Új hozzászólás Aktív témák

• mrlujoak

veterán

...ha már ÁSZF változás, meg Vodafone...

A napokban vettem észre, hogy a netes (Online Ügyfélszolgálat) oldalamon a Köszönet programban dátummódosulás történt.
    Úgy másfél éve vettem a hosszabbításra kerülő előfizetésem mellé egy telefont. Azt azóta már lecseréltem, nem is ez a gond.
    A minap felmerült egy lehetőség, hogy vennék egy másikat is egy másik családtagnak(...).
    Az elmúlt hónapokban a weboldalon 2013 nyara (asszem augusztus) szerepelt dátumként, mint Legközelebbi készülékváltás.

Mit ad isten a minap rápillantok, és a dátum csak úgy módosult 2014.01.02-re.

Én volnék amnéziás, és vettem időközben valamit?

Nem. Ma a 1270-en tájékoztattak, hogy én vagyok a hülye, mert nem bújom az országos heti/napi(?)lapokat, meg a netet az ÁSZF módosulások résznél.
    Igen, én vagyok a hülye, mert az ÁSZF július 1-vel módosult, miszerint a Köszönetprogramon belül leghamarabb már cssk 21 hónap múlva lehet venni új mobilt. Kösz!

Persze elméletileg sms-t is kellett volna kapnom, de kérem, sem nem öreg, sem nem szenilis nem vagyok, hogy csak úgy elsiklok egy ÁSZF módósításról szóló sms felett...

Hirtelen itt a fórumban rákerestem, de a gyorskeresés nem hozott eredményt.

Ti tudtatok róla?

Egyébként pont ma olvastam a Homáron ezt a cikket, és ehhez a részhez érve ugrott be, hogy tényleg, nekem is megváltozott, pár napja én is észrevettem...

"Tök véletlenül görgettem le a köszönet programig, ahol a következő fogadott:
    Köszönet Program Szint: VIP
    Szerződés kezdete: 2011. 10. 18.
    Legközelebbi készülékváltás: 2014. 08. 31.

Eddig itt 2013.11.30 szerepelt, ennyire nem lehetek hülye!? Ezt vártam, hogy ha már a Vodafone és a kedves Biztosító ígérete ellenére nem adott új telefont, 4 hónap múlva a szerződésben foglaltak szerint vehetek végre magamnak egy újat. Hát nem, de vajon miért is?

Elkezdtem keresgélni, és ezt találtam:

“Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy a kedvezményes készülékváltási lehetőséget július 1-től minden Köszönet tagunk a 2 éves hűségidő 21. hónapja után veheti igénybe. Ezt megelőzően erre nincsen lehetőség.”
    "

Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel

Új hozzászólás Aktív témák