Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
hegti
aktív tag
sziasztok!
Jutalomnet aktiválva van, de nem tudok csatlakozni...
-
Sztbeni
őstag
ZTE modemen próbáltam beállítani a voda netet, és kért olyat, hogy tárcsázandó telefonszám. Erről nem találtam semmit, ezért beírtam azt, ami a telenor esetében volt, vagyis "*99#". És működött! Minden szolgáltatónál ezt kell beírni?
-
AMD Power
titán
Az szép lesz ha tényleg "beszáll" a Vodába az állam.
T akkor ezt nagyon meg fogja szívni, finoman szólva.
-
Vangelis
félisten
Megint kezdik a mobilbeváltást

-
bolondember
MODERÁTOR
[link] - tartok tőle, hogy embertelen ára lesz, de a cápa megy elől.

-
bohoc71
aktív tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Hali!
Én nem lépnék ki a bonusz szimplából,mivel az már egy kivezetett csomag. Nem lehet megint megkötni,sem más nevére íratni. -
válasz
SpongyaBob
üzenetére
a bónusz szimplát nem tudod bevonni ebbe a családi csomagba, egyedül megint nem lehetsz a családi csomagba, tehát a feltöltőkártyásat se tudod bevonni a nem létező családi csomagodba
-
SpongyaBob
veterán
válasz
mukibuci
üzenetére
Ok, csak megmondom mi a gond. Az én nevemen most 3 szám van. Egy matrix, és kettő bonusz szimpla és egy csekket kapok. Na, most így már párom is bevonhatnám, ő kártyás és ha nem muszáj nem lenne előfizus. Csak online nem engedi ezt megoldani, azt írja nem vagyok a családi opció tagja, de akkor hogy kapcsolhatnám be?
-
válasz
SpongyaBob
üzenetére
a te nevedre kell kötni a kontaktot is, akkor tudtok egymásközt ingyen beszélni. Így egy csekket fogsz kapni a két telefonszámról.
-
válasz
SpongyaBob
üzenetére
egy néven (ügyfélszámon) kell lennie 2 előfizetésnek, és ezek mellé lehet külsős tagként más előfizetéses/vitamaxos számot bevonni
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
Családi opció két egymástól független előfizetés között lehetséges?
-
csibor
addikt
válasz
Rosszarcu01
üzenetére
Igazából nincs bajom egyikkel sem, csak nem látom a különbséget amiért bármelyiket dicsérni tudnám. Bonyolult, ex családi okai voltak.
-
club1
veterán
Azt nézd, hogy 1MB továbbítása a két módon jelentősen különböző erőforrásigénnyel jár.
Pont az a baj, hogy fél óra alatt tölt le a mobiltelefon x csomagban, y forrásból, fel-lejelentkezésekkel, celláról-cellára ugrálással 1 MB-ot, míg az adatkártyával egy ip címmel, egy cellán néhány másodperc a művelet. A netcsomagokat pedig adatforgalom szerint számlázzák.
A mi flottánkban pl. ritkán marad 10 A4-es oldal alatt egy 100 MB-os opció hívásrészletezése, és nem ritka a 20 oldal feletti sem. Ez nálunk egy átlagos 1-3 GB-os adatkártya részletezésének felel meg. -
kcsa
veterán
Laikusként: miért terheli jobban a hálózatot? A félóránként 100k. automata levélletöltés jobban megfekteti mint egy mobilstickes youtube videónézés?
ui.: egy kvázi korlátlan mobilos 1mbps sebességű nettel boldogabb lennék mint egy 7megabites 100mega korlátossal
De felőlem lehet 512k is, csak ne a voda féle, lassítás után 32k, mert az bizony a röhej kategória. -
club1
veterán
válasz
csibor
üzenetére
A hangalapú előfizetésekhez opcióként rendelhető net azért drágább, mert sokkal (CPU-ra használatra vetítve 3x-os mértékben) jobban terheli a hálózatot, mint a csak adatforgalmat bonyolító adatkártyák. Ráadásul az adatkártyákat sokkal kevésbé használják folyamatosan és mindig máshol, mint az opciós netet. A mobilnet pedig úgy általában azért drága, mert az olcsó mobilnethez sok frekvenciablokk kell (különben megfekszik a hálózat, mint anno a GPRS hálózat itt a Vodafone-nál). A több blokk viszont drága, mert állambácsi nem adja olcsón és nem is áll rendelkezésre korlátlanul. Azokban az országokban ahol vannak "korlátlan" mobilnet csomagok, ott is elég gyakori, hogy 1 Mbps-ot sem lehet kicsikarni a rendszerből a túlterhelések miatt (pl. Ausztria, Görögország egyes szolgáltatói), ráadásul a korlátlan náluk is fair use policy-vel vagy apró betűs résszel egészül ki.
-
club1
veterán
válasz
csibor
üzenetére
A start csomag elérhető. Nem akkora lehúzás, mint az eredeti volt (10 kB-onként 13 Ft volt), de ez is elég húzós.
Mondjuk kezd eléggé vicces lenni, hogy folyamatosan olyasmiket hiányolsz, ami ott van a szemed előtt... -
csibor
addikt
válasz
Daffni2
üzenetére
Voltam 1 éven belül mind a háromnál. Egyforma szar mind, szerintem
Most épp itt volt jó flottás ajánlat.
club1: Néztem csak annyit meg sajnálok rá. Tudom álmodok, de nekem 200mega/500ft már elég lenne. vagy lenne elérhető a Hipernet start, már ahhoz képest is vicc a többi ajánlat. -
eami
veterán
válasz
Valentino K.
üzenetére
ja értem... te felmész mindenféle ingyenes wifire... gratulálok, igazán felelősségteljesen nyomod..
amúgy meg mobilinternetről beszélünk nem wifi lefedettségről
-
Valentino K.
senior tag
Rajtad kívül mutass még pár embert, aki telefonon felhasznál ennyi netet. De most komolyan.
Egyre több helyen van ingyenes wifi.
Nem akarok személyeskedni, de az index egy undorító, legalja oldal.Szerinted a gyakorlatban úgy néz ki, hogy két kattintással létrehoznak egy új csomagot(ráadásul egy totálisan réteg csomagról lenne szó)?
Mert k.rvára nem így működik![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
RedSix
tag
Az a hatalmas gond a cikkel, hogy felületesen áll a témához. Tényként állít be olyan dolgokat, amik nem azok (lásd a negyedik mobilszolgáltató kommunikált célja). De úgy látom, már szerkesztették, pár igen vicces állítás már kikerült az írásból.
Egyébként akkor lenne halott a magyar mobilinternet, ha nem lenne normális lefedettség, még mindig élnének a szipolynetes csomagok (20 ezres számlák öt perc alatt), és baromira nem lenne választék.
Ettől függetlenül én is várom azt a piaci környezetet, amikor igazi versenyhelyzet alakul ki, nem csak az árak, hanem a szolgáltatások kapcsán is. És nem csak ebben a szektorban...
-
eami
veterán
válasz
Daffni2
üzenetére
már korábban írtam, attól függ milyenek a netezési szokásaid. A baj hogy jelenleg nem tőled függ, hanem a csomagtól ez hogyan alakul. Pl. itt van a nem olyan régi és egyre népszerűbb Ingress. Nem játszottam vele túl sokat ebben a hónapban, még bő egy hét van számlazárásig de már 224 MBot megevett.
Szerintem olyan 10GB lenne az optimális. De szívesen előfizetnék telefonra a tabletes, usb stickes netes csomagokból is. Miért nem lehet?!?! Ugyanúgy kell forintban fizetni, ugyanúgy elfogy (ráadásul gépre kötve még hamarabb is). Nem tök mindegy hogy mivel használom el?
-
kutga
félisten
válasz
Daffni2
üzenetére
Ha engem kérdezel szvsz bőven elég, annak idején 2 gigás mobilnet csomagot még PC-n sem nagyon léptem túl.
Persze ez erősen felhasználó függő. Én pl a nagyobb adatforgalmat generáló dolgokat (youtube, skype, online navi) igyekszem wifin elintézni, emellett a legtöbb alkalmazásban is az offline megoldásokat részesítem előnyben.
Egyébiránt a mobilnetet csak email, kontakt és naptár szinkronra használom, ahhoz pedig nem kell túl nagy keret.
Emellett a modern mobil OS-ekben már van beépített limiter, ami nem engedi felmászni a telefont lépten nyomon a mobilnet hálózatra.
-
Rick4
félisten
válasz
maggi1886076
üzenetére
Ja, közvetve, viszont nekem megérné anélkül is.
-
Rick4
félisten
válasz
maggi1886076
üzenetére
Miért nem az? Mondd meg nekem, mennyit fizetek érte.
Előtte egy másik simen 2GB-os netem volt 4 ezerért, azt lemondtam, most nem érzem, hogy fizetnék, de Te majd jól megmondod, ugye? -
kcsa
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
A szolgáltatók már csak ilyen jófejek, hogy ajándékoznak, ismerjük ezt ugye

-
Integra
titán
-
eami
veterán
Ritka amikor leírják, hogy tényleg mennyire halott a magyar internet. Sajnos ez a vodára is teljesen igaz. Nyomatják a korlátlan beszélgetést, sok-sok percdíjat az okostelefonok mellé, egy rendes net csomag helyett.
-
dzudzu
tag
Sziasztok!
Gondolkodok erősen egy kredites only SIM vásárlásán.
A helyzet az, hogy jelenleg nincs aktív hallgató jogviszonyom (januárban államvizsgáztam), viszont az előző féléves diákigazolvány-érvényesítő matrica elvileg március végéig érvényes ilyenkor.
Mi ennek a dolognak az ügymenete ilyenkor, lehet ebből probléma?Köszönöm előre is!
-
Integra
titán
átirattam ma red-re az előfizetésem. észrevételek:
-mivel kivettem flottából, visszavettem a számom a nevemre, 5000 ft.. wtf?!
-mivel volt 1gb-os net csomagom és hiába lépek felfelé nagyobb csomagba, szintén tulajdonos váltás miatt kifizettetik velem, újabb 4000 ft... wtf?
-majd adatokat kérnek, mit csinálok, hol és hogy élek, foglalkozásom, keresetem.. miafasz?! majd felrobbantam, olyan mérges lettem.. mi a fészkes fene köze van nekik ezekhez? és akkor megkrédezem a lánytól, hogy ugyan már mi ez? köteles vagyok én ezt megválaszolni? mondja,nem... mondom akkor semmire sem akarok válaszolni. felháborító. nem az, hogy statisztikát szeretnének, mert ezt megértem. hanem azt, hogy nem mondják, hogy most ha segítene nekünk némi statisztikával, amit nem köteles amúgy megtenni.. de nem, az etikusság még csak szikrája sem látszik. és ott ül szegény lány mögött egy kosztümös nő meg egy technikus, mert éppen szolgáltatás minőség ellenőrzés lehetett élesben.. úgyhogy a végén meg is mondtam a mögötte ülő kosztümös nőnek,hogy ez így nagyon nincsen rendben, nem veszi ki jól magát.. megértik és igazam van és bocsássak meg ezért..mikor válik élessé az átállás? azt mondták, hogy holnap délután.... erre megint mit mondjon az ember? ....
sms-t küldenek egyáltalán róla? -
Studi22
aktív tag
válasz
Rosszarcu01
üzenetére
Van előfizum, de nincs ikon az előfizumban.

Ellenben ezen alkalmazás mind androidos készülékre illetve ájóeszre is elérhető...asound 5000Ft-ba fog fájni az átírás a kérdés már csak az, hogy esetlegesen nem-e valamilyen nem publikus tarifa amit használtok, mert átíráskor az átvevő félnek is kell jogosultsággal rendelkezni különben nem veheti igénybe ezen csomagot és publikus tarifára kell váltani!
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Van a nevemen két előfizetés a vodánál de az egyiket nem én használom, nem túl kényelmes a számlafizetés, mert a másik szám adatait nem látom.
Hogy tudnám átíratni a két előfizetést úgy hogy külön személyre szóljon, és a számla is külön jöjjön?
-
Rosszarcu01
tag
Olyantól kérdezném akinek előfizuja van,h.van-e Voda ikon a menüben mint a Trénél amiben egyszerűen lehet pályamatricát venni meg parkolni meg stb..
Köszönöm!
-
pnagy7
aktív tag
"Olyan számla is kijelölésre került, amire korábban már indítottál fizetést. Ezek a számlák ismét szerepelni fognak az összegben." és ez mit jelent?
-
pnagy7
aktív tag
hali. 3napja nemtudom a számlámat kifizetni a neten kártyás fizetéssel. Nálatok sem megy? 3napja pillanatnyilag nem üzemel.
-
club1
veterán
válasz
chester99
üzenetére
Flottája válogatja. Akkora szokott lenni egyébként a kötbér, hogy jobban jársz, ha a havidíjakat tovább fizeted még akkor is, ha a kártya a fiókban pihen a 2. év végéig.
Egyébként pedig benne van a szerződésben, ha azt elhagytad/kidobtad, akkor pedig keresd meg a flotta-kapcsolattartódat az információért. -
chester99
aktív tag
Üdv
Tavaly augusztusban léptem be az egyik flottába, 2 évet kellett aláírni. Mennyi kötbért kellene fizetnem, ha szeretném felmondani a szerződést?
-
Vangelis
félisten
-
Art_Moony
csendes tag
A Vodafone Red díjcsomag pár hónappal ezelőtt is ilyen drága volt?És csak ezekkel a készülékekkel lehetett kapni ?Én nem így emlékszem, hanem hogy pl. az SIIInál lehetett választani tarifaként a redet is.
-
Daffni2
addikt
válasz
O.Lajos
üzenetére
Pedig elég egyértelműen fogalmaztak.
"Határozott idejű előfizetői szerződés időtartama alatt a tarifacsomag-váltás nem lehetséges."
Ettől azolgáltató saját hatáskörében eltérhet ha felfelé vált csomagot.
Viszi tovább a "hűséget az új csomagra , de ez a szerződésben is le van írva.Oda vissza nem lehet váltogatni csak úgy.
-
O.Lajos
tag
válasz
nagylaci6417
üzenetére
Jó kérdés.
ÁSZF-ben ennyi van:
9.3.6. Utólag fizető előfizetői csomagok közötti váltás
Bármely díjcsomagra való váltás az adott tarifacsomag igénybevételére vonatkozó, az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott feltételek szerint lehetséges.
Az utólag fizető csomagról aktuálisan kereskedelmi forgalomban kapható utólag fizető csomagra lehet váltani.
Az utólag fizető csomagok között akkor válthatnak az Előfizetők, ha nincs tartozásuk, fizetési hátralékuk. Tarifaváltásra számlázási ciklusonként egyszer van lehetőség. Határozott idejű előfizetői szerződés időtartama alatt a tarifacsomag-váltás nem lehetséges. A tarifacsomag-váltást utólag fizető tarifacsomagok között 48 órán belül vállalja a Szolgáltató. -
AMD Power
titán
válasz
nagylaci6417
üzenetére
Ez ebben a formában teljesen normális.
-
pit stop
addikt
válasz
nagylaci6417
üzenetére
Lefelé biztos nem válthatsz - csak kötbér fejében.
Felfelé megengedőbbek, de 6 hónap arra is elég karcsú lenne. -
nagylaci6417
aktív tag
Igaza van a vodànak? 18 hónapja aláirtam mátrix 2-vel 24 hónapra hűségnyilatkozatot.kb 6 hónapja telefonon keresztűl váltottam mátrix 3-ra,most vissza akarok menni mátrix 2 re és azt mondák nem tehetem meg mig le nem jár a 24 hónapom.csak akkor ha fizetek 40;ezret.. ez igy működik?????
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
mukibuci
üzenetére
Köszi!
Viszont, azt hogy tudom megoldani, hogy hívásnál foglaltat mutasson a hívó félnek? Csak mert jelenleg mindenképp hangpostára irányítana és kikapcsolni nem tudom. Mert azt mondja, hogy a szolgáltató ezt nem támogatja.
Ha pedig kitörlöm a telefonsámot, akkor az a hibaüzenet fogad, hogy "a hálózat nem várt választ adott.."
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Hangpostát az XHP-val lehet lemondani? 1270-re XHP?
Hívásértesítőnek mi a kódja? Gondolom az még díjmentes.

Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Nekem 9. gyakorlatilag levelezni tudok, minden másra alkalmatlan.

Előtte egy másik simen 2GB-os netem volt 4 ezerért, azt lemondtam, most nem érzem, hogy fizetnék, de Te majd jól megmondod, ugye?
Ismerős az egyik legnagyobb magyar FLP-s, és neki a múltkor még csak "kedvező" percdíjai voltak...