- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
Épp ezaz, ez nincs sehol. Emailben érdeklődsz, emailben megválaszolják. A Pályázati kiírásban egy szó nincs arról, amit az emailben írtak, a FAQ-ban meg vagy benne van, vagy nincs. Aki nem kérdezte emailben, nem is tud róla esetleg (panelszám-kerekítésnél ez pl. külön kellemetlen).
Ez így most olyan, hog a rendőr megírja nekem emailben, hogy nyugodtan menjek a Petőfi hídon 70-nel, nem kell félni, nem lesz baj. A KRESZ meg 50-et ír, és mégis a rendőr emailes irományát fogadjuk el validnak, és aszerint cselekszünk. -
User_2
tag
hát nem tom, én nem az alátámasztó dokumentumok mindegyikéhez linkeltem az előlegszámlát, mert nem azt kérték.
én az előlegszámlát próbálom meg feltölteni önmagában semmi mást.
ehhez kér a rencer fotódokumentációt. nonszensznek érzem? igen.
nem releváns, mégis kéri. ez a gond, meg még más egyeébek is.
de minek részletezzem itt mi a gond,
persze ha le tudod írni, hogy a honlapon hol kell mást megadni, mint ami a segédletben van akkor azt szívesen fogadom. -
313313
addikt
Kb én is annyival számoltam volna, de nem találtam (mondjuk nem is kerestem nagyon) hőszivattyús kivitelezőt, így maradt a sima napelem.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Z_A_P
addikt
Nade en ezert nem ertem mirol magyaraz, nincs itt semmi penz meg elorelepes:
"
A környező országokban már javában költik a Helyreállítási és Ellenállóképességi Eszköz alapjaiból származó hatalmas összegeket.Miközben a magyar kormány propagandaháborút vív az Európai Unióval és birkózik a jogállamisági és korrupcióellenes feltételek teljesítésével, addig a környező országokban már javában költik az uniós eurómilliókat, írta meg a 24.hu.
Amíg hazánk még egyetlen centet sem kapott a Helyreállítási és Ellenállóképességi Eszköz (RRF) alapjaiból és legkorábban a tavasz végéig biztosan nem is kap, addig
Romániának már 6,3 milliárd eurónyi kifizetést folyósított az Európai Bizottság (EB) az RRF-ből 2021 decembere óta.
"[ Szerkesztve ]
OK
-
V.Stryker
nagyúr
Köszi. Még kicsit vacilálunk.
Az a legnagyobb bajunk,hogy jövőre eladnánk az ingatlant (már idén gondolkodtunk). Senki nem tudja,hogy ha most kaptam okiratot, akkor egyáltalán mikor lesz ebből napelem. Talán jövőre se.
Mert az ,hogy engedélyt kell kérni az eladáshoz, még csak csak.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon Hakko Baku Uten Wep kínai
- Új digitális forrólevegős műanyag hegesztő hőlégfúvó forrasztóállomás BGA
- Új forrasztópáka automata hőfokszabályzós forrasztóállomás
- (Új) 300Nm Parkside Performance 12 V Akkus ütvecsavarozó PPDSSA 12 A1
- Hom'in SAROKGARNITÚRA textil szürke színben + 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest