- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
salazol
őstag
Egy kezdő miért adjon ki súlyos tízezreket, esetleg százezreket egy szoftverért?
A movie-maker kezdetnek jó. Semmivel sem rosszabb, mint a Pinnacle kezdőknek szánt programjai. Csak szerintem nem érdemes letölteni az új változatát, mert az eredeti jobb (szvsz). Az újban nem találtamsehol a DV-t mint végterméket, csak wmv-t akar nekem csinálni. És legalább legális a dolog.
De ha mégis profibb program kell, akkor az Ulead helyett inkább szavaznék az Adobe Premiere-re. Nagyjából azonos az áruk, de a Premiere sokkal jobb sok szempontból. Több évig dolgoztam rajta az egyik munkahelyemen.
Szerk.: Egy szempont azért szólhat az Ulead mellett. Ugyanazért a pénzért az Ulead tartalmaz hangvágó, képszerkesztő, sőt még morpholó progit is. A Premiere kifejezetten videora való, de abban profi.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest