Hirdetés
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
válasz
SztiviVander
üzenetére
Én nem rugózok. Tényeket írtam, ellenben te elméleteket kreálsz mások internethasználati szokásairól, amiről nyilván semmilyen információd nem lehet.
-
zzola
titán
válasz
SztiviVander
üzenetére
De együtt a kettőt nem tudod megvenni, csak korlátlan beszéd és 500GB-ot.
-
SztiviVander
addikt
Es? Korlatlan beszed opcio 5e-ert eddig is volt. Ez most az emberek 95%-anak annyit tud hogy nem ket csomagot kell bekattintani hanem csak egyet, mar ha valakinek mindket opcio kell.
@Lauda lehet ezen rugozni, de szerintem folosleges. Nem en szakertettem itt meg hogy mibe lehet hasznalni es hova/hogyan korlatoznak ha Te havonta tobb TB-ot toltogetsz le a korlatlansagot valoban kihasznalva (szerintem mar az 500 sem egy atlagos mennyiseg), ezt a reszt veluk vitasd meg :) Mellesleg ha a beszed opcio is fontos akkor eleve telefonba teszed, nem? Ott meg nehez 500-at is osszehozni. Ha meg routerbe teszed akkor 13-ert kapsz korlatlan netet, telekomnal ez 10e. Tokre megeri...
-
dzf007
senior tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Ár/érték arányban nagyon mellé lőttek..
-
zzola
titán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Korlátlan beszéd is van benne.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Marcsello31, 1 nap alatt ledarálja. 😄
-
válasz
SztiviVander
üzenetére
Az egyik forgalomkorlátos, a másik nem. Hogy ki mennyit használja a mobilnetet arról szerintem nem rendelkezel információval.

-
SztiviVander
addikt
Mondjuk ugy hogy az eddig is volt, es mint tudjuk (mert valaki felhivta itt ra a figyelmet par napja) tuti kartyat csak telefonba lehet hivatalosan hasznalni ott pedig az otszazat se fogod sose elerni (de meg routerbe rakva se biztos), ergo azt is siman hivhatnak korlatlannak. Tehat ezt a csomagot kvazi eddig is osszerakhattad ugyanennyiert ha kellett a beszed es az adat opcio is. De aki nem gondolkodik es csak a korlatlan szot latja az egeszbol az biztos orul majd neki.
-
válasz
SztiviVander
üzenetére
Hogy függ össze az 500gb-os csomag a korlátlan csomaggal?
-
dzf007
senior tag
Megjelent az appban TuTi+ csomag korlátlan hívás és adat 12990 Ft 30 napra!
-
Bferibörs
addikt
Igen,voltam,mivel nyugdíjas lettem nincs szükségem előfizetésre,nem használom ki.
Anno rengeteget vidékeztem,akkor kellett a korlátlan net is adatmegosztóval,nem is volt vezetékes netem. Na ez változott,vezetékes net,feltöltő kártya lett belőle. Remélem így érthető,nem a rossz,szolgáltatás vagy ügyintézés miatt mondtam le! Ha szükségem lesz előfizetésre,biztos,hogy a KÜF- öt választom. -
AMD Power
titán
Ez a duma csak nekem újdonság?
-
Marcsello31
őstag
válasz
SztiviVander
üzenetére
-
törölt tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Dehogy ajánlok csapatot: még a végén azért is menne a sírás, ha az optikai szolgáltató idővel infláció követő árat emelne.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nekedsemmisemjó™
-
SztiviVander
addikt
válasz
Marcsello31
üzenetére
De ha van kedved ásni elhozhatod ide az optikát is.
Kabel nincs? - Kabel nincs.
-
Marcsello31
őstag
válasz
üzenetére
A rinyálni nem emiatt szoktam
, 768+ belefér.
ÉS még mindig nincs 4g a másik két szolgáltatónál.
De ha van kedved ásni elhozhatod ide az optikát is
. "Vicceltem".
Csak egy bizonyos összeg fölé ne emelkedjen, addig jók vagyunk.ha
5 758ft lesz kb, akkor még nincs rinya.
De ha tudsz egy csapatot ajánlani aki elhozza ide az optikát felőlem.
.
-
manoarc
senior tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Nem a minimális emelèssel van a gond hanem a kritikán aluli szolgáltatással amit nyújtanak.
Nekem is xxl van ès alig várom,hogy dobhassam. -
Marcsello31
őstag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Persze, különbözni akarnak a többi szolgáltatótól. Meg megakarják
Tartani az előfizetőket.( Tudjuk kik, próbálkoznak ezzel).
Az a baj hogy mi magyarok minden szarba beletörődünk.
Ez van.
Kíváncsi leszek majd mi hogy változik majd. -
törölt tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Hónapokon át azon rítál, hogy amerre laksz csak a vodának van normális jelszintje, és hogy de jó lenne egy korlátlan netes csomag.
Aztán lett ilyen netes csomag vodánál (xxl)….most meg a lelépést pedzegeted. Azóta a másik 2-nek is lett jó térerő? -
válasz
Marcsello31
üzenetére
Emelkedik 768 ft-ot a csomagod, ez tényleg durva.

De mindenki emelni fog tényleg itt ez a baj.
Ha nem emelne sem tudnál máshová menni a lefedettség miatt.
-
Marcsello31
őstag
Még szerencse hogy akkortájt jár le a hűségem, ha netán durva ár emelést akarnak,
és csesztetni fogják a csomagomat "XXL" én is mentem.
várjuk ki a végét, De mindenki emelni fog tényleg itt ez a baj. -
LLKobe
veterán
Nem baj, akkor már nem lesz olcsóbb mint a T. és végre nyugodt szívvel átmehetek

Ez a voda a szolgáltatók kannásbora. Minden szolgáltatást a legkésőbb vezetnek be, ügyfélszolgálat használhatatlan, és úgy általában a szolgáltatás minősége kritikán aluli.
No offense, de nekem ez a tapasztalatom. -
zzola
titán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ezt nem tudom.
-
baloghgabor
aktív tag
Hát, egyelőre nem erőltetem a vowifit SEM. Amíg a net is így csorog:
Az üvegszálas is érkezik, de lehet sose ér ide?! Ezen meg sok értelme nem lesz sajnos, ha sokszor ilyen csak. Persze amennyit telefonálok, lehet el kellene felejteni az egészet. Feltöltőkártyásra fogok váltani, ha már évtizede ezt a számot ismeri, aki még akar valamit éppen. Szóval nem fog kelleni másik telefon, két év hűséggel, arra a kevés alkalomra, mert az új vowifi képes. -
válasz
Marcsello31
üzenetére
Már hogy használna 4G frekvenciát? Benne van a nevében, hogy "wifi", tehát a mindenkori rendelkezésre álló wifi frekvenciát fogja használni.
-
Marcsello31
őstag
A vowifi 4g frekit használ, vagy az egy külön kapcsolódási lehetőség?!
-
Megjelent a VoWifi szolgáltatás Android 14-en, S23U telefonon.
-
törölt tag
válasz
domper2015
üzenetére
akkor már jobban jársz a wifivel.

-
-
SztiviVander
addikt
válasz
Blackmate
üzenetére
Ott probald ezzel a simmel a butatelefont ahol a masik simmel rossz volt. Ha ezzel amivel most megy, az eredeti helyen is megy, akkor esetleg regi sim a problema, probalj meg egy cseret. Ha ezzel se megy ott ahol gond volt akkor valami helyi halozati gond, jelentsd be hibanak. Annak hogy a 2g torlodna szerintem kicsi az eselye (bar nem kizart).
-
Marcsello31
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
ha megnyugtat az én redmi note 11em sem kapta még meg.
-
Marcsello31
őstag
Nem tetszik nekem ez a sok karbantartás, vajon mit kel ezen még elrontani?
-
válasz
Blackmate
üzenetére
"a SIM kártya átkerült egy okostelefonba, ahol egyelőre jól üzemel."
Meg is válaszoltad magadnak a kérdést: telefon probléma lesz.
"Érdekesség: a buta telefon 99%-ban egy sűrűn lakott városi környéken volt. Mellette volt egy DIGI (mostmár ugye Voda) SIM-el ellátott tablet, ami hiba nélkül működött/működik."
Mivel ugyanaz a hálózat ez megint azt bizonyítja, hogy készülék problémád van.
-
Elméleti kérdés: létezhet az, hogy egy mobil cellán belül elfogy a kezelhető eszközök száma és/vagy priorizálná a hálózaton lévő okoseszközöket a szolgáltató?
Háttérinfó: adott egy Evolveo EasyPhone XG butatelefon. Az esetek nagy többségében:
- a hívó félnél egyet kicsöng, de utána "a hívott fél átmenetileg nem elérhető" szöveg és a buta telefonon egy SMS jön nem fogadott hívásértesítéssel
- a butatelefonról indított hívás foglaltnak jelzi a hívott számotRitkán előfordul, hogy lehet hívásokat kezdeményezni és fogadni.
Kiderítendő, hogy telefon, vagy SIM kártya-e gond: a SIM kártya átkerült egy okostelefonba, ahol egyelőre jól üzemel.
A butatelefonba került egy másik (szintén Voda) SIM és eddig jól üzemel egy másik helyszínen.
Érdekesség: a buta telefon 99%-ban egy sűrűn lakott városi környéken volt. Mellette volt egy DIGI (mostmár ugye Voda) SIM-el ellátott tablet, ami hiba nélkül működött/működik.
-
Bl.Gyo.
őstag
Nekem nagyon ritkán lép ki, nem is emlékszem útoljára mikor tette. Nem tudom ez mitől függ hogy valakinek sokszor valakinek meg szinte nem is.
Hát karbantartás csúcsidőben nem lenne, csak elcsúszott a éjszakai karbantartás ami lehet nem jó jel, valamit el barmoltak aztán majd később kiderül mit 😄 -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
baloghgabor
üzenetére
És még mindig karbantartás... 🤨
-
dzf007
senior tag
válasz
baloghgabor
üzenetére
De miért nem írják oda hogy előreláthatólag meddig tart?
-
zzola
titán
válasz
baloghgabor
üzenetére
Csakaszokásos...
-
zzola
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
[link]
iPhone XR-től felfele, Samsung S23/S22 család, A51/52/53/54.
Xiaomi 12T, 12T PRO, 13, 13 PRO, 13T, 13T PROIdővel még bővül ez a lista.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ja, a legszebb hogy a 24GHz-es műholdas távérzékelésről értekezik a cikk, csak éppen a linkelt videó anyagban a földfelszínen végzett 5Ghzes- radaros méréseket mutatják és az azt zavaró 5GHz-es wifi hálózatokat, mellette meg a 3.5Ghz-en működő 5G-s aktív antennákat... Ennyi idiótát egy rakáson. Pedig milyen tudományosnak tűnik...
-
AMD Power
titán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Ne is mond. Világ szégyene.
-
Marcsello31
őstag
Igaz lehet, amit mind a ketten írtok, 4g Voda mobilnetről van szó, esetemben 2100mhzen.
Mindig mikor csendes eső van legalább 20megával több a sebességem, száraz időben valamiért kicsit lassabb,
ledgeri Szia! Köszi az infót!
Jókat írsz, erről nem hallottam még, mikor volt rtl sdr vevőm, pár éve még.
Ott is ez volt simán elhallottam brutál messzire is,Nagyon messzire, akár New yorki rádió amatőr adásokat is hallottam, de őket is csak este fele vagy esőkor, Döbbenet volt hogy milyen messziről tudtam befogni antennával a jeleket, onnan tudtam hogy ottani volt a beszélő mert be azonosítota magát na mindegy meg még Kínáig is el hallottam jó vételkor. Ez az effektus is figyelhető volt a rádiózásnál.
De csak mint hallgatózó. Jók ezek az RTL SDR vevők.dchard: esetemben 2100mhz környékén fogom a 4g voda mobil netet, már a kezdetektől fogva feltűnt ez, Furcsa dolgok ezek.
Nem akartam megzavarni a topicot ezzel, de ma is így van, esik jobb net.
Köszi a választ mind2töktől! -
válasz
ledgeri
üzenetére
"Ha mobil akkor lehet, hogy az esőfelhő valamelyest bezárja a jelet, nem engedi ki az űrbe, így fókuszált, erősebb."
Ez a mobil hálózatok által használt sávokon teljesen lehetetlen.
"Ott van pl az AM rádió is, amin nappal több adó sugározhatott, mint este, mert a napszél lenyomván, vagy vastagítván az ionoszférát rövidebb távon kinyíta a jelet. Így nappal több helyen lehetett ugyanazon a frekin sugározni, este kevesebben, mert lettek volna átfedések."
Az ionoszférán való "pattanás" megint csak alacsony frekin létezik 30MHz alatt (de leginkább hosszú és középhullámon), ez a mobilra nem igaz. Ráadásul az AM adók brutális teljesítménnyel érték ezt el.
"Vagy hogy az 5G bevezetéskor potenciális probléma volt ha időjárás-radarhoz közel 5g torony is épült"
A kettőnek semmi köze egymáshoz, a meteorológiai radarok 5GHz-en működnek, az 5G meg 3.5GHz-en. A meteorológiai radart leginkább a wifi zavarhatja, az 5G vagy bármi más mobil technológia viszont biztosan nem, mivel nincs a közelében sem kiallokált sávrész.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Marcsello31
üzenetére
Ha mobil akkor lehet, hogy az esőfelhő valamelyest bezárja a jelet, nem engedi ki az űrbe, így fókuszált, erősebb.
Ott van pl az AM rádió is, amin nappal több adó sugározhatott, mint este, mert a napszél lenyomván, vagy vastagítván az ionoszférát rövidebb távon kinyíta a jelet. Így nappal több helyen lehetett ugyanazon a frekin sugározni, este kevesebben, mert lettek volna átfedések.
Vagy hogy az 5G bevezetéskor potenciális probléma volt ha időjárás-radarhoz közel 5g torony is épült, mert a légköri víz az hasonló frekin teszi hatékonnyá a radart, mint a kiválasztott 5G-s freki.
Nem képtelenség, csak utána kell járni a frekiknek, és megkapod a választ! -
Marcsello31
őstag
Csak nekem tűnik fel hogy esőben valamiért gyorsabb a net, látványosan, "nem mikor vihar van"akkor még térerő sincs
, az ilyen csendes eső típusnál.
Én a kezdetek óta routerben használom a kártyát, nem jött semmi figyelmeztetés.
Ha lett volna lehetőségem kártyásként használni ezt úgy tettem volna "ha volt is én akkor nem tutam róla hogy van". -
SztiviVander
addikt
válasz
MadMancs
üzenetére
Ertem koszi, bar ember ki nem talalja hogy publikus csomagoknal nem publkus uzleti csomagok tulajdonsagara gondol a kolto. A kijelzos eszkozos reszt ertem, de ketlem hogy volt valaha ember akinek azert letiltottak volna (vagy akar csak korlatoztak emiatt) a feltoltos kartyajat mert routerbe tette vagy netan hotspotolt telefonon. Sok olyan is van az aszf-ben ami tiz eve meg aktualis volt, azota meg csak gorgetik benne mert lustak kiszedni ami elavult. Na meg latod AMD esetet, egy netcsomag aktivalasba is beletorik a bicskajuk

-
MadMancs
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Az megint más.
Ott arra gondol hogy több sim között. Üzletiben vannak ilyen csomagok.
-
MadMancs
veterán
ÁSZF 2. Melléklet 1.1.2 es pont.
Ez mondjuk a Tuti 100, de a többinél is megtalálható:
A tarifacsomagot szigorúan tilos olyan eszközzel
használni, amely nem rendelkezik saját kijelzővel, hangszóróval, mikrofonnal és billentyűzettel (beleértve az
érintőképernyős billentyűzetet), ilyen pl. az adapter, modem. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Ezt én sem értettem miért írják hogy pl. nem osztható net, amikor lehet osztani, használtam osztva már nem osztható netet. Meg honnan tudják hogy hogy most osztva van vagy nincs.
Xxl-nél az van hogy nem lehet osztani? Fura mert ez pont olyan net amit szaabad, meg routert is adnak hozzá 😂.
-
nincsnév007
addikt
Lehet volt már róla szó. Ezt a vowifit meg lehet nézni hogy milyen telefonok kapják meg?
-
SztiviVander
addikt
válasz
MadMancs
üzenetére
Azt csak azért nem tudom komolyan venni mert a táblázatban minden csomagnál az van hogy "Több saját eszköz közötti megosztás lehetősége: Nem" , az XXL-nél is

Amúgy jó lenne ha a voda ott tartana hogy detektálni tudná a nat mögül érkező több eszközt, de ennél sokkal egyszerűbb dolgokat sem tudnak megoldani
-
MadMancs
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Nem nem lehet, hanem nem szabad. ÁSZF tiltja. Persze lehet elvan vele az ember egy darabig, de simán megkaphatja a leghúzósabb hátrasorolást, legrosszabb esetben szerződés felmondást.
-
zzola
titán
válasz
mobilemaster
üzenetére
Rövidesen lesz korlátlan havi adat opció feltöltősöknek is.
-
SztiviVander
addikt
válasz
mobilemaster
üzenetére
Ne keresd nincs ilyen, a kerdezo csak bemondott egy blodseget nulla utananezessel.
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
,
az szèp összeg.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)