- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
...ha már ÁSZF változás, meg Vodafone...
A napokban vettem észre, hogy a netes (Online Ügyfélszolgálat) oldalamon a Köszönet programban dátummódosulás történt.
Úgy másfél éve vettem a hosszabbításra kerülő előfizetésem mellé egy telefont. Azt azóta már lecseréltem, nem is ez a gond.
A minap felmerült egy lehetőség, hogy vennék egy másikat is egy másik családtagnak(...).
Az elmúlt hónapokban a weboldalon 2013 nyara (asszem augusztus) szerepelt dátumként, mint Legközelebbi készülékváltás.Mit ad isten a minap rápillantok, és a dátum csak úgy módosult 2014.01.02-re.
Én volnék amnéziás, és vettem időközben valamit?
Nem. Ma a 1270-en tájékoztattak, hogy én vagyok a hülye, mert nem bújom az országos heti/napi(?)lapokat, meg a netet az ÁSZF módosulások résznél.
Igen, én vagyok a hülye, mert az ÁSZF július 1-vel módosult, miszerint a Köszönetprogramon belül leghamarabb már cssk 21 hónap múlva lehet venni új mobilt. Kösz!Persze elméletileg sms-t is kellett volna kapnom, de kérem, sem nem öreg, sem nem szenilis nem vagyok, hogy csak úgy elsiklok egy ÁSZF módósításról szóló sms felett...
Hirtelen itt a fórumban rákerestem, de a gyorskeresés nem hozott eredményt.
Ti tudtatok róla?
Egyébként pont ma olvastam a Homáron ezt a cikket, és ehhez a részhez érve ugrott be, hogy tényleg, nekem is megváltozott, pár napja én is észrevettem...
"Tök véletlenül görgettem le a köszönet programig, ahol a következő fogadott:
Köszönet Program Szint: VIP
Szerződés kezdete: 2011. 10. 18.
Legközelebbi készülékváltás: 2014. 08. 31.Eddig itt 2013.11.30 szerepelt, ennyire nem lehetek hülye!? Ezt vártam, hogy ha már a Vodafone és a kedves Biztosító ígérete ellenére nem adott új telefont, 4 hónap múlva a szerződésben foglaltak szerint vehetek végre magamnak egy újat. Hát nem, de vajon miért is?
Elkezdtem keresgélni, és ezt találtam:
“Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy a kedvezményes készülékváltási lehetőséget július 1-től minden Köszönet tagunk a 2 éves hűségidő 21. hónapja után veheti igénybe. Ezt megelőzően erre nincsen lehetőség.”
"Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Renault, Dacia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Robogó, kismotor
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Facebook és Messenger
- Szólánc.
- Stellar Blade
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
Állásajánlatok