- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
boldikem
csendes tag
válasz
commanDOS #1416 üzenetére
Ha nem félsz egy kis barkácsolástol akkor könnyen megoldható a dolog. Én is így jártam a régi 8600GT-s karimmal, de én így oldottam meg:[link]
[link]
[link]
[link]Ez egy AMD 6000+-os gyári procihűtő átalakítva sk.! A tömege 920g.
A magasságot lehet emelni csak alá kell szerkeszteni egy magasítót és a távtartó lábakat is hozzá kell növelni. -
commanDOS
senior tag
válasz
commanDOS #1413 üzenetére
Kíváncsiságból leszedtem a legújabbat, de semmi...
Gondolom már eleve a kártya bios-a nem támogatja, hogy szoftveresn buzeráld, hisz tudja, hogy 2tűs venti pörög rajta.
Vagy csak vista ficsör.Speed(R):
Köszi a választ. Sajnos ez a mostani borda túl drabális. Van két kondi, amitől nem fér el, bele kéne fűrészelni. De ezzel tuti elmenne passzívan is, mert elég nagy és ritka a bordázat.
Főleg a csoffadt gyárihoz képest, ami egy darabka lemez egy 4centis ventivel, ami pörög vagy 6ezret
Annyiból lenne még jó, hogy rálóg 2 ram modulra is, ha tennék rá szigetelésként szilikon lapot vagy csillámot hűtené azt is, és lehet picit húzni is lehetne. De itt a csend lenne a lényeg.
De lehet vadászok v.mi 5*5-ös höz közelítő méretű bordát. -
Speed®
titán
válasz
commanDOS #1406 üzenetére
Nem csak próbált, sokan csináltak is. Billegés ellen szivacskorongok, felfogatáshoz csavarok. A bordát be kell pozícionálni, megjelölni a lukak helyét, előfúrni, belevágni a menetet, aztán bele a csavarok és már kész is.
A 9600XT nem igazán melegedik, ha elég ritka a bordázat, ventimentesen is jó lesz. Ha sűrűbb, akkor kell rá tenni egy olyan ventit amit 5Vra lehet kötni, elég ha épphogy forog,a lényeg hogy picit mozgassa a levegőt.
Én legutóbb egy 6800GSre csináltam házilag, nemsokára egy X800XLre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged