- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Aktív témák
-
tomcs
őstag
aztan a (potolhatatlan) csaladi videot olyan tokeletesen windozmediasitja vele hogy soha tobbet nem csinal mar belole semmi mast. ha mondjuk jovo nyaron aztan vesz 1 dvdirot szegeny es kiirna dvdre.. nehez dolga lenne
szar pont a 2 legrosszabb vegletet emlegetted, premiere tu7l draga mm meg semmire se valo. -
X-COM
nagyúr
tudom én, hogy igazad van, ennyér nem is venném meg a külsőt
de én különösebben nem kívánok asztali gépbe fektetni, meg a dv kamerát se nagyon kívánom használni
nekem csak meg kell oldani, különösebb befektetés nélkül a dolgot :) ami egyre lehetetlenebbnek tűnik :)
télleg köszi -
X-COM
nagyúr
az biztos, hogy én asztali gépbe pénzt nem kívánok ölni, mert nem használom, meg pénzem sincs rá
apám megint nem nagyon fog költeni rá, mert most nagyon nincs miből, kamera is nyert pénzből lett :)
egyébként mindenképpen vcd/dvd lenne a végtermék, hogy csak benyomják az asztalai lejátszóba és ''csókolom'', ezt munkahelyen végülis meg tudnám oldani
köszi a segítséget, sejtettem, hogy gondok lesznek a teljesítménnyel, de arra nem számítottam, hogy ennyire komoly gondok -
X-COM
nagyúr
bevallom én nem használtam még, csak barátcsajszim hülyült benne régebben és ő mondta, hogy 2es több effectet tud, stb...
viszont rákerestem neten, és elvileg tud [L]http://www.microsoft.com/windowsxp/moviemaker/learnmore/backtocam.asp[/L]
viszont apám vett dv kamerát, és gondolkodik digitalizáló kártyán, pyro 1394dv for notebooks megteszi?
kb. erre van keret, mást meg online üzletekben nem találtam, pláne notihoz
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- The Crew sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forrmell.enn
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest