- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
bepe79
addikt
válasz
Studi22 #6179 üzenetére
Tudom, ezt nem nekem írtad, de hozzászólnék én is, mert ez egy kicsit bicskanyitogató szemellenzős fajta látásmód:
"Ha te tényleg olyan "hiszékeny" vagy hogy kb 60 ropis telefont voda odaad neked prepaidben 20-ért meg is érdemled az időt meg a szaladgálást..."
Te ezt válasznak és érvnek érzed azzal szemben, hogy valaki rossz árral, rossz információkkal hírdet valamit, ERGO MEGTÉVESZT vásárókat???
Mert akkor enyhén szólva is furcsán látsz dolgokat. Egy jó nagy bírságot szoktak kiszabni ilyen esetekben az adott cégre, te pedig azt mondod, hogy a vásárló a hülye, mert nincs tisztában a telefonokkal / azok áraival / akciókkal, stb???
1., nem is kell tudnia ezeket a vásárlónak
2., azt hisz, amit akar, Ő a VEVŐ
3., át lett verve, amiért általában egy jó nagy bírságot is kiszabhatnak a Vodára megtévesztés címszó alatt (már volt egy pár ilyen eset, ha jól tudom)
4., ezek után nem azt kell mondani, hogy a vevő a hülye, mert ő ezt és azt hitte és ezt és azt nem tudja, hanem elnézést kérni (tudom, ilyen Magyarországon még csak a mesében sem létezik...)
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- DJI Mini 2 SE Drón, Új, Bontatlan, Garanciális, Hasznos kiegészítőkkel, Ingyenes szállítás
- Logitech G915 Wireless mechanikus (tactile) billentyűzet (US)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest