- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
...csak hogy pozitív hibamegoldás is szerepeljen...
Október 18-án hosszabbítottam, One-os lettem (azaz a mobil és vezetékes szolgáltatásokat összevonták egy ügyfélszám alá).
Bár buktam a korábbi +2GB-ot (és a vezetékesen a vodás irányba indított ingyenes hívást) amit még a UPC felvásárlás miatt kaptam, de lett +3GB adatom, mert ugye One.
Hogy kapjak sávos One kedvezményt is (20%) Go Midi+ lett a csomagom, viszont így összességében kevesebb lesz majd a havi számlám (mobil+net+tv+vezetékes)
Mivel a csomagomban van görgethető adat is, így kíváncsian vártam a számlazárást ami nov 6. lett az összeborulás miatt (ha jól emlékszem a netes előfizumé volt ez a dátum)Tegnap, november 7-én még mindig a fel nem használt 4GB volt a 8GB (5+3) sávon, 0 nap számlazárásig megjelöléssel
Gondoltam, mára csak frissül. Hát nem. November 8-án is ugyan az az állapot fogadott.
1270 - elég hamar felvették, bár ennél hosszabb csend, míg az operátor átnézte, és visszahívást ígért egy órán belül.
20 perc múlva vissza is hívott, és egy készülék ki-bekapcsolást javasolt.
Megtörtént, és láss csodát, onnantól már az app is helyesen mutatta az áthozott 4GB-ot.
Kissé hosszú lett, bocs, de úgy érzem a sok rossz tapasztalat mellett illik szerepelnie a jónak is, miszerint bár volt valami hiba, hamar felvette élő ember a telefont, megnézte, ígért, betartotta, hiba javítva.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Lexus, Toyota topik
- Óvodások homokozója
- Ukrajnai háború
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.