Hirdetés
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Még annál is nagyobb akkuval érkezik a Redmi K80 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
bepe79
addikt
válasz
Studi22 #6179 üzenetére
Tudom, ezt nem nekem írtad, de hozzászólnék én is, mert ez egy kicsit bicskanyitogató szemellenzős fajta látásmód:
"Ha te tényleg olyan "hiszékeny" vagy hogy kb 60 ropis telefont voda odaad neked prepaidben 20-ért meg is érdemled az időt meg a szaladgálást..."
Te ezt válasznak és érvnek érzed azzal szemben, hogy valaki rossz árral, rossz információkkal hírdet valamit, ERGO MEGTÉVESZT vásárókat???
Mert akkor enyhén szólva is furcsán látsz dolgokat. Egy jó nagy bírságot szoktak kiszabni ilyen esetekben az adott cégre, te pedig azt mondod, hogy a vásárló a hülye, mert nincs tisztában a telefonokkal / azok áraival / akciókkal, stb???
1., nem is kell tudnia ezeket a vásárlónak
2., azt hisz, amit akar, Ő a VEVŐ
3., át lett verve, amiért általában egy jó nagy bírságot is kiszabhatnak a Vodára megtévesztés címszó alatt (már volt egy pár ilyen eset, ha jól tudom)
4., ezek után nem azt kell mondani, hogy a vevő a hülye, mert ő ezt és azt hitte és ezt és azt nem tudja, hanem elnézést kérni (tudom, ilyen Magyarországon még csak a mesében sem létezik...)
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Keresek adatkábelt IDÅSEN állítható asztalhoz (1,5m MOLEX Mini Fit Jr. 6-pin to 6-pin female-female)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 830 G8 Laptop! / i5-1145G7 32GB 512GB
- OMEN 15-ce012nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB +1TB HDD magyar vbill gar
- DJI Osmo Pocket 2 creator combo
- Xiaomi 13T Alpine Blue 12GB/256GB
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest