- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
tudom én, hogy igazad van, ennyér nem is venném meg a külsőt
de én különösebben nem kívánok asztali gépbe fektetni, meg a dv kamerát se nagyon kívánom használni
nekem csak meg kell oldani, különösebb befektetés nélkül a dolgot :) ami egyre lehetetlenebbnek tűnik :)
télleg köszi -
X-COM
nagyúr
az biztos, hogy én asztali gépbe pénzt nem kívánok ölni, mert nem használom, meg pénzem sincs rá
apám megint nem nagyon fog költeni rá, mert most nagyon nincs miből, kamera is nyert pénzből lett :)
egyébként mindenképpen vcd/dvd lenne a végtermék, hogy csak benyomják az asztalai lejátszóba és ''csókolom'', ezt munkahelyen végülis meg tudnám oldani
köszi a segítséget, sejtettem, hogy gondok lesznek a teljesítménnyel, de arra nem számítottam, hogy ennyire komoly gondok -
X-COM
nagyúr
bevallom én nem használtam még, csak barátcsajszim hülyült benne régebben és ő mondta, hogy 2es több effectet tud, stb...
viszont rákerestem neten, és elvileg tud [L]http://www.microsoft.com/windowsxp/moviemaker/learnmore/backtocam.asp[/L]
viszont apám vett dv kamerát, és gondolkodik digitalizáló kártyán, pyro 1394dv for notebooks megteszi?
kb. erre van keret, mást meg online üzletekben nem találtam, pláne notihoz -
X-COM
nagyúr
windows xp esetén a beépített windows movie maker is megteheti
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest