva a kapu. A tetején átszűrődik a fény de egyszerűen nem tudom lebontani a falat...

A skorpiós részen én úgy vergődtem át hogy a pálya elején amikor indultam a robottal kiszálltam belőle és gyalogosan gyilkoltam le mindenkit majd amikor adott részt megtisztítottam visszamentem a robotért és átvittem. Így megmaradt az egész élete a robotnak és így is alig birtam kicsinálni a skorpiot... Gyenge fokozaton nyomom így egy kicsit meglepett hogy ennyire nehéz volt likvidálni ezt a főellenséget..
-
butimuki
csendes tag
Hali!
Én egy kicsit tovább járok már a játékban.A skorpiós résznél azokat az elektromos "utántöltő izéket" kell szétlőni, amivel a páncélját tölti fel a skorpió tank.(Nem A főellenség még) Igen, igen én is sokat tököltem, egy párszor kilőttek, de aztán sikerült.Sokat kell menteni jó helyen:-) Kézi fegyverekkel esélyed sincs kivinni ezt a részt. De ha sikerül is, utána húzós lesz, mert a skorpió tank utasát kell hidegre tenned, és az még nagyobb szívás...
Én egy föld alatti metróállomáson (?) akadtam el. Valami féle erőt kell gyűjtenem, (amit öldökléssel sikerül is;gondolom itt lesz szerepe a zombie hulláktól felvett kristályoknak), amivel egy vasajtót kellene kinyitnom, de sehogy sem sikerül.
Ha valaki idáig eltipródott, PLEASE HELP!!Amúgy nem rossz játék. Sosem játszottam még első világháborús FPS-es játékkal.
Bár a szörnyek nem kellenének bele. Kicsit olyan Wolfenstein-es..
De bírom...
-
bim
veterán
Már én is ott járok.
Beszarás a a skorpio. amikor az erőt gyüjti akkor ahonnét tölti magát azt ki tudod lőni. ez 3 hely ha jól néztem. egyet már sikerült semlegesítenem de sajna elfogy az életereje a robotnak gyalogszerrel pedig esélytelen vagyok ...
ha legalább a robot életerejét fel lehetne tölteni valahogy....
Ha tovább sikerült jutnod akkor ird meg. -
S.O.S.
senior tag
Szia !
Én már nem nagyon emlékszem pedig nem rég jártam ott.

Valahol biztos van valami kar amit el kell fordítani és kinyilik 1 ajtó. Vagy valami ilyesmi.
Keresgess nyugodtan én is továbmentem valahogy
Én is elakadtam de ha még mindenki az elején jár akkor hiába kérdezek bár mit is.
Nekem egy főellenséggel egy bazinagy gép skorpióval gyült meg a bajom.
Egy focipálya mérető hely ahol erőtér vesz körül.Ki se tudok menekülni.Na ott kéne legyőznöm az óriás skorpiót aki mellesleg ha csökken az energia szintje megy és lazán feltölti. De akkor ,hogy fogom én kinyirni?
Erre kellene nekem válasz mert már elég sokmindent elkövettem de semmi.
Üdv :

-
bim
veterán
a 4. pályán a csatornában ahol a kerekeken guruló gépuskakezű motorizált szörnyet kell ártalmatanítani úgy hogy a hordókból ki kell húzni a dugót és a lötyiszint megemelkedésével fel lehet mászni egy fél létrán ott van egy helyiség aminek egy fáklya van beszúrva az oldalfalra.
na ott hogyan kell tovább jutni?
úgy látom "jó sokan" játszunk ezzel a játékkal. szerintem azért annyira nem sz@r..
-
bim
veterán
A 2. pályán annál a résznél mi a továbbjutás ahol áll a sziklák szélén 3 nagy ágyú és fel lehet tankolni csokros kézigránátokból.
Bementem egy házba ahol a pinyóban egy tudósféle elmond ezt azt (nem tudok angolul) és ennyi. Ott ahol a tudós van van még egy ajtó de nem tudom kinyitni..
-
euforia
tag
ugynézki megoldodott a dolog ezt-azt lejebb vettem most jó de nemértem mi lehet a gond proc limit? v kevés a ram vista miatt?
-
euforia
tag
üdv! Olyan gondom lenne a játékkal: elkezdtem játszani 1-2 pálya ment szépen minden maxra huzva dx10ben vhol a 3. pályánál kezde azt csinálni h a processzor elkezd észnélkül teperni a játék meg átmegy diába hol hosszabb ideig hol rövidebb hol jobban hol kevésbe de játszhatatlan! És van ugy kilépek belöle nagynehezen még utánna 10-15 percet pörög a processzor ezerrel! vki nemtudja mitöl lehet ez? esetleg hogyan tudnám megnézni h mind a két magot használja e?
-
TTomax
félisten
válasz
FinalCaleb
üzenetére
Pontosan,és nem szabad leállni lövöldözni,csak rúgni mindenkit futás közben mert megy az idő.
(#9) Silenzio
Kb 3X annyi lőszer van a pályán mint amire szükséged van...fejbelöni azt nem árt megtanulni,az biztos..Én amúgy most valami főszörnyet nem tudok kilőni mert mindig szaladnak rám a lángoló zombik...ez a szellem meg felülről bombáz meg teleportál,kissé felidegesített,pedig dupla géppuskával küldtem... mindezt egy félig vizel elárasztott kriptában kaptam... amúgy majd kíváncsi vagyok ki jut el a pókokig... hasznos tud lenni egy ásó olyankor...én azzal vertem őket agyon... meg gránátoztam...

-
FinalCaleb
tag
Ez a pálya volt a demoban is. Dinamit 2 helyen van, kétszeri is kell fordulni érte. Kinyíltak helyek amik eddíg zárva voltak. Vissza kell menni oda ahol át kellet bújni az árkád alatt. A másik hely is kb ott van csak a tér felé vezető irányba, itt lőszert is találni. Nehéz leírni mert elég zsúfolt a pálya. Miután felrobbantod a barikádot már nem lehet ide visszajutni. A szörnyet érdemes kinyírni.
-
bim
veterán
A 2. pályán ahol a dinamitot kellene lerakni és jön egy troll , visszaszámlálás indul ott hol a fenébe találoom meg a robbanó anyagot?
Aki tul jutott már ezen az irja meg hogyan kell tovább jutni.. -
mephi666
nagyúr
szórakoztam kicsit a játékkal és háááááát... nem döntöttem még el, hogy nagyon szar vagy sem... nehézkesnek viszont nehézkes... azthittem, hogy egy jókis hent lesz az egész, de nem... néha alig látom, hogy honnan lőnek rám, mert sötét, mint az állat és a kifakult halott náci katonákat alig lehet meglátni... (van hogy vaktába lövök párat arra, amerről kaptam a lövést és találok...) a motor alatta micsoda? a painkiller motor upgrade-je? mert ezzel nincs bajom... a menürendszer is tiszta painkiller... a játék optimalizálása pedig nálam 10/10... egy 9600gt-vel fullon hasít, mint a szél... (3800+ x2-vel, ami már gyengécske...) holnap szerintem meló után öntök magamba ki szeszt... bekészítek pár sört vagy 1üveg bort és előveszem újra...
-
atesz1974
tag
Kipróbáltam, a grafika elmenne, de a játék BORZALMAS!
Élt kb. fél órát a gépemen.....aztán vezérlőpult, és kuka!
-
DerStauner
senior tag
feltettem én is a gammát. dx10 verzió startol, minden ok. azonban hiába állítom a grafikai beállításokat, egyszerűen nem veszi át őket. még újraindítás után sem. miért?
-
Silenzio
addikt
Nagyon nem összeszedett. Nincs annyi lőszer hogy végigverekedd magad az első pályán, ezért szégyen szemre sprintből lerúgtam a német bakákat. Azért ez nem Resident Evil, itt nem lehet elkerülni a harcot...
Azért megnéztem volna hogy a brit gyalogság rúgdosó alakulata hogy boldogul az első világháborúban... Jajj... 
Az mondjuk poén hogy a fizika hogy hat a katonákra - lebucskázott Jürgen a sáncról, bevágta a fejét és eleredt az orra vére. Ó jee

De összességében irányíthatatlan és frusztráló. Nagy kár, a grafika és a hangulat a helyén.
Ja, igen, és nagyon sokat késett! 2 éve lett volna nagy szám. -
Hequila
őstag
Nem vagyok egy nagy gamer, de ezt a játékot már rég vártam.
Azonban a demo alapján hatalmas csalódás... -
Mozso26
senior tag
Én el is akadtam

Lejár az idöm , francia nyelvüsége miatt + kihivás
ha valaki tudja mi van irja le légyszives. -
Vistaboy
veterán
-
Hequila
őstag
UP!
-
snecy
senior tag
Necrovision E3 Trailer
[link] -
snecy
senior tag
Necrovision
''A The Farm 51 által fejlesztett FPS-ben a gonosz csak arra vár, hogy végezzen velünk. 1916-ban egy fiatal srác csatlakozik az amerikai hadsereghez, hogy élete legnagyobb kalandjában vegyen részt, ám hamar rájön, hogy ezt az élményt szívesen kihagyta volna. Míg mások a világháború idején embertársaikkal hadakoznak, addig főhősünk egy másik világban, de ugyanazokon a helyszíneken démonokkal, vámpírokkal, azaz a sötét oldal erőivel veszi fel a harcot.''
Megjelenés: télen.
[link]
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000+Atkív toll
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- Gamer PC RTX 3060, Intel Core i3-12100F
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Audio-Technica ATH-M20x monitor fejhallgató
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

sorry