- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
shteer
titán
félretöltött (másik számra töltött) kártyás feltöltés visszanyerésére van valamilyen hivatalos módon lehetőség?
-
AMD Power
titán
Van nekem egy Vodafone Bonusz díj csomagom. Lehet ehhez rendelni valami olyan SMS szolgáltatást ,hogy mondjuk 1000Ft-ért tudok mondjuk 100db SMS-t küldeni vagy ilyesmi!?
-
Davey7
senior tag
Kérdésem,hogy ez a "hozd vissza régi készüléked" akció a flottásoknak is él? Valaki nem tudja,hogy lesznek a közeljövőben normálisabb árak?
Így lehet ha lesz lehetőség átmegyek a pannonhoz,mert ott normálisabb áron van az a telefon amit kinéztem....
Nokia 3120 vodánál 24,pannonnál 12 előfizusan...Vagy ti mit ajánlanátok 20ezer alatt? Samsung menüjét nem nagyon tudtam mekszokni...
-
kaller1
veterán
válasz
Brutális eb #7488 üzenetére
Jó kérdés.
Nekem először csak a prepaidos kártyámra jött,de aztán a postpaidost is megtalálták vele...Rendkívül idegesítő,és tolakodó húzás ez a vodától.Inkább arra lenne eszük,hogy a tarifa módosításokról értesítsék az embert.
Remélem olvassa ezt egy illetékes is,bár tisztában vagyok vele,hogy magasról lesz@rják a véleményem/ünk.
-
szumoo
senior tag
Kicsit keresgéltem és azt szeretném megkérdezni, hogy most akkor a Plus tarifák lesznek érvényben aug. 31-ig vagy csak a hozzájuk kapcsolódó ingyenes bónuszok?
Ha még az akció alatt megyek át postpaidbe, akkor a későbbiekben megkapom még a bónuszokat, ha azokra vonatkozik az akció?
Régen vodáztam, de már nem emlékszem ezekre a dolgokra. -
szumoo
senior tag
Ezek a Plus tarifák meddig lesznek akciósak?
Konkrétan a készülék nélküliek érdekelnének.
Másik kérdésem, hogy a szerződés kötés után lehet változtatni a postázási címet?
Előre is köszönöm a segítséget! -
ottoyes
senior tag
[link]...ajaj...halott link...de ittvan:
"Előfizetői jogviszony átírása
Vodafone előre fizető előfizetések átírásához kapcsolódó feltételekAz előre fizető előfizetések átírásához kapcsolódó díjszabást az Általános Szerződési Feltételekben találhatod.
Általános Szerződési FeltételekHol intézhető?
Az előre fizető (VitaMAX) előfizetés tulajdonjog átruházáshoz mostantól elegendő csak az új tulajdonosnak befáradni valamelyik márkaboltba amennyiben a lemondó nyilatkozatot a régi tulajdonos kitölti és két tanuval aláíratja. A lemondó nyilatkozatot itt töltheted le."
-
Brutális eb
addikt
Hali bocs,hogy nem olvasok vissza de lenne 1 kérdésem.
Le lehet mondani a vodafon sms-spamjeit?(unom naponta 2x a nyerjek ezt azt)Valami sms szám vagy ilyesmi.
Köszönöm. -
Studi22
aktív tag
Ügyfélbiztonsági kód-ot azzal a személyigazolvánnyal tudnak neked újat készíteni amivel a szerződést kötötted.
Szerződést bontani szerződés nélkül úgy tudsz hogy bemész vagy egy márkaboltba és igazolod hogy te vagy a szerződő vagy viszonteladónál írsz egy papírt ami tartalmazza azon adatokat amivel bontani tudják a szerződésedet. -
Davey7
senior tag
az ügyfélbiztonsági kódomat hogyan tudom megtudni,ha már nincs meg a szerződés?
mert ma átutaltam a számlatartozást és mégis küldte az smst,hogy tartozásom van és azt akarom megtudni,hogy hol akadt el a pénzem,de ahhoz kell a kód(1750-en kérte a gép).
K&H-s vagyok(mint a voda számlája is),így meg kellett volna érkeznie...mindent jól töltöttem ki,ahogy az le van írva.és ha nincs meg a szerződés attól bonthatom azt személyesen ha bemegyek,igaz?
-
Norbi21
senior tag
Sziasztok! Elsősorban vodánál dolgozó fórumtársak segítségét szeretném kérni, de akinek esetleg van infója, ne tartsa vissza
: van rá esély, hogy a vodánál is lehet kapni lg arénát, vagy erről lecsúsztam
?
-
ragazzo
őstag
válasz
mimi_bacsi #7477 üzenetére
Amennyiben nem a te neveden van a kártya, akkor nehezen fogják kicserélni. Szerintem akkor sem menne, ha meglenne a kód. De ez az én véleményem.
-
Blamazs
senior tag
Megegy kerdes. Plus 100-as csomagom van. Mikor bevezettek akkor valtottam erre.
Most nezem, hogy keszulek nelkul a havidij 2700ft. Ez csak uj elofizetoknek ennyi?
A regiek fizessenek 3000-et? -
Blamazs
senior tag
Tudja vki, hogy a mobilweb basic-ot hogyan lehet lemondani? pl sms kod?
nehogy 1270-et kelljen hivni fel orat ezert.. -
wwhy
veterán
válasz
mimi_bacsi #7477 üzenetére
bemegy a barátod személyivel, lakcímkártya stb. és kap új sim-et. Max. kifizettetik a sim "cserét"
-
mimi_bacsi
tag
Kérem a segítségeteket:
Erdélyben jártam a napokban és a Vodafonos kártyámat az ottartózkodásom idejére kicseréltem Orange-s kártyára. A csere után annyira eltettem a kártyát, hogy nem találom! 2 éve ez a számom (egy barátomtól kaptam, és Voda Vitamaxos, prepaid-os) nem szeretnék megválni tőle (kb 1000 Ft van rajta)!
Viszont az ügyfélszolgálatnál azt mondták, adnak újat, de csak akkor, ha ismerem a biztonsági kódot, akkor van lehetőségük kicserélni! Azt viszont sem a barátom (aki 2 éve adta a kártyát) sem én nem ismerem! Van-e arra lehetőség szerintetek, hogy a biztonsági kódot nem ismerve, azt a számot kaphassam ismét? (természetesen a kártyacsere költségét megfizetem)
-
Kleroo
veterán
Hali!
fura, és egyszerű kérdésem van.
pannonos barátnőm horvátországban van. fel akarom hívni. mennyi lesz az én percdíjam?
előfizus(fix3000 asszem) vagyok.
weboldalon csak arról van szó, hogy mi van akkor ha én vagyok külföldön, illetve ha echte külföldi számot hívok. -
Devid_81
félisten
Bocsi, elírtam mod idő után láttam , hogy mit is írtam
Szerk: mondjuk a credit feltöltés az kudarcba fulladt, nem fogadja el a kinti telószámot amiről menne a feltöltés, invalid telephone number...
Így a bankkártya adatokig sem jutok el sajna, pedig a bankkarinál ezt a számot adták meg, és ez egy működő telószám.
Nah most megyek kicsit melózni, majd rájövök később, hogy mit rontottam el. -
-
Devid_81
félisten
Sziasztok!
Nincs véletlen 5letetek, hogy hogy lehetne otthonról az USA-ba olcsóbban telefonálni?
Egyik Voda üzletben azt mondták, ha külföldi számot tárcsázunk +0 előhívóval akkor 30FT-os percdíj van mert net alapon megy...ezzel szemben közel 300Ft-os a percdíj -
kaller1
veterán
Most érkezett:
Aktuális voda árlista 09.08.17
Ami lényeges:
-Samsung C3050 B-ben:1Ft
-Megjelent a HTC Hero a kínálatban
-Illetve folytatódik a Hozdd vissza készüléked promóció.A friss infókat ismét Studi22 kolléga szállította.THX!
-
Styleboy
tag
Üdv Mindenkinek!
Lenne egy olyan kérdésem,hogy tavaly kötöttem egy előfizus szerződést a vodafonnál 2 évre,és természetesen vettem készüléket is.Akkor 1év elteltével ,mikor a tarifát megváltoztathatom,hozhatok e ki másik készüléket az előfizetésemre? -
unknownuser
tag
válasz
Cyberslider #7458 üzenetére
Nekem több mint egy évvel ezelőtt küldtek ilyen SMS-t hogy 3 hónapig kapok havi 100 hétvégi ingyen percet. És tényleg ingyé is volt.
-
Studi22
aktív tag
válasz
Cyberslider #7456 üzenetére
Ügyfélbiztonsági kód mindig is volt mióta van szerződés kötés,az már más dolog, hogy az akkori ügyintéző nem kérdezte meg mi legyen csak beírta ami neki tetszett.
Holnap azt tanácsolnám Neked hogy akinek a nevén van a szerződés az fáradjon be egy boltba és próbáljátok meg kitalálni milyen személyi igazolvánnyal lett kötve a szerződés és ha ez sikeres akkor kapsz új ügyfélkódot.Plusz papír alapon is reklamáld meg a sztorit...
-
válasz
Cyberslider #7454 üzenetére
Ilyen kérdésekkel talán a 1270et kellene hívni, ők egy fokkal jobban belelátnak az egyenlegetekbe, mint mi itt
Telefonszám + ügyfélbiztonsági kód kell csak, meg 1 kis türelem, míg kapcsolnak valakit
-
Cyberslider
őstag
Hi all
Kaptunk egy sms-t melyszerint a Vodafone megjutalmaz minket 100 ingyen percel. Csak küldjük az AP vagy miazisten szót sms-ben (ingyenes) és használhatjuk.
Meg is tettük, visszajött a visszaigazoló sms. Azóta 6100 Ft helyett vmi 4800 ft az egyenleg 3db sms elküldése után. Most ez mi? Más is kapott ilyesmit? Ugye nem vonnak le semmit?? Már meg is reklamáltuk. Nem értem mivan, lényeg hogy "elvileg" nem nagyon használtuk a telót hacsak a macska meg nem nyomta! -
válasz
cellpeti #7452 üzenetére
2 év hűséggel a
Basic - 2GB adatmennyiség 4000
Medium - 6GB adatmennyiség 6000 (félévig féláron)
Extra - 12GB adatmennyiség 8000 (félévig féláron)ezek fix költségek, ha többet használod se számlázza ki, csak lassítják a sebességed 64kilobit/16kilobit-re (amivel a bullshit szerint még bőven tökéletesen lehet netezni)
sebessége meg lefedettség-függő, ahol van ott fog menni 2-4 megabittel, akár többel is, ahol nincs, ott meg 30-50kilobit
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami olcsó,jó és nem nagyon lassú mobilnetet a vodánál?
-
törölt tag
válasz
Gebriel #7445 üzenetére
A két forintos teljesen alap Sam B130 is elég kiterjedt hívásszűrővel rendelkezik (ami azért mókás mert a "Calendar" része, hogy az egyik itteni kollégát idézzem, "nem ér többet mint anno egy Samantha Fox kártyanaptár"
, ugyanis egyáltalán nem lehet előjegyzést bevinni). Fene se érti a termékfejlesztők lelkét.
-
Gebriel
veterán
válasz
kaller1 #7432 üzenetére
Minap tapasztaltam, hogy a Samsung E250 is rendelkezik hívó tiltással.
9 db számot lehet megadni amit a telefon automatikusan elutasít ha ezekről a számokról hívás érkezne.
Azt nem tudom, hogy a maga az E250 tudja ezt vagy mindegyik Samsung.
Elérni a hívólista-opciók-elutasítás lista-nál lehet. -
válasz
T0mBd1gg3R #7440 üzenetére
Nem állítólagos hírekre kellene alapozni, inkább keresd meg a flottás kapcsolattartódat, ő tudni fogja, hogy mi a helyzet.
-
-
wwhy
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #7440 üzenetére
az én flottámban már 2 éve megszűnt azaz 680Ft/szám ha ingyen akarsz dumálni
-
Hallott valaki olyanról, hogy megszűnt az egymás közötti ingyen beszélgetés flottás csomagokban? Állítólag 2 napilapban megjelentették, mi meg emiatt írtunk alá két évre novemberben. Vodafone Business Extra
-
ragazzo
őstag
válasz
Silverlight3 #7431 üzenetére
Hívásszűrést be lehet állítani a telefonokon, de az sms szűrés már nehezebb. Ha egyáltalán van ilyen.
-
ansell
tag
Üzleti szabadon díjcsomagok esetében szerintetek lebeszélhető a havidíj?
Itt azt írja, hogy: 100%-ban lebeszélhető havidíj a számlázott irányokra
Azaz Standard esetében a 0 Ft-os irányokon kivül/ felül a egyéb mobil irányba lebeszélhetek 10000/23 azaz 434 percet? -
Egyiket sem, mert nincs szükségem jelenleg ezekre
Amúgy egyértelműen a vodát, nem mondhatok mást
Mivel nagyobb adatmennyiség van a T-s ajánlatban, meg ugy ott a kihagyhatatlan mobiltv is, ezért csakis azt
Viccet félretéve nézz szét az ismerőseid között, hol vannak többen, de ami fontosabb nézd meg a készülékajánlatot mind2 helyen és dönts belátásod szerint
-
kaller1
veterán
válasz
Silverlight3 #7431 üzenetére
Nincs,hacsak nem veszel egy okostelót,amire különböző backballer és sms spam szűrő progikat lehet telepíteni...
-
Silverlight3
csendes tag
Sziasztok. Vodafone Club tarifacsomaggal rendelkezem. Van arra lehetőségem, hogy letiltsam azt, hogy egy adott számról felhívhassanak, illetve SMS-t küldhessenek nekem? Köszi.
-
válasz
Frezer1979 #7423 üzenetére
Van, akinek sikerült
Viszont jelenleg központilag nem elérhető az igo nélküli változat. Szvsz nem is volt nagy sikere. Már lecsengett az omnia láz elég régen. Bár most normális árban van, nem keresgélik nagyon.
-
Frezer1979
csendes tag
A Vodafone-ba azt mondták, hogy a Samsung Omnia már nem lesz csak Igo8-al. Valakinek sikerült sima Omniát vennie???
-
Enjoy
addikt
Sziasztok!
Valaki tudna nekem ajánlani egy előfizetést, tarifacsomagot?
Havi 5000Ft-ból kéne kihozni vmi megoldást.
Elsősorban beszélgetések (mindenféle irányba) másod soron internet (átlagban havi 20mb)
ill. 20-30sms/hóIgazából a netet ritkábban használom, mert a pénztárcám rovására menne..
Valami olyan csomag kéne, ami biztosít minimális adatmennyiséget, de elsősorban a beszélgetésekre helyezi a hangsúlyt. -
Látom korábban volt arról szó, hogy emelte a voda a netek árát. Namost valaki akinek internet szabadon van, mondja meg nekem mennyit fizet legyen olyan jó..
A mostani számlám elégé érdekes.. rögtön az első sor, bruttó összeg: 87506000 helyett?? Aztán alatta meg van egy olyan, hogy havidíj visszatérítés: -2500, így a végösszeg bruttó 6250. MI ez a visszatérítés? Vagy most gyenge 3000-el megemelték?
Akkor most megyek visszamondani
Sorry, hogy 2 helyre írom, de a másik elég kihalt, aztán akkor jöttem rá, hogy ide kellene, mikor már ott megírtam..
-
Gebriel
veterán
válasz
butcher eu #7399 üzenetére
Telefon csere?
-
OgreImre
senior tag
Végre lement az Omnia ára számomra elfogadható szintre. Viszont nem lehet kapni, csak Igo-val együtt, nekem viszont nem kell (mert már van). A kérdés, (hogy ne kelljen végigjárnom az összes boltot, 2 helyen ahol voltam ott nem volt) hogy van-e olyan telefonszám ahol a készletekről érdeklődhetek? Kössz.
-
butcher eu
senior tag
eszerint a lefedettségi térkép szerint almádi egész területén van lefedettség. AHA Mária meg szűz volt. Én meg gőznozdony.
-
ertz
aktív tag
válasz
butcher eu #7399 üzenetére
Egy új nyaralót.
Amúgy nemsok mindent tudsz tenni, ha egyszer nincs térerő azon a helyen akkor bármit tehetsz, úgysem lesz.
Sajnos van olyen település elég sok (pl. barátnőméknél is), hogy egyik házban van térerő a másikban nincs. Vagy egyik szobában tökéletesen leeht telefonálni, a másikban már nem.
Ez a Vodafone 100százalékos lefedettsége. (ilyen szempontból jobb a másik kettőt választani) -
butcher eu
senior tag
(#7399) erre valaki? tudom hogy nem fórum téma, de annyiban kapcsilódik, hogy én is vodás vagyok
-
kew
senior tag
válasz
Studi22 #7401 üzenetére
Hali,
Nincs se daemon, se alcohol, ügyfélszolgálattal is beszéltem, nekik se volt ötletük
Lehet, hogy bevitetem egy vodaboltba, hátha.
Igazából szerintem az a driver a ludas / sérült, amit felrak a windows, mikor bedugom a stick-et. De másik driver-t meg az istennek se találok sehol sehol...
Köszi azért, de jöhetnek még ötletek
-
Studi22
aktív tag
Ezek a "csodák" virtual cd-dvd drive-ként települnek ha van fent (daemontools,alcohol,etc) először uninstall aztán vodacsoda fel,mert szeretnek ezekkel összeakadni.
Illetve ha nem megy ügyfélszoli ha az sem és nem asztali a cucc akkor kocogj be egy boltba, bár elég sok a sügér és inkább értékesít mint ehhez konyítana(tisztelet a kivételnek).
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- ZIDOO médialejátszók
- Építő/felújító topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest