- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Fityusz
tag
Sziasztok ! Most letten voda ugyfel, szamhordozassal jottem at. Regisztralnek a myvodafonon hogy tudjam kesobb hasznalni az appot de se az app -ba se a webes feluleten nem tudok regisztralni, mivel a tel szamom beirasat kovetoen techinkai hibara hivatkozva meghal. Tudtok vmit segiteni?
-
Winne
nagyúr
Köszi a segítséget!
-
M@Db0Y
senior tag
Havonta kellene ennyivel tölteni, hogy kapj 5gb internetet. A beszélgetés ezen felül van. Amit befizetsz az tulajdonképpen az 5gb net ára.
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani légyszi, hogy ennek a csomagnak, amiről beteszem a képet hogy kell értelmezni a díjait? Feltöltőkártyás csomag 5 GB nettel. Ebből a net 1 hónapig leforgalmazható gondolom. Mi van a beszélgetéssel? Gyk havonta kellene ennyivel tölteni, hogy legyen újra net, vagy havonta mindenképpen újra kell ezzel az összeggel, mintha egy előfizetés lenne? Nem találtam egy szájbarágós leírást az oldalon.
-
sirkan13
aktív tag
válasz
Neil Watts #50555 üzenetére
Vagy esetleg nics e az automatikus országhívó kód hozzáadása beállítva,mert olyankor szokta ezt csinálni.
-
Diák66
őstag
válasz
Neil Watts #50555 üzenetére
Próbáld meg +36 -os kezdettel, ha még a 06 lenne előtte. Esetleg a gyári tárcsázót.
Ha a SIM kártyát másik telefonba teszed, akkor is előjön a probléma? -
Sziasztok!
A Vodafone-nal Budapesten jelenleg halozati problema lehet? Olyat tapasztalok feltoltokartyaskent, amit eddig nem. Androidos telefonkonyvbol hivva (Truecaller es sima Phone-nal is elojon) a nevjegyeimet azt kapom valaszul, hogy a "a hívott szám nem megfelelő". Manualisan tarcsazva is ez a helyzet.
Adategyeztetetest sikeresen vegrehajtottam, egyenlegem is van illetve a felhasznalasi idom is boseggel van.
Engem tudnak hivni, csak en nem tudok... :/
Mit tegyek?Koszi!
Udv. core2
-
gordonfreemN
addikt
válasz
M@Db0Y #50552 üzenetére
Nem szokásom alpárinak lenni de amikor kihasználják az embert az azért fel tud dühíteni.
Szándékosan irtam így a véleményemet mert könnyen átverhetnek bárkit és nagyon igazságtalan a rendszerük senkihez se tudsz fordulni ha ez velem úgy történik hogy publikus dijcsomagban vagyok. Lényegében félretájekoztattak a szó legszorosabb értelmében több helyről és 2018ban ez számomra elfogadhatatlan, hogy nem tudnak rá megoldást. Aljas dolog hogy fittyet hánytak több hétig a panaszomra.
Egyetlen dolgot kellett volna csak engedniük: sztornózni lehessen. Akkor meg sem mukkanok.Mind1 az én bajom volt, az meg kit érdekel...
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
gordonfreemN #50551 üzenetére
Ennek örülünk. A stíluson pedig ha egy kicsit javitasz akkor még jobb lesz.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN #50144 üzenetére
Na azért csak lett itt megoldás, ugye ugye...
Persze ehhez hátulról a vodakezelőnek kellett jelezni hogy vegyék már eszre magukat ezek a senkiháziak...
A lényeg hogy egyedi engedéllyel beleptették saját nevére a flottába, ugyanis ök hibáztak, elnézést kértek.
Köszi voda ezt a pár hét idegbajt -
M@Db0Y
senior tag
válasz
JamesHolden #50548 üzenetére
Miért nem nézed meg telefonban az adatforgalmad? Azok is tudják számolni.
A vodafone-os felülethez regisztrálnia kell téged az online felületre a céges kapcsolattartónak. Egyébként online felületen kb 2-3 perc munka.
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok!
Céges előfizetésem van a Vodánál 2012 óta. A munkaadóm nem adja tudtomra az előfizetésemhez szükséges hozzáféréseket, ami érthető. A Vodafone-nak van olyan publik oldala ami nekünk céges kártyával rendelkezőknek mutatja a havi adatforgalmat? Tök úgy emlékszek, hogy volt egy link régebben amire kattintva ezt mutatta és nem kellett belépni a "My Vodafone"-ba
Köszi
-
sirkan13
aktív tag
Bővült a my vodafone alkalmazás funkciója.Már sebességet il.a felhasznált adat mennyiséget is méri mind wifin mind mobilneten,és a hívás időt is számolja
-
csab2
veterán
Szerintetek meddig lesz még iPhone X a Vodánál?
-
csab2
veterán
Redes vagyok. Az előfizetésben van alapbiztosítás. Ez pontosan hogyan működik? Elejtem a telefont, befizetek 20 000 forintot és megjavítják? Van erről valakinek személyes tapasztalata esetleg?
-
feco70
senior tag
De jó, My vodafone azt írja 1gb net em van, pedig egy ideje már 3gb. Mi ez?
-
törölt tag
válasz
M@Db0Y #50535 üzenetére
Arra hívta fel a figyelmet, hogy a magyar időzóna szerint fizetsz.
Pl reggen 8-kor bekapcsolod Los Angelesben, az Közép-Európai idő szerint 17 óra....
Los Angelesben 15 óra nálunk éjfél. Vagyis ottani 15:01-kor már a második napijegyet használod, holott LA-ben 1 napon belül vagy... -
joey04
titán
Használt már valaki világ napijegyet?
Tényleg úgy működik, hogy napi 2-3k (helytől függően) és úgy használhatom a telefonom, mintha normálisan roamingolnék, és felhasználható marad a netem, a lebeszélhetőségem, meg mindenem, akkor is ha éppen mondjuk amerikában vagyok? Nincs semmi buktató? Jól jött volna ez amikor Szerbiában meg Macedóniában voltunk.
-
törölt tag
-
asdf_
veterán
válasz
Viktor0610 #50528 üzenetére
Mindegy. egyszerre nyitottam a ket tabot, aztan eltevedtem
-
-
joecontra
addikt
Sziasztok!
A problémám az, hogy nem tudom online végigvinni az adategyeztetést mert nem fogadja el az új tavaly kiállított személyim számát. Ilyenkor mi teendő?
Üdv,
J -
Diák66
őstag
válasz
mukibuci #50520 üzenetére
Igen, egykoron nem fogyasztotta a speedtest Vodafone Hungary szervere az adatforgalmat. Az appban megjelent teszt segítségével valószínűleg ismét adatforgalom mentes lett. De ezt le kell tesztelni. Pár éve már tekerte az adatforgalom számlálót a mérés, főleg ha volt jó sávszélesség.
-
adam1400
tag
mától a vodánál ingyenes lett a sebességmérés
-
gabor9991
őstag
-
trec12
addikt
válasz
gabor9991 #50515 üzenetére
A MyVodafone-al sok baj volt gondolom egyszer azt akarják rendbe tenni. Hogy még mi lesz ebben nyilván lövésem sincsen. Lehet az egész ügyfélszolgálati rendszert lecserélik.
A Telenornál meg tarifa módosítás volt csak tudtommal. Ütős ajánlatott nem tettek le az asztalra szerintem a Voda sem fog. -
-
Fuvaros
senior tag
sziasztok
vacilálok új UPC kedvezményes csomag (csak 3G van) vagy új VODAFONE társcsomag (4G) között
lehet döntő a kérdésben a 3G-4G közötti különbég?
tapasztalat?
(tudtommal a upc a vodás tornyokat használja..)
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Aktiváltam egy SIM kártyát, utána egy olyan fogadott hogy küldenek egy másikat is, küldtek.
A kérdésem az lenne hogy ez teljes értékű SIM kártya lenne? Azért kérdezem mert a SIM hátuljára ami egy sima A4-es lapra van ráragasztva az áll hogy "Termékminta". -
Lazika
senior tag
Hello!
Ha veszek előfizetésre kamatmentes részletre telefont, akkor tudok előtörleszteni? És csak a fennmaradó részt fizetni? Köszi
-
radio100jozs
őstag
Pont a Voda az egyedüli, ahol lehet úgy vásárolni online simet, vagy telefon+simet, legyen az havidíjas, vagy feltöltős, hogy jelölheted a számhordozást, megadod a hordozni kívánt számot, és ennyi, megcsinálják a számhordozást. Ez a többinél nincs így, csak személyesen lehet számhordozással bármit vásárolni.
Így nem tudom mi nem működik nálad?
Vagy csak nem írtad le a részletes történetet, hogy te már egy élő Vodás számra akarsz utólag ráhordozni? Na mert az csak személyesen megy, és örülni lehet, hogy van ilyen is, mert ez is csak a Vodánál van, hogy ráhordozol valamit.
-
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPad topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Napelem
- Akvarisztika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest