- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
válasz Daffni2 #31399 üzenetére
Nem ennél a szolgáltatónál van a srác...
Őt nem nagyon érdeklik a következmények, eddig minden munkahelyén volt/csinált mellékest...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
addikt
válasz 313313 #31397 üzenetére
Azért kíváncsi lennék arra, hogy fiktív adatokkal hogyan rögzíthető egy szerződés.
A nagy értékű készüléket a magas depozit +az előre fizetendő havidíj miatt kétlem,hogy kifizetődő lenne eladni.
Elképzelhető,hogy régebben egyszer egyszer meg lehetett ilyesmit csinálni, de manapság erősen kétlem, hogy üzletszerűen ez kivitelezhető lenne."Aki ad,az nyer"
-
törölt tag
válasz 313313 #31397 üzenetére
"Ismerek olyat, aki szolgáltatónál dolgozik,.." Nem túl szerencsés dolog ilyeneket leírni, egy ilyen oldalon...
Egyébként meg sokan "okoskodnak" (más területen is), a jogrendszer meg szerintem túl elnéző. Bár eleve igazságot nem lehet benne keresni, mert az szubjektív fogalom, a törvénynek meg objektíven kell mérlegelni. Komolyabb bűncselekmények függvényében, arányosan.
A Siemens "gyárat" gyakorlatilag rommá lopkodták a dolgozók (telefonok), de ez igaz volt más gyártónál is itthon. Elcoteq (Nokia...stb.). Ezek után még kérdezi valaki, hogy miért nem jönnek szívesen ide a cégek az adókedvezmények ellenére sem.
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz #86973952 #31393 üzenetére
Ismerek olyat, aki szolgáltatónál dolgozik, hajléktalanok/fiktiv adatokkal drága telefonokat hozbki szinte ingyen, telefonokat tovább adja, cég meg duplán károsodik... Mikor olyanja van, akkor az üzlet készletét dézsmálja megy a megfelelő kiskapukkal.
Sajnos nem a kisemberek huzzák le a szolgáltatókat a bedölt előfizetéseikkel, hanem a dolgozók a nagyértékű telefonok kiadásával olyanoknak, akik üzletszerűen abbol élnek, hogy előfizura hoznak ki telefonokat, amiket adnak le a sarki gsm boltoknak.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
törölt tag
Nem olyan egyszerű azért a behajtás, ráadásul külföldön ennyire azért nem jellemző, mint itthon.
Nem kér már semmit, max. egy "kis" plusz pénzt (telefon értékével arányosan), amit 4 hónap után elkezdenek vonni.
Akkor lehetne "igazságos" a rendszer, ha lenne egy olyan központi nyilvántartás, amire még az is fel van vezetve, hogy milyen wc papírt vettél legutóbb. Persze sarkítva értendő. DE manapság már annyi joga lett az embereknek, hogy már az is nagy munka, hogy a saját tulajonodból kitedd a bérlőt. Legyen szó lakásról vagy üzletről.
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
válasz #86973952 #31393 üzenetére
érdekes módon csak itthon múlt el, más országok meg ezek szerint le vannak maradva. csalók ellen meg nem védekezni kell hanem behajtani a tartozást. pont a voda még szüzességi nyilatkozatot is elkér ha új szerződőről van szó, akkor nehogy már ne tudja behajtani ami jogosan az övé...
-
törölt tag
Telefont adnak szolgáltatáshoz, ezért drágáb. DE leginkább azért, mert így védekeznek a csalók ellen. Ezért tartunk itt a szolgáltatókkal Magyarországon.
Drágább csomagban nagyobb a kockázata is a szolgáltatónak, így nem lesz kedvezőbb annál, mint ha függetlenül vennéd meg. Ez a világ már régen elmúlt.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
Hát..... biztos van aki igen.
De szerintem akkor inkább telekomhoz át és ott is van korlátlan csomag. Ha nincs hűség akkor meg lehet vinni a számot.A részlet meg max 2000ft havonta.
De keress rá webshopon.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
addikt
válasz Zsocy155 #31383 üzenetére
Ha készülékvásárlással hosszabbít, akkor válthat kisebb díjcsomagra.
Hűség azon is lesz természetesen.
Mondjuk válthat RED Basic --re 9990 Ft+2-3-5-8-10 ezer Ft készülék havidíj, attól függően, milyen készüléket szeretne,és mennyi fizetne készpénzben.[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
csab2
veterán
Jól látom, hogy ha most előfizetnék a Red basic csomagra egy 16 gigás iPhone 5s társaságában, akkor 0 forintért elhozhatnám a telefont, viszont 24 hónapig havi 10 000 forintot fizetek a telefonért a 10 000 forint havidíjon felül?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
A húgomnak 4 hónap múlva lejár a hűsége, tehát jövő hónapban tudna venni egy telefont. Mivel a mostani haldoklik így venni is akar. Az lenne a kérdés, hogy úgy tud-e venni telefont, hogy tarifahűséget nem ír alá (csak hűséget), mert még a 15.990-es RED-ben van és nem szeretne továbbra is 16.000 Ft havidíjat fizetni.
Köszi -
törölt tag
Ilyenek nálunk nem lesznek. DE ennek több összetevője is van, tehát kár róla álmodozni.
Majd talán 4 -5 év múlva lehet arról beszélni, hogy kisebb szolgáltatók bele fognak szólni az árakba/csomagokba. Magyarország teljesen más piac ebben a szegmensben. Majd az lesz kérdéses, hogy a kis szolgáltató kontra Telenor milyen eszközöket fog használni a versenytársak kismértékű kiszorítására, mert szerintem ez várható, ami a Vodát is érinteni fogja. Majd meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz Sayuar #31372 üzenetére
De ott repült is a Voda ottani menedzsmentje, hogy szerződött a Digivel.(nol.hu-n volt egy cikkben)Egyes hozzászólások szerint a Vodának éppen kellett volna a Digi által elnyert blokk. Persze ettől még nem biztos, hogy lesz frigy...Legyen igazad kb. a romániai dupla árakkal is bőven jól járnánk. Amúgy van ott 5 Euros csodacsomag saját efiknek full flat még unios irány is benne van meg 5GB net. Aki nem Digis annak 10 Eur.Ne ezek duplája is eszméletlen kedvezőnek számítana idehaza.
[ Szerkesztve ]
-
Sayuar
senior tag
válasz trec12 #31369 üzenetére
Romániában a digi a vodafone hálózatán nyomul roamingban.
Ott is mindenki azt mondta, hogy ne várjanak megváltást, a 20 MHz sávszéllel (15 MHz 2100-on, 5 MHz 900-on)
És mégis:
2 eurós havíj, benne 200 EU-s perc, 3GB...ha elfogy a keret, akkor 1 eurocent a perc.
Én azzal is kibékülök, ha Magyarországon a fenti ár dupláján kínálják a szolgáltatást.Egyéb kérdés?
-
eami
veterán
válasz trec12 #31369 üzenetére
szerintem meg a hagyományos értelemben vett hangot letojják majd és a hálót csak adatra lövik be, amin majd VOIP nyújt valami hangszolgáltatást. De igazából felesleges találgatni, majd kiderül és csak reménykedni lehet, hogy az történik majd itthon is mint a franciáknál amikor a hirtelen megjelent új "mobil szolgáltató" lenyomta a béka segge alá az árakat.
-
Kris87
aktív tag
Sziasztok!
Arra lettem figyelmes, hogy azokat a portokat, amiket eddig elértem mobil netről, már nem érem el, le vannak tiltva. Nem megy sem a https a saját web szerverem felé, sem a 8080-as, de még a vpn sem. Más találkozott a problémával esetleg?
-
trec12
addikt
válasz #86973952 #31368 üzenetére
A mobilnetüket (ugye ez a Telenortól van) is csak a saját ügyfeleiknek adják kedvezményesen és azt is úgy, hogy egy efi egy SIM-et kap olcsón a továbbiakra nincsen kedvezmény. Persze előny hogy hűséget nem kell kötni semelyik esetben sem. További korlát viszont, hogy a sebesség is limitálva van attól függ milyen csomagra fizet elő valaki. Nos ha roaming lesz hangban akkor kb. ugyan ez lesz a felállás - gondolom én. Ergo baromi olcsóság ebből nem lesz szerintem amíg nem lesz saját hálózat. Bár tévedjek...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz trec12 #31367 üzenetére
Amúgy is már beszéltek korábban is a Telenor -ral való együttműködésről. Mármint hogy saját néven adnak majd el Telenor -tól származó szolgáltatást. Egyedül meg amúgy sem lesznek életképesek, tehát annyira nagy dobásra nem lehet számítani az árak terén, szerintem.
Az, hogy a Vodára ez mekkora hatással lesz, majd meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
Nem tűnek ez olyan egyszerűnek...(legalábbis a cikk szerint)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Persze,válthat felfelé, GO+ ra a megfelelő készülék havidíjjal.
MKLS
A szolgáltatói logika nem az,hogy a drágább havidíj mellé olcsóbb a telefon.
A díjcsomag a lényeg,mit ad a Vodafone a csomagban, adott esetben korlátlan Vodafone irányú beszélgetést és SMS-t.
Amint az már sokszor le lett írva, a szolgáltató nem telefon bolt, akinek kedvező áron beszélgetés kell ill a beszélgetési szokásaihoz mért tarifa, az alapján válasszon, és ne a telefon árát nézze.Több tucat olyan esetről van tudomásom ismeretségi körben a másik szolgáltatók "ingyen" telefonja felett érzett örömöt, hamar elhomályosítja a teljesen kihasználatlanul kifizetett magas havidíj.
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
eami
veterán
mondjuk az a 170k is elég partiban van jelenleg rendes helyről függetlenként vett társaival. Gondolom GOban azért adja oda olcsóbban mert akkor rögtön egybe kifizeted, cserébe 100 perc sokaknak nem olyan sok így a beszélgetések díja is kompenzál.
Majd kijavít valaki, de tippre: felfelé mindig is lehetett váltani tarifacsomagot. feltételezem simán működhet az, hogy megveszed GOba alacsonyabb áron és kicsit később meg váltasz GO+ra
fél-off: úgy néz ki a digi mégiscsak mobilszolgáltató lesz hajrá, nyomják csak! így lesz végre árverseny
-
MKLS
aktív tag
GO-nál is van lehetőség extra percre, vagy sms-re hálón belül mint a Mátrix csomagoknál? Mátrix 1-be vagyok még és van minden hónapban 90 voda percem a csomagban foglalt 90perc vagy sms mellé .
Más, Go+ tarifában honnan lehet tudni a készülék tényleges árát? Egyáltalán van lehetőség készülék havidíj nélkül elhozni telefont?
Példa: LG G3 Vodafone Go+ tarifa, átvételkor 50K Huf, készülék havidíj 5K Huf/hó 24 hónapig az végösszegben 170K Huf és ez csak a készülék, plusz ugye a tarifa havidíj...
Vodafone Go csomagban ami olcsóbb és általános szolgáltatói logikát követve itt kellene drágábbnak lennie a készüléknek 125K Huf ugyanez a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
-
lorcsi
veterán
gondolkozom a vodánál a lumia 735 telón..go előfizuval...egész jó áron el lehetne hozni..az a gáz, hogy 40 forint a hálón kívüli perc díj..nemolcsó
2 évre gondolkozom..
de mi lesz utána?
kié a telefon?
vajon függetlenként adják?
vagy sem ?nem volt még előfizum..sosem érdekelt..
eladó: vadi új soundcore motion+
-
pjen
félisten
válasz LightManTM #31351 üzenetére
Tudod az ismerősöm akinek a nevében írok,többek között ezért az opcióért lérett be.Ha a reklámban benne tud lenni és nem müködik akkor az a fogyasztó megtévesztése,magyarulSALÁS. b
-
Zsolty001
tag
válasz LightManTM #31351 üzenetére
Engem is elég érzékenyen érint a dolog, már kezdem elveszíteni a reményt, hogy valamikor megcsinálják a rendszert. Szerintem inkább így hagyják az egészet, kérdezze le az ügyfél 70Ft/alkalom-ért az egyenlegét, ha utána nem akar mindössze 10 perc túllépésért 400Ft-al többet fizetni. Ennek nem kényelmi szolgáltatásnak kellene lennie, hanem valami lehetőséget illene biztosítani az ingyenes tájékoztatásra.
[ Szerkesztve ]
-
LightManTM
csendes tag
Én igazán nem szeretnék ilyen megmondóember lenni, de egyébként ha beleolvasna a Vodafone facebook oldalába, akkor láthatná, hogy nem egyedi eset, hogy nem működik rendesen az online felületen az egyenleglekérdezés. Valami frissítés volt még a nyáron, és azóta behalt elég sok embernél. Az most más kérdés, hogy ennek a javítása miért tart ennyi ideig, gondolom nem olyan szintű az elszúrás, hogy azt két kattintással vissza lehessen csinálni.
Az egyik flottás számommal nekem is csak az adatmennyiséget írja ki, a lebeszélhető perceket nem. Igazából annyira nem zavar, havi szinten +-500 forint eltérés szokott lenni a számlámban, pedig egyáltalán nem nézem azt, hogy mikor kivel mennyi ideig beszélek.
A fogyasztóvédelem egy díjmentesen biztosított kényelmi szolgáltatással mit csináljon? A weboldalon persze, hogy azt fogják írni, hogy használja azt az előfizető, hiszen az van kint évek óta, a hiba az nincs soha előre betervezve. (bár azért kiírhatnák a belépés után, hogy "helló, tudunk a hibáról, stbstb")
Szerintem feleslegesen húzza fel magát rajta az ember, vallom, hogy annyit nem ér az egész, minthogy itt vagy máshol ezen bosszankodjon.
-
pjen
félisten
válasz Kicsirics77 #31349 üzenetére
Semmi baj.
-
pjen
félisten
válasz Kicsirics77 #31346 üzenetére
Nem tom melyik részét nem érted,ha Upc nél vagy akár távfütő műveknél hibát jelentek az ügyintézőnek, nem kell panasz levelet írnom.Simán jönnek és megcsinálják.Szerintem ez a dolga,de mondom,már írtam.
-
Kicsirics77
veterán
De most őszintén melyik részét nem érted annak,amit már legalább hárman próbálunk megértetni Veled?
Papír nélkül Én sem dolgozom mert annak van nyoma amit leírnak.
Tudod:szó elszáll írás megmarad...
De szerinten ez Nálad már pusztába kiálltott szó[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
membrandj
nagyúr
Húzhatod, csavarhatod még. Tavaly nekem is volt problémám. Ügyfélszolgálat mondta,hogy panaszlevelet kell írni. Annak van nyoma, úgy utána tud nézni az panaszosztály. Így senki nem fog utánanézni neked.
Megírtam a levelet és reagáltak is rá. 30 napjuk van rá, nem 8.A beszélgetést rögzítik és vissza is hallgatja a panaszkezelő, ha úgy van. Ha nem jut el hozzá, akkor senki nem intéz semmit.
A fogyasztóvédelemnek el tudtad küldeni a levelet,de a vodának már nem? :S Be is linkeltem,hogy ne kelljen kettőnél többet kattintanod. Én csak segíteni akarok,de tőlem erőltetheted,hogy szóba jelezted. Nem lesz belőle semmi kb.
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
-
313313
addikt
válasz Kicsirics77 #31341 üzenetére
30 napot akartál írni
De írásos panasz nélkül mindenki el fogja hajtani...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
pjen
félisten
válasz Kicsirics77 #31341 üzenetére
Szerintem ha felhivom
a 1270et és a hiba bejelentést választom aztán az ügyintézövel beszélek az hiba bejelentés.[ Szerkesztve ]
-
Kicsirics77
veterán
Akkor is írásos panaszlevelet kell írni amiben a voda 8 napon belül reagál.Addig max mehetsz a sóhivatalba azzal,hogy ezt meg azt mondtak.A beszélgetés rögzítése nemtudom mibe tartozik,az biztos,hogy minőségbiztosítási okokból rögzítik.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
membrandj
nagyúr
Pedig nem lett volna nehéz. Google első találat a panasz vodafone beírására:
[link]
[link]
Fogy véd-nek is szerintem az lesz az első reakciója,hogy mit reagált erre a vodafone.. Erre te max azt tudod mondani,hogy hát szóban ezt mondták..Írásos panaszlevél kell.
Az ügyintéző nem panaszkezelő. Erre egy külön osztály van.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
Azt nem tudjátok miért van, hogy Go+ tarifacsomaggal csak részletre lehet telefont venni?
Összességében ugyan ott vagyok, mintha ha kártyásan venném, és még két évre lekötnek.. -
pjen
félisten
Üdv.Tegnap hosszan beszélgettem az ügyfélszolg al.Gó flottás vagyok a honlapjukon változatlanul írják"egyenlegét on line bármikor díj mentesen megnézheti,ehhez képest 2 hónapja nem működik,bár arra hivatkoznak ez kényelmi szolgáltatás.Akkor mért így reklámozzák a hon lapon.Szerintem ez az ügyfelek megtévesztése,Minden lehetséges fórumon panaszt teszek.(fogyasztó védelem,Önkormányzat ker oszt,és ahol még lehet.
-
Juliuska
senior tag
válasz berbatov2 #31328 üzenetére
ohh, most ez mééér' kellett...?!
eddig olyan jól szórakoztam...még pár poszt és bejött volna az alkalmazott matematika spec területe (=kinek ? cm ), aztán egy gyors történelmi múltra visszatekintés a családfakutatás terén...Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
Zsocy155
őstag
válasz karldergroße #31329 üzenetére
Pedig járna eltöltött évenként 500 - 1000 - 2000 Ft (neked asszem 1000). Ez sem túl sok, csak a semminél több.
-
addikt
válasz karldergroße #31329 üzenetére
Valamit elnézhettél,mert 10000 Ft/SIM átlag esetén évente 1000 Ft a készülék kedvezmény összege.
Máshol még ennyit sem kapsz.
"Aki ad,az nyer"
-
karldergroße
senior tag
Hogy micsoda kicsinyes banda ez! Mától hosszabbíthatok/nék szerződést, 10 (tíz) éve vagyok folyamatosan az előfizetőjük, átlag 10000 Forint felett van a számlám.. Erre az "én ajánlatom" a következő: pontosan annyiért hosszabbíthatok, amennyiért más új készüléket vehet... Köszönöm Vodafone, igazán nagylelkű. Ezt nevezem sz@rrágásnak.
Az hiszem, itt az idő váltani.
-
berbatov2
senior tag
Ugysem enged egyikotok sem pls fejezzetek mar be!
[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
"elhívom a másikat, mert tudom, hogy cégesek a kártyák"
Ezt értsd már meg. NEKEM is van céges flottás tarifám. EGY FT nem jön rá plussz adóba. Nem is fog jönni,mivel tavaly október előtt kötöttem.Ha most besétálnék,hogy szeretnék egy szagra színre ugyan ilyen simkártyát, tarifával stb, akkor már ~ 1500 ft-al többet kellene fizetnem, ugyanazért a szolgáltatásért.
De azt is leírom harmadjára,hogy nektek lehetséges,hogy kedvezően eltértek és csak 400 ft a különdíj, de te a 400 ft-ot a netre írtad és erőltetted,hogy már pedig nincs külön adó.
Vagy van különadó és az 400 ft nálatok vagy nincs különadó, de akkor ti is október előtt kötöttétek és ha most bemennétek, akkor drágább lenne.
Részemről is befejezve.
-
Rick4
félisten
válasz membrandj #31324 üzenetére
Össze vissza beszélek? Megint nem látod a fától az erdőt, és ebben még társra is találsz.
Nem mondod, hogy 50Ft-on + 100Ft-on akadsz fent? A kettő két helyről jött, gondolom sejted, hogy a cégvezető nem épp a voda számláival a zsebében ül az irodában, és várja, hogy felhívjam, mert pár okos a voda topicban nem érti, hogy ez a csomag eleve nem az általános szerződési feltételek alapján jött létre, és nem kell semmiféle ezervalahányszáz forintos céges pénzt fizetni mellé.
Fogalmad sincs, hogy egy ilyen csomag hogy, milyen módon, és milyen alkuk közepette áll össze.Leírom, ha már ezt se akarod érteni:
Az egyik a hivatalosat mondta, forintra pontosítás nélkül legyen 2622Ft. Ha mégis tévedne, mert ő is ember, legyen, felhívom a másikat, mert tudom, hogy cégesek a kártyák. A másik amire emlékszik az szó szerint az volt amit írtam. 1700+500, ez nálam. 2200Ft. Hogy most akkor erre jön-e a net a maga 400Ft-jával, ami már 2600Ft lesz, vagy sem, az valóban teljesen irreveláns, mikor a téma csak és kizárólag az, hogy van-e ezervalahányszáz forint plusz csak azért, mert céges.
A válasz, nincs.
Megkaptad, okoskodhatsz tovább, hogy mi lett a 22Ft-tal.A kettő között van 422Ft, ezzel szemben Te 1500Ft-os költségekről beszélsz. Természetesen miután olyan emberek is beleszólnak, akik érdemben hozzátenni ehhez sem tudnak, részemről be is fejezve, ha kérdésed van, privátban szívesen elmagyarázom.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
membrandj
nagyúr
"Megkérdeztem, ne a két évvel ezelőtti dolgokat hasonlítsuk már a maiakhoz, tehát jelenleg:
Havidíj: 1750+ áfa (2222Ft + 400Ft az 50MB net, emiatt viszont nincs a 2Ft-os telekom adó),
viszont ez egy az egyben lebeszélhető."pár órára rá meg már 1700 + 500 ft.. Bónuszba gondolom ez nettó összeg, mert előbb még nettó 1750 volt.
Össze vissza beszélsz.Ezt az érted, nem érted dolgot pedig ne erőltesd. Azért mert azt mondod valakinek 3x,hogy nem érti, attól nem lesz igazad.
A kalácsnak is ordíthatod,hogy muffin, attól még nem lesz az.
Sok lesz az off.Szerk. : Amit nem értesz meg: Leírtam kb 3x,hogy ha régen kihoztad, akkor azon nem változtattak. Nyilván nem fizet különadót. Ha MOST hozod ki, akkor már lenne külön díj. Tavaly október után vezették be .
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Megkérdeztem egy másik ismerőst, júliustól lett 8Ft+ áfa a percdíj, előtt 9+ áfa volt, 1700 a havidíj, 500 a net, nincs egyéb költség, az ember cégnévre kapja a számlát, 15 előfizu van nála. Ő nem a flotta tulaj és a kapcsolattartó, hanem egy másik ember a csoportból, aki csak szimplán használja a telefont. Ugyanezt már leírtam, de az okosabbja hitkérdést kevert bele.
Aki ezek után továbbra is azt állítja, én hiszek-e bármit, az meg is érdemli.membrandj: Anélkül, hogy értenéd, rátapintottál a lényegre, szóval olvasd el amit most írtál: 50MB net. Mit írtam rá, na mit? Írtam egy éve is, meg többször is, valahogy véletlenül mindig ugyanazt.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
membrandj
nagyúr
"Leírtam, nem olvastad, vagy ha olvastad, nem tudtad/ akartad felfogni. Nem kaptam fel, épp ellenkezőleg, röhögök, hogy leírtam, nem olvastad, és így nem érted.. "
Ez zseniális!
Nem olvastad. Nem tudtad, akartad felfogni. köv mondat ---> nem olvastad ,( nem kell vessző) és így nem is érted.Na most akkor nem olvastam vagy nem tudtam felfogni vagy nem akartam felfogni vagy nem olvastam esetleg? Esetleg még az lehet,hogy nem olvastam.
Olvastam, felfogtam, nem gondolom,hogy igaz lenne. Nem téged hazudtollak meg, szimplán valószínűleg téves információt kaptál. SZERINTEM.
Leírtam azt is,hogy lehetséges,hogy a te flottád esetén nem 1500 ft a különdíj, hanem " csak" 400Ft, de akkor hibásan van feltüntetve, mert nem kellene összemosni a kötelező 50 mb nettel.
[ Szerkesztve ]
-
-
Rick4
félisten
válasz membrandj #31317 üzenetére
Engem is hidegen hagy, hogy Te mit hiszel, nekem ugyanis nem kell hinnem. Leírtam, nem olvastad, vagy ha olvastad, nem tudtad/ akartad felfogni. Nem kaptam fel, épp ellenkezőleg, röhögök, hogy leírtam, nem olvastad, és így nem érted..
-
membrandj
nagyúr
Jaj, félreérted. Engem teljesen hidegen hagy, hogy te mit hiszel el.. Túl sokszor találkoztam már ilyenekkel,hogy persze így van,hogyne. Utána meg jön a meglepi,hogy "jah,hogy cééééég? úúú, akkor még ennyi, meg annyi"
Nem szükséges visszaolvasnom, elsőre is érettem,hogy mit írsz. Amit te ténynek hiszel, az szerintem nem biztos,hogy az. Persze 100%-ra nem mondom,csak fura lenne,hogy pont egy 2 filléres flotta tarifára ne raknának semmit, a 10 ezres red esetén meg már rányomják a külön tarifát+ az ország egyik legnagyobb flottája esetén is.
Nem kell felkapni a vizet. Azért mert teszel 1-2 szemforgató smiley-t a mondatod végére, még nem leszel menőbb, nem lesz igazad.
Azt persze el tudom képzelni,hogy ez valami speciális flotta és 1500 ft helyett 400 ft csak a különadó,de akkor nem a nettel kellene írniuk. Lévén,hogy azért nincs külön adó, mert az az 50 MB( WTF? ) kötelező ezek szerint.
Bozek
Ettől viszont kedvezőbben eltérhetnek, azt is tudom. Ezért " csak" 1500 ft az én céges flottámba a külön díj, ha most kötöm.[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Az ÁSZF (6. oldal) egy kicsit máshogy gondolkozik erről, mint Te.
"Kiegészítő havi előfizetési díj
• Minden, bármely típusú SIM kártyára fizetendő havidíj tétel, mely nem lebeszélhető és nem leforgalmazható.
• Ezen tétel Ügyféltípusonként:
o Közép- és Nagyvállalati ügyfél esetén nettó 2500 Ft/hó/SIM kártya
o Kisvállalati ügyfél esetén bruttó 3175 Ft/hó/SIM kártya
o Flotta tarifacsomaggal rendelkező üzleti ügyfél esetén bruttó 889 Ft/hó/SIM kártya." -
Rick4
félisten
-
membrandj
nagyúr
Én értem,hogy téged így tájékoztattak,de a tapasztalat az,hogy 99%,hogy van különdíj cég esetén. Első kőrbe nekem sem említették. Ha még a voda red-re is rávágják, akkor egy 2000 ft-os flotta esetén nem hiszem,hogy kivételeznek.
-
membrandj
nagyúr
-
eami
veterán
válasz david5745 #31306 üzenetére
akár olyan lehetőség is van hogy valamelyik nagyobb lakásbiztosítónál kötsz egy kiegészítő biztosítást, amivel sokkal olcsóbban ugyanott vagy de nem csak egy készülékre vonatkozik hanem egyszerre többre is (telefon,tablet,tv,stb). Lopás esetén nem csak a készülékre fizet, de még a SIM letiltás új igénylésének költségét is téríti.
Pl Generalinál van alap lakásbiztosításhoz Házőrző Smart kiegészítő biztosítás
A havi díja töredéke a vodafone által kínált biztosításnak. Az önrész is kevesebb. Gondolom más biztosítónál is vannak hasonló ajánlatok. Szerintem nem éri meg a vodánál biztosítani készüléket...
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz david5745 #31306 üzenetére
Semmi, de nem mellesleg biztosítási csaláshoz kérsz segítséget...
Azt nem árt ha tudod, hogy a szolgáltatók is olvassák a fórumot...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
david5745
tag
Üdvözletem Olyan kérdésem lenne, hogy ha egy új telefont szeretnék venni de én nem tudok mert még hűségnyilatkozatom van de egyik jó ismerősöm akit most hívjunk csak Bélának. Ő pont most tud frissíteni és nem mellesleg sokkal olcsóbb az a bizonyos készülék mint a saját előfizetésemben akkor az ő nevén lévő telefonra ami valójában az enyém tudok én biztosítást kötni hogy azt az én számlámhoz írják hozzá ???
-
krystman
őstag
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy van kártyás MAX tarifa helyett olyan aminek semmi havidíja nincs? Melyikre lehetne váltani? Köszi.
-
Rick4
félisten
válasz membrandj #31301 üzenetére
Megkérdeztem, ne a két évvel ezelőtti dolgokat hasonlítsuk már a maiakhoz, tehát jelenleg:
Havidíj: 1750+ áfa (2222Ft + 400Ft az 50MB net, emiatt viszont nincs a 2Ft-os telekom adó),
viszont ez egy az egyben lebeszélhető.
Mindig, mindenhova 8Ft+ áfa (10.16Ft bruttó)
Ha kérsz vezetékes opciót, havi bruttó 500Ft, onnantól minden vezetékest 3Ft+ áfa áron hívsz.
Ha cégnévre veszed, akkor is ugyanennyit fizetsz mindenért.Vagyis ha csak a havidíjat akarom lebeszélni, akkor 2622Ft-ot fizetek, és 258 percet beszéltetek, mindezt másodperc alapon. Ha többet beszélek, akkor is csak 10.16Ft-os percdíjjal számol. 4470Ft-ért 439 percet tudok beszélni.
Szerintem ez a mai napig elég jónak számít, de persze a felhasználás függvényében mindig lehet jobb csomag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest