Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casmir
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy M502-es telefonom, már túl vagyok az 1 éves garancián...bár fogalmam sincs, hogy kijelző probléma vagy software-s?!
Kb. 2 hete befrissült a telefonom a facebookkal és egyebekkel.
És azt vettem észre, hogy a felső ikonos jelző alatti kb 1 cm-en nem igazán érzékel a kijelző.
AKár a fecebook felső kis ikonjait (értesítő, chat, idővonal), akár a gmail törlés gombja és ikonjait nem tudom használni, mert nem csinál semmit, vagy alatta kb fél centire lévő ikonoknak megfelelő lépéseket tesz a telefon.
Pl. gmailben, az olvasatlan leveleket ki tudom jelölni, de a felső mezőben lévő "kuka" ikonra lépve azt érzékeli, mintha a legfelső levlet akarnám megnyitni és megnyitja...ha elforgatom, akkor működik a kuka ikon tökéletesen.
Most mint a hülye, ide-oda forgatom a telefonom, éppen annak megfelelően, hogy mit is akarok érinteni?!Van másnak is ilyen problémája?
Mit lehet tenni?
Vissza lehet állítani egy régebbi állapotra?Nőből vagyok és kezdő...szőkének ugyan nem szőke, de fogalmam sincs mit tehetnék vele?
Vagy menjek be a Vodafonehoz (ugyan kártya független) és a szervizesekkel nézessem meg?Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest