Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
powerful
üzenetére
Ezt nézd meg:
*****http://logout.hu/bejegyzes/draxon/funscreen_hydra_8c41d_android_4_2_2-re_frissitese.html*****Itt egy magyar blogozó írja le, hogyan javított a tablet problémáin. Teljes telepítési leírást is ad.
Általánosságban leírok néhány dolgot. Bocs, ha tudod, nem akarlak untatni.
Sikeres frissítés után factory reset, és cache törlés ajánlott, recoveryből. Power gomb és Volume+ gomb együttes nyomása kikapcsolt tableten. Kb. 8 másodperc után megjelenik a zöld robot, elengedjük a gombokat, majd újabb együttes megnyomás, de ezután a Volume+ gombot el kell engedni. A Power gombot eközben lenyomva kell tartani. Ha CWM van, akkor kicsit más, de azonosan kezdődik.
Maga az udate.img fálj lehet komplett új, magasabb verziójú rendszer, de lehet csak frissítés, amikor sok minden megmarad a régi rendszerből. Ez sokszor nem is komplett rendszer! Van olyan is, pl stock-ból cyanogenmodra áttérés esetében, hogy csak új boot és system fájlt írnak a többi rész megtartásával. Ekkor a kernel 3.0.8+ is marad. Ilyen a 4.1.1-ről CM10.1-re frissítés. (Ez a rendszer közel azonos a 4.2.2-vel.) Az egészet CWM-ből is lehet csinálni, ekkor *.zip a fájl kiterjesztése. A 4.2.2 verzió 3.0.36+ kernelt kérne stock esetben. A kitkat is. A CM10.1 megelégszik a 3.0.8+ kernellel.
Ami a mi tabletünk esetében fontos: rK3066 SoC,a wifi chipünk típusa azonos legyen a donoréval, ez nálam mt5931 wifi, 8 GB tárhely, 1024*768 képernyő panel, IPS, az érintőpanel típusa is legyen azonos. Az ezeket illesztő alacsony szintű illesztések ugyanis a kernelben találhatőak, illetve a magasabb részek a modulokban, amiket a system könyvtár tartalmaz. Paraméter fájlt lehet installálás előtt cserélni, ha a donor tablet pl 16GB memóriával bír. A mienknek 8 GB-je van.
Az én Raptor 8 tabletem bal oldalán felül van a POWER gomb, és felül baloldalt egy darab VOLUME+/- gomb. Gyártmánya YIFANG HFM8000KP.
Biztosan működik az ilyen Raptor 8 tableten az OMEGA OT8501 4.1.1 rendszere. Többen kipróbálták a fórumban, én is. Wifi is megy.
Privit küldtem, olvasd el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.