Hirdetés
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
válasz
#25276416 #23198 üzenetére
11.4. Készülék hálózati zárának feloldása
Az előfizetői szerződés megkötésétől
számított 0-1 év között 20 000Ft
Az előfizetői szerződés
megkötésétől számított 1-2 év
között 10 000 Ft
Az előfizetői szerződés
megkötésétől számított 2
év után 2500 Ft
Feltöltőkártyás
előfizetésA táblázatban feltüntetett árak bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák.
A készülék hálózati zárának feloldását a Szolgáltató márkaképviseletein lehet kérni. A márkaképviseletek listája a
Szolgáltató honlapján (wwww.vodafone.hu) elérhető. A készülék hálózati zárának feloldását az Előfizető hajtja végre,
miután a hálózati zár feloldásához szükséges kódot a Szolgáltató postai úton – levélben – eljutatta részére. A Szolgáltató
vállalja, hogy a hálózati zár feloldásához szükséges kódot tartalmazó levelet a befizetett díjaknak a Szolgáltató könyvelési
rendszerében történő rögzítésétől számított 15 munkanapon belül postára adja, az Előfizető a kód ismeretében végezheti el
a feloldást. Kivételt képeznek ez alól azon készülékek, amelyek esetében a feloldást az Előfizető a készülék jellemzői miatt
nem tudja elvégezni (pl. nincs billentyűzet). Ezen esetekben a feloldást vagy a gyártó, vagy a Szolgáltató végzi el, 30
munkanapos határidőn belül. -
törölt tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: vodás feltöltőkártyás telefont lehet a szolgáltatónál függetleniteni?
-
zoli62
addikt
Szerintetek mikor lesz majd a Red a feltöltőkártyásoknak is minden irányban lebeszélhető? Angliában hogy van?
-
Teszla_
senior tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne.
Voda szokott lenni karácsony előtt, vagy két ünnep között akciózni?
Konkrétan iPhone 5, esetleg Galaxy S3 érdekelne üzleti előfizetéssel.Másik kérdés, ha iPhone mellett döntenék, ahhoz ugye nanoSim kell. Nekem normál méretű kártyám van. Mennyiért cserélik ki a Sim kártyát? Vagy elég, ha én vagdosom le a széleit?
Előre is köszi.
-
Brotha00
tag
Igazából mivel a hivásértesítő csak abban az esetben játszik ha nem vagy elérhető vagy részleges leszakadtál a hálózatrókl és ugy keresnek akkor hiába is állitottad volna be mikor a hangposta meg be volt kapcsolva arra az esetre amikor nem vagy elérhető (amire persze a hivásértesítrő is szól) Ez persze együtt nem müködik! Most a hangpostát áttetted foglaltra igy megy! Hát bravó
DD
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
truefx #23186 üzenetére
Na király ez volt a gond, vagyis ez megoldotta....
Kipróbáltam és egyből jött az sms, köszi erre sose jöttem volna rá magamtól...
Brotha00: Itt most nem is a hangpostáról volt szó, hanem a hívásértesítő sms-ről...
Vagyis ugye nem vesz le pénzt hogy ezt a számot átírtam?
Amúgy attól függetlenül hogy nem az volt a gond amit mondtál köszi neked is a segítséget...
-
Brotha00
tag
Sztem meg a hangposta irreleváns! Én nem is használom mert teljesen felesleges!! Drága pénzért nem fogom hallgatni az üzeneteket ink legyen akkor az sms opció és visszahivom ha szeretném! Amugy meg a Busy az foglalt de hivásvárakoztatásnál ez sem kell
Kis jótanács ÉN tuti nem használnám a helyetekben a hangpostát
-
Brotha00
tag
válasz
B-L-A-C-K #23179 üzenetére
Melyik androidot használod most rajta? Mert ugye sajnos nagyon sok helyen el van dugva főleg az ujabb verziókon mert a régin még ment!
Amugy lehet egy kis segitség! Ha felmész a voda honlapjára akkor ott van egy olyan menüpont hogy "Segithetünk" ezalatt pedig találsz technikai beállitásokat is!
De a PUSH üzeneteket mindenképp be kell kapcsolnod!!!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Brotha00 #23178 üzenetére
Lehet én vagyok a hülye de ilyet nem találok, pedig most cseréltem romot, az egészet átszabtam utána magamnak azaz minden beállításit ismerek már nagyjából, de ilyet nem találok, se az üzeneteknél se sehol, bár lehet tényleg ez lenne a gond. (ja és mielőtt kérdeznéd nem a rom csere miatt van ez mert előtte is ez volt már)
-
Brotha00
tag
válasz
B-L-A-C-K #23177 üzenetére
Akkotr a PUSH üzeneteket kapcsold be! hálózatinfo engedélyez és ki be kapcs!!!
Talán akkor menni fog...(Ezt ugye mind az SMS menüpont alatt a beállitásoknál találod nem külön a Beállitás menü alatt
Ha ezzel sem megy akkor érdemes egy technikai panaszt tenni az ügyfélszolgon és akkor megnézik központilag! Lehet kicsit több idő de ha tényleg ennyire fontos akkor érdemes meglépni!!
-
Brotha00
tag
válasz
B-L-A-C-K #23173 üzenetére
Csaó!!
Mivel azokat az sms-eket egy központi számítógép küldi ki sajnos a rendszer terheltségétől függően lehet hogy nem azonnal kapod meg az sms-eket hanem később!! Ezt az Ügyfélszolgálat sem tudja gyorsitani! Maga a szolgáltatás átfutási ideje 48 óra mint szinte bármelyik külön megrendelhető szolgáltatásnak! Szóval lehet aktiv a kártryádon de késhet!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bolondember #23172 üzenetére
Szép sztori....
Én is most kikapcsoltam a telefont egy másikról hívogattam magam vagy 5x, majd bekapcsoltam de semmi, úgye akkor a szolgáltatás aktív de mégse megy...Szuper.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
B-L-A-C-K #23171 üzenetére
nekem akkor derült ki, hogy ezt is meg kell rendelni, mikor a másik számomon a hangposta jelentkezett (anyám használja) - miközben az első szerződéskötéskor kikapcsoltattam. Bő 7 éve.
Üszit felhív, kikapcsoltatom, megkérdeztem, hogy miért van bekapcsolva? Hát, mikor majdnem egy éve hosszabbítottam, akkor kapcsolták be automatikusan. Akkor eddig miért nem kapcsolt sose hangpostára? Erre már nem volt válasz.
Na mindegy, akkor kérdezte a csaj, hogy hívásértesítőt kérem-e továbbra is. Addig én se tudtam, hogy ezt ki lehet kapcsolni. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
bolondember #23170 üzenetére
Érdekes mert én nem mondtam le...
Azt esetleg nem tudod hogy kell lekérdezni, hogy ne keresgéljem akkor feleslegesen?Meg is van...Szerk:
Na elküldtem sms-be a megfelelő kódot, de azt írták már aktiválva van, de mégsem kapok erről értesítést már egy jó ideje....:/
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Ha eddig nem voltam elérhető kaptam a szolgáltatótól sms-t hogy ki keresett, most meg nem kapok már egy ideje, ez miért van?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
jbl
senior tag
válasz
pepe1150 #23166 üzenetére
SMTP szerver neve: smtp.vodafone.hu
POP3 szerver neve: pop3.vodafone.hu
IMAP4 szerver neve: imap.vodafone.huGmail
Kimenő levelek (SMTP) kiszolgáló: smtp.gmail.comHitelesítés használata: IgenBiztonságos kapcsolat használata: Igen (ez lehet TLS-vagy SSL-attól függően, hogy a levelező kliens)Felhasználónév: Gmail-fiókjaJelszó: Gmail-jelszavátPort: 465 vagy 587 -
adyz.
aktív tag
üdv
lejárt a hűségidőm, vettem új telefont, csomagmódosítás, stb.
igényeltem ingyenes feltöltőkártyát (mert miért ne), de viszont nem tudom aktiválni.
nem fogadja el a sim azonosító utolsó 4számjegyét. ilyenkor mi a teendő? boltba nem tudok bemenni, mert mire végzek a dolgaimmal, már zárva vannak. -
jbl
senior tag
Van még olyan ember aki nem online levelezőt használt!
-
pepe1150
csendes tag
Sziasztok,
most lettem vodás és lenne egy nagy kérdésem. Emailezni szeretnék és valamiért a kimenő levél szervert folyamatosan visszadobja a vodás net.
Mi lehet a baj?
Az lehet hogy csak a smtp-s vodas szerver címét fogadja el?köszönöm
Péter
-
kolosanyi
veterán
Sziasztok!
A következő ügyben szeretném kikérni egy hozzáértő véleményét és nagyon megköszönném, ha minél gyorsabban jönne a válasz, mert elvileg holnap délelőttre kéne.
Bocsánat, nem akarok pofátlan lenni, de tényleg sürgős lenne a dolog.
Na szóval a lényeg az, hogy Tweet Surf csomagra fizettem elő 2 éve, most járt le a hűségidő. Alapvetően nem voltam elégedett a csomaggal, így gondolkodóba estem, hogy átmenjek a T-hez, ott láttam most jobb ajánlatokat a neten. Be is mentem az egyik Vodafone üzletbe, hogy lemondjam a csomagot, de ott tájékoztattak arról, hogy a két év alatt én kiemelt kategóriás ügyfél lettem, jogosult vagyok nem publikus kedvezményekre, továbbá ajánlottak egy olcsónak tűnő csomagot, ami megfelelne nekem, ez a Kredit csomag. Egyetemista vagyok, így nem engedhetem meg magamnak, hogy sok legyen a számlám, a Kredit csomag pedig 2250 forint, ami jól hangzik (110 perc lebeszélhetőség és 100 MB net), mellé ajánlottak egy olyan opciót, hogy egy kedvenc számot 0 forintért hívhatok hálózaton belül (ez kiváltképp jó lenne, mert a barátnőmmel sokat telefonálok, ezért is volt sok a számlám a jelenlegi csomaggal). Tehát akkor van 110 percem (ez kb elég is, nem szoktam többet telefonálni, csak a barátnőm irányába), illetve egy kedvenc szám hívása 0 forintért, mindezt 2250 forintért. Említették még, hogy lehet internet kiegészítést is kapcsolni a csomaghoz, ami a ZsebNet csomag lenne. 1 GB 2490 Forintért, így még mindig 5 ezer alatt járnék egy viszonylag nagy netcsomaggal és nekem megfelelő mennyiségű perccel. Ehhez kapcsolódna a kérdésem, nem találtam infót arra, hogy ez a ZsebNet túlforgalmazási díjas-e, vagy nem. Továbbá, akkor jól értelmezem, hogy hűségidő nélkül van egy 2250 forintos alapcsomag, extrával 0 forintért hívhatok egy számot és még arra rájön 2490 forintért a net? Mert ez így még mindig olcsónak tűnik, ami persze nagyon szimpatikus, csak tartok tőle, hogy lesz valami csavar benne. Valóban így van, ahogy a csaj mondta az üzletben?
Még egy kérdésem merült fel. Említették, hogy lehet olyan extrát is kérni, hogy 200 forintért tájékoztatnak arról, ha lebeszéltem a csomagban meghatározott perceimet, ez azért lenne jó, mert így ellenőrizhetővé válik a kimenő percek száma, jobban tudok kalkulálni a havidíjjal. Erről tud valaki valamit?
Valamint az utolsó ehhez kapcsolódó kérdésem az lenne, hogy ehhez készülékváltás hogy oldható meg? Adott a csaj egy nyomtatott papírt, de ott csak listaáras telefonok vannak, részletfizetési opció nélkül, én meg ha nem muszáj, nem maradnék az LG GT540 mellett, mert szegény már nagyon elavult. Tudom, hogy akkor alá kell írnom két évet, de korrekt ajánlatnak tűnik ez így, ahogy felsoroltam (már amennyiben tényleg így van), ha akadna valami olcsón (inkább ingyen) elhozható telefon, akkor szívesen belemennék ebbe.
A válaszokat előre is köszönöm szépen.
-
rmartin94
aktív tag
Vodafone-nál telefonon ingyenes a Facebook? Ha igen, milyen honlapon lehet elérni? Feltőltőkártyás vagyok (VitaMax Tuning tarifa).
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bundle topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- Ryzen 7 CPU-k
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest