Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz
pdr755 #74348 üzenetére
Sajnos a politikát nem mindíg lehet leválasztani egy adott témáról. Mikor felmerül egy próbléma és mindenféle műszaki oldalról megpróbáljuk megközelíteni, megoldani, holott mindenki tudja csak nem írhatja le a valódi okot. Ugyanez igaz a pol topikban is, ha leírod, hogy sz@r a szolgáltatás mert valakinek igy hasznos. Akkor elküldenek a szolg topikba és a kőr bezárult. Ehhez nem kell például mocskolódni csak hagyni, hogy az okozatoknak az okai is előkerülhessenek.
-
dchard
veterán
válasz
anglergab #74341 üzenetére
A lekapcsolás után majd érdemes lesz tesztelni. Nyilván ha nincs U900, arra fallback sem lesz
2G-re persze lemehet, az még érdekes lesz, hogy 3G lekapcs. után lesz-e paraméter hangolás. Lehet konzervítívabb lesz a 2G fallback, mert nem lesz cél, hogy 2G-re lemenjen bárki is akit VoLTE-n ki tudnak szolgálni (akármilyen hangminőséggel
)
-
dchard
veterán
Ha eszközhiba lenne, azt jeezné a felügyelet, és már régen javították volna. a 8-900 között eső szempontból gyakrolatilag nincs különbség, de még itt is lehetséges, amit anglergab-nak írtam: a 2-3/4g különböző irányokba néz. Ez a modernizálás után biztosan megszűnik, mert a többsávos antennákat nem lehet klönböző irányokba forgatni. Persze ez azt is jelenhetil, higy mindkettő szar lesz, ha éppen két szektor közé kerülsz.
Hogy a következőre is válaszolják: nyilván nem cél a moderálás a HWSW-n, különben csinálnák normálisan. Az egész fórumuk egy pöcegödör, a szellemi épséged megőrzése érdekben a távolmaradást tudom javasolni. Nekem sem mindig sikerül, de legalább igyekszem
-
kl122
tag
válasz
dchard #74283 üzenetére
Én azt szeretném tőled kérdezni, hogy az mi a fenétől lehet, hogy ahol lakom ha erősebben esik az eső, akkor leáll a Vodafone 4G és csak
3G2G van helyette? Ez valami eszközhiba lehet az állomáson mert pl. beázik és zárlatos lesz? Itt a környéken csak egy bázisállomás van, onnan jön a Vf 2G/3G/4G -
anglergab
addikt
-
endrúdí
csendes tag
Nekem mától nem elérhető az RCS, azt írja, hogy a csevegési funkciók nem működnek ezen az eszközön.
-
Bl.Gyo.
őstag
ma indult ez a csomag, és rá pár órára maga a weboldal is szórakozott, invalid request de arra is hogy csak be akartam volna lépni. ugyhogy nem hiszem már vissza is vonták ilyen hamar, inkább technikai hiba vagy még várnak vele hogy publikálják.
de ha tényleg vissza vonták volna akkor tarifa csomag váltásnál se engedte volna erre váltani. -
Kevin8997
tag
Csinált ilyet tavaly egyik weboldal frissitesnel veletlenul par oraig kint volt a red max amikor meg azt csak hoszabbitasra adtak, aztan el is tunt.
-
Úgy látom ennyi volt egyelőre a csomagnak. Nálam már nem jön be sem asztalin, sem mobilon. Egy pillanatra betölti, aztán eltűnik.
-
Bl.Gyo.
őstag
na át váltottam egy tuti100-as karit erre a mobilnet xxl-re. még idő kell neki mire véglegesedik: "A szolgáltatás módosítás alatt áll. Néhány adat és funkció az oldalon blokkolva lehet vagy meg sem jelenik, mivel a rendszer épp feldolgoz néhány módosítást (például: státusz módosítás, stb.). Eltarthat néhány percig, esetleg néhány óráig. Köszönjük a türelmed!", de az előleget (6000 FT) már kifizettem ami érdekesen ment mert az oldal sikertelen fizetéssel vissza dobott az adatok megadása oldalra, de sms jött hogy sikeres fizetés. meg ilyedtem most akkor mi van, de ki jelöltem a bank kártyát az alján ujra és tovább gomb, akkor már a sikeres megrendelés zöld pipával fogadott. csak ha valaki így tenne és ez történne.
-
csizg500
újonc
Sziasztok!
Egy néven mennyi Tuti100 feltöltőkártya lehet maximum?
Köszönöm.
-
mickemoto
őstag
Sziasztok. A flotta basic special csomagról kérdeznék. Ebben mennyi internet van? Egyénfüggő hogy ki mennyit tud kicsikarni? Vagy egységes?
-
dchard
veterán
válasz
Renwick #74316 üzenetére
"Pro tipp: ha regisztrálsz disqus-ra, szépen tudod egyenként bannolni a feededből azokat, akikre nem vagy kíváncsi."
Ha ezt csinálod, hamar elfogynak a kommentek
Viccet félretéve, az a két-három normális ember meg sajnos elég repetitív, a cikk szövege alapján meg tudom tippelni, hogy mit fognak mondani.
-
Adams84
aktív tag
Igen, összeghatárhoz kötött, de szerintem nem nehéz elérni, ha van a családban 1-2 otthoni és 1-2 mobil havidíjas előfizetés, amik azonos néven futnak. Ha meg jelenleg nincsenek ugyanazon a néven a szolgáltatások, akkor (családon belüli) névátírással általában el lehet érni az értékhatárt a 20%-os kedvezményhez.
-
Renwick
őstag
válasz
pdr755 #74315 üzenetére
Egyszer én is beleolvastam abba a trollfarmba de a hivatkozott kommentelők valóban létező emberek?
Vagy csak szándékosan írnak be képtelen "véleményeket" és utána figyelik hogy mások hogy reagálnak?
Igen, nyilván ez egy ördögi kísérlet része.
Pro tipp: ha regisztrálsz disqus-ra, szépen tudod egyenként bannolni a feededből azokat, akikre nem vagy kíváncsi. Vagy hát nem kell megnézni a kommenteket, amik alapból nem is látszanak. -
pdr755
aktív tag
válasz
dchard #74268 üzenetére
"Hol megy? HWSW troll szekciójában ahol addig jutottak el egyesek hogy a 4G is minek, az 5G meg egyenesen duplán minek?"
Egyszer én is beleolvastam abba a trollfarmba de a hivatkozott kommentelők valóban létező emberek?
Vagy csak szándékosan írnak be képtelen "véleményeket" és utána figyelik hogy mások hogy reagálnak? -
Bl.Gyo.
őstag
kérdés az új korlátlan mobilnet csomagról.
van 30 napos, vagy x napos vissza vételi garancia? nem találok erről infót. -
zelikocc
senior tag
-
zelikocc
senior tag
válasz
4Grider #74298 üzenetére
“Az adatforgalmi határértéknek legalább kétszer akkorának kell lennie, mint az Ön által fizetett mobilszerződés áfamentes) árának az adatroamingra vonatkozó maximális nagykereskedelmi tarifával (azaz 2022-es árakon 2 euróval) elosztott összege.”
Igen amúgy így kellene.
2023-ban 1,8 euró, 2024-ben asszem 1,6
a lényeg hogy minden évben csökken egész 1 euróig.A román Digi Mobil pl. eszerint a képlet szerint adja a roaming internet keretet (nekem 2142 MB idén havonta) de minden évben nő köszönhetően a képletnek.
Érdekes, mert eddig a román Digi kivétel volt ez alól, mostmár nem, viszont a vodka akkor valahogy mégis elintézte, hogy ne kelljen roamingot adnia.
-
Bl.Gyo.
őstag
nálatok bejön a hordozható mobilnet oldal a voda oldalán? nálam Invalid Request ír. 1 órája még jó volt. meggondolták magukat?
ugyan ez ha bejelentkezni akarok, vagy kosárra megyek. applikáció is kuka. megint toppon van a voda?
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest