Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
robiwolf
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy ha valaki rendelkezik vodás SIM-el és új telefont vásárol hozzá a Vodánál (kp-ra), akkor meylik árat kell figyelembe venni? Itt értem azt, hogy a készülékek ártábláin van Alap ár, az Akciós ár (ez persze rám jelen esetben nem vonatkozik) és végül a Vitamax... Nekem SIM nem kell, csak készülék... Ebben az esetben akkor az alap árat kell majd megfizetnem?
A másik kérdés... Miért olcsóbb a telefon alap áron, mint Vitamax csomaggal? Számomra ez elég furcsa... A fordított esetet még megérteném, hiszen a szolgáltató nem telefonok eladásábol próbál megélni, tehát ad némi kedvezményt a készülékből, csak hogy megvegyék és végül a szolgáltatásokon keresztül bevételt generáljanak. Itt viszont olcsóbb csak a készülék, mint a készülék és a szolgáltatás... Például a Galaxy Mini alapára most 29990Ft, a Vitamax ár pedig 32990Ft. Na már most, ha valaki bemegy és vesz egy ilyen készüléket alapáron, majd kér egy SIM-et, ami 1Ft, akkor röhöghet a markába... Nem akarok nagy vitába belefutni ezzel kapcsolatban, lehet csak félreértem a dolgot (nem hiszem egyébként), de nekem elég furcsa üzletpolitikának tűnik ez az egész.
A felvilágosítást (inkább csak megerősítés kell ide) előlre is köszönöm!
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Last Epoch
- Formula-1
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest