- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Huawei P50 Pro - emlékkép
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
symbicimbi
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Telefon vásárlás előtt állok és a vodánál a K610i-t néztem ki. Mi a véleményetek erről a készülékről? Vagy ami még nagyon bejönne a k750i de sajnos az már nincs a vodánál. Mondjuk a K750 jobban tetszik, de igazából nem tudok dönteni a kettő között. Van olyan jó a K610i mint a K750i? Esetleg nem tudtok valami infót hogy nem lesz-e valami jó akció a K610i-re előfizetéssel?!Jó lenne ha lemenne az ára annyira mint a v630i.
Előre is köszi a segítséget! -
-
-
Gebriel
veterán
Baszus tényleg 9990ft lesz kedden a V630i
feltöltösen maradt 59990.- -
-
Ferenc.v
tag
válasz
Viktor0610 #992 üzenetére
Tudom, a PAnnonnál dolgozom :ppp
-
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610 #992 üzenetére
És a Benq-Siemens telókal mi van?Gondolom egyik szolgáltatonál sincs,de annak is vége
[Szerkesztve] -
-
Gebriel
veterán
INFO
VODAFONE-nál
Jövöhét keddtöl a
SONYERICSSON V630i
Elöfizetésel:9990.-
(+ öszi promó) -
embe
nagyúr
Amúgy megmondaná valaki, hogy a most kiadot SIM kártyák hány nevet tudnak tárolni? Az enyém 2 éves , és 250 név megy rá.
Még 1 kérdés: A 3G lefedettségének növelésével kapcsolatban nincs valami info? Attól hogy folyamatban egy kicsit konkrétabbra gondoltamTudom hogy erre van egy másik tocsik, de ott hiába kérdezem
[Szerkesztve] -
Gebriel
veterán
Vodafone betiltotta a Siemens telok értékesitését,mivel ''összedölt'' a Siem..
[Szerkesztve] -
Gebriel
veterán
INFO
Vodafone-nál csendben folyik az arculat váltás .
Megszünik a szerzödése a Ferrarival és a McLaren-en köt(köttöt) új szerzödést,
Igy a Piros ,Ezüst lesz.azaz piros-ezüst
Ez már ugye feltünik az uj Voda 3D logoban is (3G)ezüst-piros
McLaren-es special kiadásos telok jönnek ki,mint anno a Ferráris Sharp GX25,csak most Sharp GX29 illetve 770SH-bol -
Tottu
senior tag
Hi!
Nekem lenne olyan kérdésem, hogy: majdnem minden hívásom után kapok egy SMS-t az egyenlegemről,- ez ingyenes szolgáltatás? -
Gebriel
veterán
Uj telok várhatok a Vodátol:
Samsung D900
Sharp GX29, 770SH (Limitált széria)
Motorola K1
Motorola Z3
Nokia 6288
Novembertöl -
kp78
addikt
Ja Te új előfizus vagy.
Én így vettem:
915-ös hsz.
''Én meghagytam a régi előfizum (ami már meg van hosszabbítva újra 2 évvel), és vettem egy új előfizut select-tel, plusz kifizettem a 25 ropit. A select-es sim szépen ellesz a fiókban, amíg lemegy a 25 ezer.
Nekem 3, de max 4 hónap alatt úgyis lemegy a 25 ropi, aztán select lemond.
Addig meg kibírom azt az 1000 ft pluszt.''
Nekem ezért jött már számla. -
sbazsi
veterán
én meg nem kaptam számlát. csak sms-t.
a telefon pedig holnap lesz egy hetes.
És ezzel együtt az előfizetés is. -
shev7
veterán
tenyleg attol fugg, hogy a vasarlas es szamlazaras kozott mennyi ido telt el:
''A Vodafone az akció keretében, az ügyfél által befizetett Csatlakozási díjat az akcióban részt vevő telefonszámhoz rendelten, a szerződéskötést követő 30 napon belül kedvezményként megadja, melynek megtörténtéről az akcióban részt vevő telefonszámon SMS-ben tájékoztatjuk.''
Tehat, ha kaptal szamlat azt szerintem fizetned kell... vagy 1270 -
KBear
tag
-
sbazsi
veterán
Kaptam egy SMS-t Vodafone-tól. A számlámon jóváírták a 25000 Ft-ot, amit azért fizettem be, hogy ne kelljen 2 évet aláírnom.
Az első hónapot ettől függetlenül KP-ba kell fizetnem? -
szab.tam
nagyúr
Hát elég elkeserítő, amiket írkáltok a Voda kedvezményekről. Nekem januárban jár le a 3 éves hűségem, és kinéztem a k800i-t. Majd 3 éve Sony Ericcson T610-est kaptam 3 évre, 70, azaz hetven jó magyar forintért, amikor vitamaxban asszem 78k volt. Szerintem korrekt áron vettem, 3 évide, 3 oda... Most is jól jönne valami ilyen a k800i-re. Habár most néztem, hogy aránylag tűrhető árban jelent meg vitamaxban, ahhoz képest, hogy a Fukarban 125!
[Szerkesztve] -
embe
nagyúr
Egy kérdés azokhoz akik vásároltak N 6234-et. Kaptatok hozzá adatkábelt, vagy töltő adaptert? Köszi a választ
[Szerkesztve] -
embe
nagyúr
Az a gond, mint írtam nekem rossz tapasztalataim vannak a voda ügyfélszolgálatával. Halmozottan rossz tapasztalataim vannak. A ''régi'' Pannon GSM-el viszont halmozottan jó tapasztalataim vannak.
De abban igazad van, hogy most az én szempontomból jobb költséggel tudom a vodát használni.
Csak egyszer legyen versenyképes ára a pannonnak, én lépek -
Gebriel
veterán
1et értek azzal én is hogy a Voda nem tesznek külömbséget hogy hány éve vagy ott,és nincs rendesen kidolgozva a hüségprog.
Nem kap az ember akkor kedvezményeket mit a másik két szolgáltattonál,DE,
nem is fizett ki annyi pénzt mint máshol.(Pl T-M)
Mert tényleg huu de jó hogy két év után ''kiemelten'' foglakoznak velem.De az áraik is joval magasabbak.(Pl percdijak/Relax 250-25ft/p Vodafone 300-20ft/p)
Hogy a két év után nem nagyon adnak kedvezményt telokra???
Nézük a Pannon-t Ö két év után ad akkora kedvezményt hogy a V-n,alapban az az ár.
Lehet kicsit elfogult vagyok,de akkor is
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest