- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
HANDO88 #4262 üzenetére
DispIO/Árnyaló elvileg maga a GPU, ~egyeznie is kell az értékeknek.
MEMIOval kapcsolatban sok a találgatás, egyes szériákon tippre ez a VRM, az elnevezéssel ellentétben, ami a memvezérlőre utal..azért inkább VRM, mert ha a GPUn belül lenne, nem lehetne annyival melegebb, mint szokott lenni.
Tegyél mindenre böszme bordát és adj neki huzatot, ne nézegesd a °Cokat ;p -
depzoo
tag
válasz
HANDO88 #3944 üzenetére
köszi.
találtam egy másik helyet ahol twin turbo pro-t lehet kapni asszem azt rendelek inkább. még egy kérdés ami piszkál: hallottam a lepotyogó ramsünikről, ezeket hogyan lehet kivédeni? valami madzaggal ha rásegítek kötözéssel az úgy kóser? és hallottam olyanokról is hogy a vrm vagy milyen modul (a feszültségszabályozó) túlmelegszik ezzel a hűtővel és a megoldás az hogy a gyári hűtőt csak részben szereljük le ezt el tudná valaki világosan mondani? fotók is jól jönnének ha van mert most először csinálok ilyet és nem vagyok egy nagy barkácsmester.köszi!
-
Geraloo
csendes tag
-
bexzy
csendes tag
válasz
HANDO88 #3928 üzenetére
Ma megjött az Accelero Twin Turbo Pro hűtő, felszereltem, és mit is mondjak, megvagyok elégedve. A tegnap mért msn közbeni 47fok, az most ezzel 35fok. Fél óra FIFA11 után volt 38fok. Ráadásul csak 7V-on használom a ventiket. Nagyon halk, így az egész gép olyan, mintha kilenne kapcsolva.
Köszönöm az ajánlatot, és a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest