- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
Új hozzászólás Aktív témák
-
User_2
tag
válasz BlackJack21 #3696 üzenetére
áá köszi, megnéztem,
In-app purchases van benne,
és már nem megy fel az én android-omra, marad az msft lens -
Mateosz
aktív tag
válasz BlackJack21 #3634 üzenetére
Bocsi, a HHSz és HCSSZ mit jelentenek? Minek a rövidítése?
Köszi!*** Be prepared! ***
-
Levi123
senior tag
válasz BlackJack21 #3634 üzenetére
Nálunk augusztus 3-án lett beüzemelve, de elrontották a munkalapon az órák sorozatszámát és ezért az éves leolvasásnál kiderült, hogy a vezérelt egy fázison nincs visszatermelés.. kérvényeznünk kellett a mérőhely műszaki felülvizsgálatát, majd 3 hét múlva kijöttek újra lebontották és megállapították, hogy a bekötés jó a 3x25A-en van a 3 fázisú visszatermelés és az 1x16A vezérelten nincs. Tehát ők rontották el, újra plombálták stb stb. Még annyit se mondtak, hogy bocs elrontották a kollégák. - vegyél ki rá szabit, jönnek valamikor napközben..
Erre jött újra a havi számla, hívtuk az MVM-et, hogy miért küldik, ha éves elszámolás van, mondtuk mi van, hogy újra kellett ellenőrizni munkalap stb. erre kedvesen mondja a hölgy, hogy még az augusztus 3-i csatlakozást se látja a rendszerükben, mert hosszú az átfutási idő de küldjük el emailben a második munkalap saját példányát ami persze az indigó miatt rá van csúszva a szövegre - ok elküldtük.. ez meggyorsítja az ügymenetet, így már nem tart max 2-3 évig
Besz@rás komolyan mi megy itt MO-on.[ Szerkesztve ]
Levi
-
Janou
őstag
válasz BlackJack21 #3375 üzenetére
Aki tett, az is.
-
Z_A_P
addikt
válasz BlackJack21 #3313 üzenetére
Inkább küld el nekem, kifizetem a piaci árat
(ha nem reagál a kivitelezőm)OK
-
Z_A_P
addikt
válasz BlackJack21 #3309 üzenetére
De nekem nem szamlazott ki.
Vagy az EU/Allamnak? Na ugy lehet.Szerk: " 30-120eFt-ot." - wtf , 1290 Ft + Afa
[ Szerkesztve ]
OK
-
Z_A_P
addikt
válasz BlackJack21 #3284 üzenetére
Hát nincs igazán oszlop.
Akkor a postaládára ragasztom, vagy az alá /fölé.
Rendelek magam egyet szerintem.OK
-
Z_A_P
addikt
válasz BlackJack21 #3282 üzenetére
Mekkora ez? 15+ méterre lenne utcától, de lathato. Raszoritom az ereszra a házfalon a villányora felett, az látszik, de azert nem olvasható szerintem. Nade a leírásban az van hogy jól látható, nem olvasható
a projektben érintett épületen kívülről jól látható helyen
Másik egyedüli opció a kerítés lenne.[ Szerkesztve ]
OK
-
Z_A_P
addikt
válasz BlackJack21 #3226 üzenetére
Nekünk most már inkább a áramszolgáltatós szaldós herce-hurca elhúzódása az érdekünk, minnél később vezessék be a bruttós elszámolást.
Pontosan. Node EUs előírás hogy január 1-től már az lesz nekünk. Ezt (elvileg) nem lehet elhúzni, nem?
Mekkora patkányság már hogy hirtelen atcsereltek az áram <> rhd díjat, így 1kWh most 5 Ft, tehát lehet ennyit kapsz...OK
-
RobexX10
aktív tag
válasz BlackJack21 #3226 üzenetére
Nekem június 8. óta telepítve a rendszer. Azóta EON-ra várok, hogy lehessen bekapcsolni. Vicc ez a tempó!!
-
Z_A_P
addikt
válasz BlackJack21 #3206 üzenetére
Masik topciban irtam rola sokat.
Roviden:
Tegnap irtam kivitelezonek, videot is kuldtem.
Ma reggel ugyanugy csak villogott a 2 led (folyamatosan kene vilagitaniuk). Semmi reakcio a kivitelezotol, szoval fogtam magam es csatlakoztam az inverter wifi-hez, felraktam a Huawei napelemes App-ot, belepetem "keszulek telepites" menube, alap 'installer' + jelszoval beleptem. Ami egybol feltunt hogy "grid code" nem volt beallitva. Ezen kivul par egyeb dolgot beallitottam, net, ido, stb.
Restart, es utana mar ment. Jott meg egy FW frissites is, de mar elotte is ment. Szerintem a grid code miatt nem ment, de fene tudja.
Most mar megy, csak kulso net hozzaferesem nincs meg, egyedul az interverre kozvetlen kapcsolodva tudom nezni a termelest. De termel, az a lenyeg.[ Szerkesztve ]
OK
-
Z_A_P
addikt
-
Levi123
senior tag
válasz BlackJack21 #3031 üzenetére
Mi beadtuk a fázisbővítés és hmke igényt is, előbb a fázisbővítést majd a napelemes cég a hmke csatlakozási kérelmet. Utána jött az email 4 hónapra (ha jól emlékszem) és írták, hogy a két igényt egy ügyszámon kezelik, meg volt egy kis lecseszés is a levélben, mert a vezérelt 16A-t a napelemes cég lefelejtette (persze mi megadtuk azt is neki) és írták, hogy ezt nem vették figyelembe, mert az előző fázisbővítési kérelmünkön szerepelt, de azért figyeljünk rá legközelebb - itt korrektek voltak szerintem. Aztán hozott a postás 5eFt kötbért, majd 1 hét múlva még 5eFt-ot, mert későn reagáltak mindkét kérelemre.
Így, hogy nem mér az órád, azért a normál mérőd gondolom nem mér annyit ha van fogyasztás vagy mit veszel észre?
Levi
-
Levi123
senior tag
válasz BlackJack21 #3029 üzenetére
Nálad volt szabványosítás, fázisbővítés?
Ismerősöm mondta, hogy neki elég gyorsan kijöttek órát felrakni, mert amikor igényelt H tarifát plombát bontott a reg.vill.szerelő.. így nem akarta az áramszolgáltató, hogy sokáig plomba nélkül legyen a ház Lehet nálam is plombát kellett volna bontani a szerelőnek...Levi
-
MrTwister
őstag
válasz BlackJack21 #3006 üzenetére
Világos, köszi.
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
LOTR
addikt
nem olvastam vissza, hogy pontosan mi a felállás (lehet, hogy emiatt nem is teljesen értem amit írsz), de eon területen, amikor új szerződést írtok alá, (ebben most nem vagyok biztos, de talán választani sem kell) automatikusan éves elszámolású lesz a fizetés ütemezése, tehát nincs is havi részszámla
az éves leolvasáskor van az elmúlt 1 éves időszakra vonatkozó elszámolás
One Ring to rule them all
-
asdf_
veterán
Ha jól rémlik, ha felkerül az ad-vesz mérő, akkor egy dolgot nem szabad többet csinálni: diktálni.
-
MrTwister
őstag
válasz BlackJack21 #3004 üzenetére
"1 kWh-ra levesszük a részfogyasztás értékét" "részfogyasztás": Ha nem diktálunk, akkor ez alapján számlázzák ki a havi költséget. "Egyébként is havi diktálósok vagyunk"
Nincs itt ellentmondás? Vagy csak én nem értem? Nem kötekedés, csak jó lenne tisztán látni ebben a kérdéskörben.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Z_A_P
addikt
-
RobexX10
aktív tag
válasz BlackJack21 #3001 üzenetére
Én is így tervezem. Nálam most lesz készre jelentve. Aztán várom az óra cserét.
-
Z_A_P
addikt
-
Levi123
senior tag
válasz BlackJack21 #2905 üzenetére
Köszi az információt!
Ez is ELMŰ / MVM / EON tudja a fene már Pest megye..
Emailt is kaptál róla vagy csak a postaládába levelet?Levi
-
Z_A_P
addikt
válasz BlackJack21 #2854 üzenetére
Nagyon baba.
Most szamoltam ossze, nekem mar majd 600 ezerbe van a csak napelem, es meg semmi sem tortent, senki sem jart itt, stb
(palyazatirok + energetikai + onero + stb)OK
-
N.otorious
senior tag
válasz BlackJack21 #2854 üzenetére
És vissza is táplál a rendszer?
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
S-eye
senior tag
válasz BlackJack21 #2852 üzenetére
Milyen rendszer, inverter, kW?
-
BlackJack21
tag
válasz BlackJack21 #2843 üzenetére
Tegnap felkerült az új fogyasztásmérő, így gyakorlatilag termel a rendszer. Van még pár apróság, de ez már semmiség.
-
BlackJack21
tag
válasz BlackJack21 #2723 üzenetére
bréking nyúz:
Most hívtak minket, hogy hétfőn jönnek órát cserélni, ma pont egy hónapja került fel a rendszer, eddig nagyon jó időt futnak az EON-nál(ELMÜ ter.). -
Levi123
senior tag
válasz BlackJack21 #2723 üzenetére
Az már elég gyorsan megy állítólag 1 héten belül jönnek.
Mennyi idő volt mire megérkezett a szerződésed? Most én is erre várok...Levi
-
BlackJack21
tag
válasz BlackJack21 #2658 üzenetére
Tegnap megjött a szerződés módosítás is, amit vissza is küldtünk., már csak hónapok kérdése, hogy mikor hívnak az óracsere időpontjának egyeztetése miatt.
-
BlackJack21
tag
válasz BlackJack21 #2612 üzenetére
Ma készrejelentették a múlt héten felrakott rendszert, a leírás szerint kb. 1,5-2 hónap az elbírálása , majd ezután jöhet a következő lépés, az óra cseréje.
-
Z_A_P
addikt
válasz BlackJack21 #2615 üzenetére
Én ilyet kaptam most :
Ezúton tájékoztatjuk, hogy a RRF-6.2.1xxxxxx azonosítószámú támogatási szerződéséhez kapcsolódó 1. sorszámú, Szállítói előleg típusú előlegigény beérkezett.
Szóval valamit alkotott a kivitelező.
De annak nem örülnék, felrakja, stb, aztán nem kap végül EUs pénzt, így hozzám állít be 3 milliós számlával, vagy lebontja a tetőt.OK
-
Z_A_P
addikt
A kivitelező számol azzal hogy lehet sosem kapja meg a pénzt? A tiéd nem aggódik emiatt? Beszéltetek erről az esetről?
OK
-
Levi123
senior tag
Szuper! Gondolom nálad is akkor jelenti készre a kivitelező ha megérkezik az utolsó részlet is...
A következő lépcsőnél azért készülj fel némi várakozásra, mert a mérföldköveket nem módosították még sehol, így nem lehet a végső számlát kifizettetni. Most ezzel fogják meg sajnos.Levi
-
Janou
őstag
válasz BlackJack21 #2405 üzenetére
De mitől függ ez a 13 vagy 40%? Elvileg vagy a támogatási előleg és van a szállítói előleg is. A szállítóihoz valami új szállítói szerződés is szükséges.... Full homály az egész.
-
asdf_
veterán
válasz BlackJack21 #2354 üzenetére
Persze, de lehet a tízszeres szorzóval bullshitelni a tudatlanoknak.
Múltkor véletlen hallgattam a közrádióból 3 perc híreket. Teljes meglepetésemre megemlítették a tanártüntetéses menetet. Lelkesedésem sokkal alábbhagyott, amikor magyarázatként az volt az utolsó mondat, hogy az oktatás állapota miatt tüntetnek. Nem, nem a pénz miatt, nem nem a sztrájkjog megvonása miatt, és még véletlenül sem amiatt, hogy több mint egy éve telibeszarják őket. Mondunk egy nagy ernyőt, aztán mindenki azt gondol alá, amit akar, ha nincs információ birtokában a hallgató, őt meg véletlenül sem helyezzük beljebb a történetben, ő csak maradjon ott tudásban. hogy valami miatt tüntikéznek a tanárok.[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz BlackJack21 #2352 üzenetére
Össze kellett hozni holnapra, hogy a Gulyás azt mondhassa majd, egy hét alatt megtízszereztük a kifizetéseket.
-
Janou
őstag
válasz BlackJack21 #2342 üzenetére
Hogyan lehet előleget igényelni? Lehetne pl. a fázisbővítés és szabványosításra?
-
S-eye
senior tag
válasz BlackJack21 #2344 üzenetére
Én november közepén kértem le az egyik szállítói előleget. Január 2.-án hiánypótlás. Most jött meg, hogy elfogadták.
-
Pedramek
csendes újonc
válasz BlackJack21 #2342 üzenetére
Szia! Mikor adtad be az előlegigénylést?
-
LOTR
addikt
válasz BlackJack21 #2321 üzenetére
folytatnám az ide vonatkozó kérdést, hátha tudja valaki:
az összeférhetetlenségi nyilatkozatnál bejelölöm, hogy nem áll fenn összeférhetetlenség, majd mentés és nyilatkozat letöltése
ekkor automatikusan legenerálja a dokumentumot, amit avdh hitelesíteni kell, viszont a dokumentumban hiba vanhttps://napelem.palyazat.gov.hu/ oldalon, tehát az eptk rendszerben a saját nevemen hoztam létre a felhasználót, de ezen kívül sehol nem szerepelek, mindenhol máshol már a tulajdonos adatai vannak megadva, viszont a most legenerált dokumentumban úgy szerepel, hogy:
alulírtott <az én nevem> (<tulajdonos személyes adatai>) ... számú projektet
benyújtó támogatást igénylő kijelentem ...
mi lehet a probléma?
kösziOne Ring to rule them all
-
Gtaati
őstag
válasz BlackJack21 #2328 üzenetére
Bocsánat, köszönöm!
-
asdf_
veterán
válasz BlackJack21 #2204 üzenetére
Azért ez nem semmi, hogy 4 hónap kellett nekik egy átdátumozó rutin megírásához és lefuttatásához
Végülis a high-tec 5. legnagyobb országa vagyunk (állitólag), vagy mi[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz BlackJack21 #2204 üzenetére
Én be tudtam lépni gond nélkül, de az érkezett üzeneteknél már nem tudtam megnyitni az utolsó üzenetet és most 1754. vagyok a sorban, ill. most már csak 1707.
read-only mode on the forum
-
313313
addikt
válasz BlackJack21 #2126 üzenetére
Ebba az a jó, aug 6-a óta van fent legalább 3-5 napelem. Amit eddig a kivitelező hitelezett/hitelez...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Aidan85
aktív tag
Talán tényleg lesz valami mozgolódás, a kivitelezőm most küldött mail-t szerződésmódosítással, amiben 2022.dec.16-ig előleget kérünk le.
-
N.otorious
senior tag
Tiborcz, Mészáros
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
asdf_
veterán
Két eset lehet, vagy elrontották, vagy ezzel fogják ma végigparádézni a sajtót, hogy megkezdték a kifizetéseket, és az elhibázott brüsszeli szankciók miatti energiaárak, de a kormány megvédi a magyar családokat...
-
molnarpeter
nagyúr
válasz BlackJack21 #2000 üzenetére
Nemrég szavazták le a szélerőműveket is, tippre Paks2 majdani létjogosultsága és minél nagyobb teljesítménye lehet a cél
-
asdf_
veterán
válasz BlackJack21 #2000 üzenetére
Ahol ők tudnának tenni, és mocskosul kellett is volna, hogy a szolgáltatókat -mivel azok nem oldották meg egy év alatt sem- szarrábüntetni, hogy nem veszi fel x percen belül az ügyfélszolgálat a telefont, hogy időben válaszolnak egy nyomorult levélre, meg hasonlók. Mert erre viszont fenntartunk állami szervezeteket, amelynek ez a dolga.
-
zonaporkolt
tag
válasz BlackJack21 #1889 üzenetére
Én is őrlődök. 160e-et kellene becsengetni önerőnek (10 db 405-ös panel), akkor "foglalásba" teszik az anyagokat és kisdobos becsszóra mondják, hogy nem emelnek árat.
-
Janou
őstag
S*ar helyzet ez is. Ha nem jön az EU-s pénz, ezek tuti nem előlegezik meg. Ez fix. És mi van akkor ha jön a pénz de csak mondjuk 2023 végén?
-
Z_A_P
addikt
En tuti akkor fizetnek ha beindul a buli. Tul nagy a riziko.
Nomeg akkor ha beindul, azt jelenti jon EU penz is, az viszont lenyomja az EUR arfolyamot is, tehat meg lehet olcsobb isleszlenne ha kivitelezo/kereskedo nem tenne zsebre a nyereseget.OK
-
Z_A_P
addikt
válasz BlackJack21 #1694 üzenetére
Nálam fa doboz van a falban (oda földkábelen jön a betáp 3x20A).
Elvileg oda berakhatnak egy műanyag dobozt és kész a szabványosítas. Remélem valóbanOK
-
szilacus
tag
válasz BlackJack21 #1600 üzenetére
Júli 22.-én lett beadva a szolgáltató felé.
Igazából a kérdésem inkább az lett volna, hogy a két pályázat ne üsse egymást! -
Z_A_P
addikt
válasz BlackJack21 #1555 üzenetére
Legfrissebb bejegyzes:
Jogosultsági döntés Támogatási kérelem jogosult 2022.03.29OK
-
Lenry
félisten
válasz BlackJack21 #1543 üzenetére
üdv a 21. században
na mindegy, akkor mostantól én is naponta csekkolomGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
válasz BlackJack21 #1539 üzenetére
semmi email értesítő vagy ilyesmi?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Z_A_P
addikt
válasz BlackJack21 #1539 üzenetére
Na akkor raneztem en is, de csak a hianypotlas elfogadasa, tavaszi datummal.
OK
-
Z_A_P
addikt
válasz BlackJack21 #1537 üzenetére
Gratula, jo nektek, BP -> semmi.
Kaptal rola emailt, vagy nezegetted a gov.hu oldalt?OK
-
asdf_
veterán
válasz BlackJack21 #1517 üzenetére
Akkor reggel. Amikor én keltem (nem volt korán ) és néztem, akkor ugyanazok voltak, mint amit most látni.
-
asdf_
veterán
válasz BlackJack21 #1515 üzenetére
Éjjel van update, ami ma kimegy, az holnap látszik.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz BlackJack21 #1162 üzenetére
Nem sikerült befejezni úgy látszik.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
MrTwister
őstag
Május elejéig vagy végéig? Mert nem mindegy...
-
Imy
veterán
Én már egy hónapja beadtam a hiánypótlást, és azóta sem jött válasz, így én még sehol sem tartok. Így ebből májusban nem tudom, hogy mi lesz. Az az érdekes, hogy a pályázat első napjaiban már beadtam mindent, és aki később adta be, már az elöbbre tart.
-
asdf_
veterán
válasz BlackJack21 #1148 üzenetére
Tehát a rendes döntést, nem pedig a jogosultsági izét, amit már egy tonnányian megkaptak?
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz BlackJack21 #976 üzenetére
Működik.
Most vasárnap lesz 7 hete, hogy lezárult a megyében a pályázat. A pályátatot majd 9 hete adtam be még semmi infó róla... villanyszámlát én se töltöttem fel...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
asdf_
veterán
válasz BlackJack21 #948 üzenetére
Igen, a Bp., Pest megye régióban alacsony volt a túljelentkezés, talán meglepően alacsonyt is lehet mondani rá, és szerintem mindenképp ott volt a legalacsonyabb, de együtt az összesben elég magas, 16 ezer helyre kb. (nem számoltam pontosan össze) 42-45 ezer igénylés mehetett be.
-
BlackJack21
tag
válasz BlackJack21 #826 üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből. Az utolsó mondatomat fenntartással kell kezelni, az Elmű-Émász oldaláról lett másolva, azonban a GEO tarifa lényege épp az, hogy COP 3,1-es eszközöket lehet csak rákötni, nem oldható módon. Itt a kapcsolási időtartam és tranziensek által generált problémák miatt gondoltak véleményem szerint.
-
Skylukos
tag
válasz BlackJack21 #650 üzenetére
A "H" az szerintem almérő.
Az amper bővítést meg szerintem addig kéne hogy fizessék amennyivel a hőszivattyús rendszer megnöveli a max. áramfogyasztást. A max határ a 96 400.- -
LOTR
addikt
válasz BlackJack21 #650 üzenetére
de éppen ez az, hogy ha jól tudom annak nincs külön költsége, hogy az áramszolgáltató milyen órát/órákat tesz fel
annak van költsége, hogy megfelelően legyen kialakítva a mérőhely a fogyasztásmérőknek és az elektromos kábelezésnektehát ahogy korábban is írtam, úgy kell a szabványos mérőhelyet kialakítani, hogy legalább 2 órahely beleférjen (esetleg B vezérelt még harmadiknak, de az már nem biztos, hogy beleférne a támogatott keretbe), hogy majd ha esetleg kedvezőbb lesz a H tarifa, mint a napelemes, akkor egyszerűen át lehessen kötni a H mérőórára a hőszivattyú(ka)t (nyilván addig H tarifás óra sincs még felszerelve, csak a fogadására alkalmas a mérőhely)
persze ha valakinek a jelenlegi fogyasztása is már kimaxolja a a rendelkezésre álló napelemmel megtermelhetőt, neki akkor lehet már célszerűbb egyből H tarifásra kötni a hőszivattyúkat
de akkor ezek szerint leadás előtt ezt még jobban pontosítani kell nekünk is, mert még sok a kérdés[ Szerkesztve ]
-
LOTR
addikt
válasz BlackJack21 #647 üzenetére
ha jól értem amit írsz, az kizárólag az 5kwp napelemre vonatkozik? és így csak az 1-es típusra?
mert 5mwh fölötti fogyasztásra, pl 12kw-os hőszivattyúval és akár elektromos hmv-vel, valószínűleg már nem lesz elég a 3x10A
vagy ezt ki határozza meg, mi alapján lehet benyújtani az igényt?One Ring to rule them all
-
LOTR
addikt
válasz BlackJack21 #635 üzenetére
ez a kérdés engem is érdekelne, hogy aki beadta már a pályázatot, ők hogy oldották meg ezt a villanyszereléssel kapcsolatos 3 tételt?
-
asdf_
veterán
válasz BlackJack21 #635 üzenetére
Alapvetően így írják, szerintem nem:
- 1-ről 3 fázisra bővítés (amper növelése és villanyszerelés): 96.400 forint;
-
asdf_
veterán
válasz BlackJack21 #633 üzenetére
Igen, csak a húszforintos kérdés, hogy meg is térítik/ítélik-e majd. Mert tényleges szükség nincs rá, ez jelenleg is jó egy 5kW-os inverterre. Nem ellened, de én nem adnám meg
-
asdf_
veterán
válasz BlackJack21 #630 üzenetére
A 96400 az pont 20 ampernyire elég. 32 jár ingyenesen, így 32+10+10 lehet a maxi szerintem, amit kigondoltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest