Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Sziasztok! Van egy Voda Vitamax standard kártyám, ezt szeretném valami másik dijcsomagba átvinni. A Vitamax prémium Perc&Net lenne a legszimpatikusabb, de valamiért azt nem ajánlja fel a netes oldalon a személyes menümbe. Miért lehet ez? És még annyi, hogy itt ha eltelik az 1 hó felhasználási idő akkor utána lesz belassított net rajta, vagy teljesen kikapcsolják a netet, a következő egyenlegfeltöltésig?
-
Bogyi007
veterán
válasz
RaZroX #29045 üzenetére
Személyit és lakcímkarit vigyed csak magaddal. Ha túlléped a 150 egységet akkor 40 forint az sms és/vagy hívások díja. Ha akarsz Skypon vagy Viberen keresztül telefonálni is akkor kell venned kiegészítő adatcsomagot ami 1 gigás és 1500 forint mivel az 500 megás keret erre nem használható fel ellenben ha csak üzenet küldesz a fenti alkalmazásokkal és pl WhatApp-ozol is akkor arra felhasználható.
Üdv a Klubban!
Ja és mivel E-packos leszel így elvileg a számáidat mind elektronikus úton kapod majd és fizetned is úgy kell, ha nem így teszed (pl személyesen akarod befizetni egy Vodás üzletben) akkor +300 forintot számolnak majd fel.
-
Bozek
nagyúr
válasz
RaZroX #29045 üzenetére
Hálózaton belül tényleg korlátlan a hívás/SMS, hálózaton kívül pedig 150 egység (1 egység=1 perc vagy 1 SMS). Igen, csak akkor fizetsz többet, ha túlléped, de az adatforgalom nem tartozik bele. Ott ha elérted az 500 MB-ot, akkor lassítanak. Persze tudsz venni kiegészítő adatcsomagot, ezért viszont fizetni kell (1 GB 1500 Ft).
Hogy jött ki a 15k? Én 16-nak számolom, mert ugye a 9990 Ft-os készülékár és az előleg (1 havi előfizetési díj).
Az Online rendelés egy elég érdekes téma, elvileg 10 napon belül érkezik hozzád a futár. Nálam ez kicsit több volt, mert valami nem stimmelt a rendszerrel. -
RaZroX
addikt
Hali!
Lumia 625-öst szeretnék venni a Vodafone-nál új előfizetőként, Vodafone Go+ csomagban.
Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:Hálózaton belül tényleg teljesen korlátlan a hívás/sms és nincs semmilyen megkötés ?
Teljesen új előfizetőként 15k-t kell kereken fizetnem nekik átvételkor és biztos nem fognak többet kérni ?
A havi 5990-nél csak akkor kell többet fizetnem ha túllépem a telefonálás/sms illetve adatforgalom keretet ?
Mit kell magammal vinnem szerződéskötéshez ?
Ha online rendelem meg, akkor kb mennyi idő a kiszállítás ?Előre is köszi a válaszokat és bocsi a fárasztó kérdésekért.
Üdv!
-
C^^
őstag
Sziasztok,
Valaki meg tudja mondani, hogy a Go, illetve a Go+ csomagnak mennyi a hűségnyilatkozat nélküli ára?
Lehet, hogy én vagyok analfabéta, de egyszerűen sehol nem találom. Vagy ez hülye kérdés, és nem is érhetőek el ezek a csomagok hűség nélkül?Köszönöm.
-
stilo18
addikt
Sziasztok.
A hűségem lejárta után úgy döntöttem átnyergelek a Telekomtól a Vodafonehoz.
A kérdésem az lenne, hogy a Go előfizetésben a 150 mb net felhasználása után tudok még netezni? Ugyan úgy működik, mint a T-nél, hogy csak lelassítják? -
Sztbeni
őstag
A flottás csomagomon a ZsebNet 1000 van aktiválva. Ez milyen sebességgel megy legfeljebb? Mert a mostani telómon nem nagyon jön ki, de az új tud majd DC-HSPA-t is, és érdekelne, hogy akkor jönni is fog annyival?
-
Vangelis
félisten
juhúú.. kaptam 500mb ajándék netet...
Csak a telefonom nem képes rá
-
kcsa
veterán
-
akinek kevés adatmennyiség kell, annak a legkisebb csomag lesz a legjobb, mert az a legolcsóbb.
akinek sok adat kell, annak a legnagyobb lesz a legjobb, mert abban van a legtöbb adat.közülünk senki nem lát bele a fejedbe - legalábbis nem hozta eddig nyilvánosságra a tudását - ezért nem fogjuk kitalálni helyetted, hogy számodra mi a legjobb
-
Genji
őstag
Sziasztok! Mi most a piacon elérhető legjobb net előfizetés? Dual simes mobilba kellene egy sim amit CSAK netezésre használnék. (A másik sim céges és ingyen beszélek/sms-ezek rajta). Nagyon köszönöm előre is!
-
azbest
félisten
(vitamaxosként) Saját mobilnetezési szokásaimmal jobban jártam volna, ha a napijeggyel a belföldi keretemet használhatom. Normál weblapokat nézek mobilon is, mert nagyon butított a legtöbb mobilos weblap. A napi 100 éppen kitartott, de óvatosabban kellett eljárnom mit nézek meg. A havi 1GB keretemből csak akkor szoktam kifutni, ha 3 napnál tovább távol vagyok a megszokott környezetemtől és sok szabadidőm is van. 4 napos külföldi útra a heti 100 kevésnek tűnt a 4x napi 100hoz képest. Három nap esetén pedig egyértelműen a napi éri meg jobban, mert akkor közel azonos az áruk.
Vitamaxosan egészen más netinfo oldal jelent meg, mint belföldön. Havidíjasan is valószínűleg mást mutat, mint itthon. Szóval nem árt előre felírni, hogy milyen sms-t kell küldeni ha hosszabbítás kell, mert nem biztos, hogy a roaming netinfo oldalon van erre gomb.
-
club1
veterán
"Az adott naptári napon 50MB feletti adathasználat díja a kijelölt hálózatokon bruttó 60Ft/100kB, a kijelölt hálózatokon kívül az Adatroaming alaptarifa díjazása szerint számlázzuk." Utóbbi ugyan 171.5 Ft/MB Európán belül, viszont a Vodafone előfizetéseink valamiért mindig a helyi Vodafone hálózatát használják (már ha van). Természetesen kézire át lehet tenni a hálózatválasztást, de milyen már az, hogy a preferált hálózaton 600, azon kívül 171,5 Ft 1 MB túlforgalmazott net...
-
Bozek
nagyúr
Igen, de ha nem férek bele a 100 MB-ba, akkor már problémás a helyzet, ebbe bele se gondoltam. Mondjuk bele szoktam, szóval ez számomra annyira nem jelentene gondot.
De ha csak 3 napra megyek, akkor meggondolandó. Vagy ha átugrok Szlovéniába vagy Ausztriába vásárolni és szükségem van arra, hogy megkapjam az e-maileket, akkor a napijegy a nyerő.(#29008) club1: Azért a 600 Ft-tól messze van az.
1. zóna (EuroAdat tarifa) 257,9 Ft / 1 MB -
club1
veterán
A napi 50 MB-al (azon kívül, hogy túlforgalmazási díjas (600 Ft/MB az EU standard 170 Ft/MB helyett), az a gond, hogy: A havidíjas adatroaming opciókat megrendelést követően 1 éven keresztül nem lehetséges lemondani. Ha muszáj felmondani, a kötbér maximális összege 40000 Ft.
-
club1
veterán
"Ha Előfizető 24 illetve 168 órán belül felhasználja a kedvezményes adatmennyisége, lehetősége van egy újabb napijegy indítására (a forgalmi díjazás helyett) az érvényességi idő lejáratán belül az „UJRA” kód SMS-ben történő elküldésével a 1270-es telefonszámra. Az SMS küldése belföldről díjmentes, külföldről az aktuális zónabeosztás szerinti díjazás fizetendő. Előfizető, a visszaigazoló üzenet megérkezése után a fenti feltételek szerint egy újabb napijegy illetve hetijegy használatát kezdi meg."
-
eami
veterán
attól függ honnan nézed mi az hogy megéri? Ha mondjuk 7 nappal számolsz, akkor elhasználnál egyébként is itthon 700MBot ami megérne neked 7000 forintot? Vagy esetleg beleférsz a heti 100MB ba is.
Persze ha rendszeresen napi szinten 11+ perceket beszélsz akkor sokkal jobban megéri a napi jegy -
Bozek
nagyúr
Az első 2990 Ft-ért heti 100 MB, ami szerintem nem jobb a 990 Ft-ért napi 100 MB-nál. A másodikban igazad van, ott a napi 50 MB (30 napra levetítve 1,5 GB) tényleg jobb havi 1990 Ft-ért. De ez is csak akkor éri meg, ha hosszabb útra megy az ember, mert egy 1 napos kiránduláshoz nem a legmegfelelőbb.
-
Bozek
nagyúr
válasz
mukibuci #28999 üzenetére
Csak elméleti síkon kérdeztem, nekem tökéletesen megfelel a 3G is, főleg a Voda hazai lefedettségével.
Még egy kérdés: az Európa Napijegy 990 Ft-os díja mely esetben kerül levonásra? Egyből, amint egy külföldi hálózatra csatlakozik az ember vagy amint valamely szolgáltatást (hívás, SMS, NET, stb.) használja? Csak mert ismerős a Telenor-nál futott bele abba, hogy elutazott egy hétre és a kékek szépen kiszámlázták neki minden napra a napidíjat.
(#29000) eami: Melyik jobb ajánlatra gondolsz?
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest