- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
butimuki
csendes tag
Hali!
Én egy kicsit tovább járok már a játékban.A skorpiós résznél azokat az elektromos "utántöltő izéket" kell szétlőni, amivel a páncélját tölti fel a skorpió tank.(Nem A főellenség még) Igen, igen én is sokat tököltem, egy párszor kilőttek, de aztán sikerült.Sokat kell menteni jó helyen:-) Kézi fegyverekkel esélyed sincs kivinni ezt a részt. De ha sikerül is, utána húzós lesz, mert a skorpió tank utasát kell hidegre tenned, és az még nagyobb szívás...
Én egy föld alatti metróállomáson (?) akadtam el. Valami féle erőt kell gyűjtenem, (amit öldökléssel sikerül is;gondolom itt lesz szerepe a zombie hulláktól felvett kristályoknak), amivel egy vasajtót kellene kinyitnom, de sehogy sem sikerül.
Ha valaki idáig eltipródott, PLEASE HELP!!Amúgy nem rossz játék. Sosem játszottam még első világháborús FPS-es játékkal.
Bár a szörnyek nem kellenének bele. Kicsit olyan Wolfenstein-es..
De bírom...
Új hozzászólás Aktív témák
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest