Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizibolha
tag
Üdv mindenkinek!
Van egy pci-e sapphire xt 2600xt-m és szeretnék egy uj hütőt rá venni normális áron, amit egyszerü felszerelni.
Mit ajánlotok? -
apollo12
veterán
valaki megmondaná hogy mennyire hüttené le a 9800gt egy acelero s1 és egy cooler masters twint turbo
-
L4R$()n
tag
Na végül is egy Twin Turbo-t rendeltem
eltud rajtam valaki igazodni??
Amúgy azért, mert az biztos elfér és mellesleg jól hűt 
-
L4R$()n
tag
Ja még annyi, hogy mennyivel lesz szélesebb a kártya? mert, nekem a kártya és a ház oldallapja között kb 5cm hely van
nem egy nagy ház ... Elég annyi neki? 
-
L4R$()n
tag
Sziasztok!
Ma bementem a Twin Turbo ról érdeklődni, hogy megjött e, de sajnos nem, azt mondták, hogy nem tudnak hozni ilyet, válasszak valami mást
na mondtam, hogy köszönöm, hagyjuk inkább. Arra jutottam végülis, hogy rendelek ma az Ipontól egy AC S1 rev 2 est (úgyis mindenki dicséri) a kérdés már csak az, hogy Turbo Modul-t is rendeljek hozzá, vagy egy 12 es ventit?

-
apollo12
veterán
hali valaki nem tudna nekem ajánlani valami jo hütöt a video karimra mert egy kicsit melegedik 50-100 ig akár GALAXY Geforce 9800gt oc xtremem tuner szará tuningolva csak a vga hütö nem birja igy kéne rá egy jo nem tul drágán
-
Accelero S1 és melléje Noctua 12 centis venti ráerősítve kábelrendezővel középen

40 fok idle, 50 fok terhelve az Ati 4850

-
kkrisi
senior tag
Hello!
Szeretném a segítségeteket kérni mert van egy Gainward bliss 8800gt 512mb pci ([link]) videokarim és lenne egy kis problémám vele.Amikor a alapjáraton van semmi hangja nincs de mikor játszok akkor a hűtője már búg.Szerintetek ha rárakok egy ventit akkor nem fog annyira búgni? vagy érdemes inkább venni rá egy hűtőt ? és ha igen akkor mit ajánlotok rá? -
Atom Maki
tag
válasz
KoZsolt81
üzenetére
Sima ügy.
Viszont a kártya aljáról nézve a jobb oldali ram bordát kicsit reszelgetni kell, mert az egyik hőcső miatt nem fér el rendesen. Mármint a referencianyákos kártyán kell ez a mutatvány. Egyébként fél órás meló az egész hűtés lecserélése. A computermode-hu-n láttam külön turbo modult.
[ITT] -
KoZsolt81
csendes tag
válasz
Atom Maki
üzenetére
Az Accelero TWIN TURBO se rossz,csak kicsit drágább is persze.De megoldhato,hogy megveszem az S1-est,s hozzá 2 turbo module-t,és rátegyem valami uton-modon?Csak nem látok sehol külön turbo modulet,szal lehet jobb lenne ha megvenném az Accelero TWIN TURBO-t
.Könnyen rá tudtad fogni a vga-ra,vagy sok tökölödés? -
Atom Maki
tag
válasz
KoZsolt81
üzenetére
Hali!
Nálam úgy volt, hogy nézegettem melyik a legkönnyebb (tömegre) meg a legszimpatikusabb. Így választottam at S1-et. A Musashi meg a Thermalright biztosan nehezebb, a Coolink féle Chilla meg nem tetszett annyira. Zalman is nehezebb, meg drágább is.
Az sem utolsó szempont, hogy ennek a turbo modulnak a ventijei keret nélküliek, semmi hangjuk sincs szinte.
Ár/teljesítményben talán ez a legjobb választás. Én 9200 pénzért vettem rendes bótban.
-
KoZsolt81
csendes tag
válasz
Atom Maki
üzenetére
Hello.
Nekem is Sapphire 4850esem van,mely hütése engem is nagyon zavar,borzasztoan zug.Eddig egy "Thermalright HR-03 rev. A" hütöt néztem ki rá,de most,hogy olvastam a tapasztalatodat meginogtam,mivel ez az AC S1 is egy szép darab.Nem tudod/tudjátok melyik lenne jobb?Persze tennék rá egy 90/120as ventit is,valami kis fordulatut (esetleg javaslat?)
Remélem nem nagyon bonyolult a felrakása,gondolom van leirás a dobozzában.Segitségeteket elöre is köszönöm.
-
Macka
veterán
-
smiti
veterán
Van itt valaki aki 9800GT-n egy Arctic Cooling Accelero Xtreme-9800-t használ? Érdekelne a tapasztalata, véleménye

-
L4R$()n
tag
Sziasztok!
Úgy volt, hogy pénteken lehet hogy meglesz az AC Twin Turbo, amit rendeltem, de végülis még nem jött meg
Azt mondták, hogy keddre meglesz a cucc, pedig az egész hétvégémet teszteléssel akartam tölteni. Na majd kedden
Ha kedden is azt mondják, hogy várnom kell még, akkor meg rendelek máshonnan egy Scythe Musashit, amit még nehezebb beszerezni 
-
Atom Maki
tag
válasz
Anubis_9
üzenetére
Most jelenik meg valamikor a Zalmantól a VF2000, ami nem csak vga-ra de cpu-ra is jó. Nekem az nagyon szimpatikus, csak sajna még egy deka tesztet sem lehet olvasni róla. Ára sincs még. Így látatlanban elvinné a HD4850-et, és mivel kicsi a mérete, szellősebb marad a kártya környéke, meg a ház is.
Bővebb info itt: [link] -
Atom Maki
tag
válasz
Atom Maki
üzenetére
Egyébként én is úgy oldottam meg a VRM-k hűtését, hogy megflexeltem az eredeti gyári bordát és a kártya végén rajtahagytam. Itt van egy kép róla: [link]
Az enyém ugyanígy néz ki.
Tudom, ezzel a gari ugrott, de mivel nem tuningolok talán most már nem fő meg a kártya nyáron sem.
-
Atom Maki
tag
Sziasztok.
Lehet, hogy volt már szó a HD4850 + Accelero S1 rev2 párosról, de azért közkincsé tenném a saját tapasztalatomat is.
Van egy Sapphire HD4850 kártyám, referencianyákos, azzal a piros műanyagos gyári hűtéssel. Nagyon zavart, hogy alapból is elég magas a hőmérséklete (60 °C körül), terhelve meg pláne 90 fok fölött van és ekkor már 5000-es fordulaton süvít a ventije is.
Gondoltam lecserélem a hűtését valami hatékonyabbra. Az ArcticCooling Accelero S1-re esett a választásom, a gyári ajánlás szerint a (4850-hez) Turbo Modullal megtámogatva.
Nos, így már egészségesnek nevezhető a kártya hűtése, mert alapon sem megy 40 fok fölé, és a terhelést is jól kezeli. Egy rövid, 5 perces Furmark után beállt a hőmérséklete 55 fokra. [kép]
Azt hiszem jó választás volt ez a hűtő, mert így megszabadultam a gyári venti süvítésétől, meg attól a nyugtalanító érzéstől, hogy milyen forró a kártya játékok alatt.
Ha valaki ilyen hűtésben gondolkodik a 4850-re, akkor nyugodt szívvel beruházhat rá véleményem szerint.Annyit még hozzátennék, hogy nekem egy "éppen csak szellőző" házam van (Antec Sonata), egy 120-as házhűtő ventivel, ami nagyon lassan forog (700 f/min), mert az alaplap leszabályozza. Talán a tápom (Chieftec 400) 120-as ventije többet "segít" a vga-nak, mert terhelés alatt igen csak felpörög és akkor ez is intenzíven szellőzteti a házat.
Üdv: maki
-
fecg21
aktív tag
heló mindenkinek!
Már egy jó ideje folyadékhűtésbe gondolkodok, elsősorban a tuning miatt.
Az adatlapomon is látható cpu és vga-ról lenne szó, memóriát egyebet nem akarok hűteni. Persze később szeretnék majd vga-t cserélni, úgyhogy egy olyan rendszer kellene ami hosszútávra szól. Ja és kb. 40.000 forint lenne a max keret. Milyen márkát, típust ajánlotok?
Előre is köszi a segítségeket, jó tanácsokat, véleményeket. -
AXisBOLD
addikt
hy
ASUS 8500 GT Silent Magic 512 MB DDR2 kártyához szeretnék hűtést.
tudnátok konkrét pítusokat mondani?
köszi
-
Anubis_9
addikt
Hello!
Eddig Accelero TWIN TURBO-t szerettem volna venni a 4850-esmre, de elég nehéz beszerezni. Erre a minap látóterembe került Coolink GFXChilla. Szerintetek melyikkel járnék jobban?
Fontos szempont, hogy nagyon halk legyen, de azért hűtsön is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(most jelenik meg az Accelero TWIN TURBO PRO, szóval lehet várok 1 kicsit).
Köszi!
-
kkrisi
senior tag
Hello!
Szeretném a segítségeteket kérni mert van egy Gainward bliss 8800gt 512mb pci ([link]) videokarim és lenne egy kis problémám vele.Amikor a alapjáraton van semmi hangja nincs de mikor játszok akkor a hűtője már búg.Szerintetek ha rárakok egy ventit akkor nem fog annyira búgni? vagy érdemes inkább venni rá egy hűtőt ? és ha igen akkor mit ajánlotok rá?
-
efegyke
tag
válasz
L4R$()n
üzenetére
Szia!
Nekem is és a szomszéd szobatársamnak is Twin Turbo hűtésünk van.A felszerelést lehetetlen elrontani ha kicsit figyelsz. A hűtési teljesítménye pedig minden igényt kielégít szerintem.De ha gondolod gyere át a Twin Turbo topicba ott is tudunk segíteni sok mindenben.
-
L4R$()n
tag
Sziasztok !
Hétfőn ( de lehet, hogy még Pénteken) megérkezik az Artic Cooling Twin Turbo-m
és a kérdésem, akinek van ilyen az írja már le, hogy a felszerelése zökkenő mentes? Egyedül csak az egyik RAM sünire kell vigyázni, ami a heatpipe útjában van, minden más megy jól? Megvagytok vele elégedve? Abszolút kezdő vagyok, nem csináltam még hűtőcserét, most is elsőnek úgy gondoltam, hogy beviszem a boltba a gépet és majd ott felszerelik rá, de akkor én semmi tapasztalatot nem szerzek vele, úgyhogy úgy döntöttem, hogy én fogom felszerelni 
Előre is köszönöm
-
vPhis
tag
válasz
Anubis_9
üzenetére
Én se bántam meg mert jó tóljesítményű kártya. Tölts le egy újabb drivert és az ATI Overdrive-nál állítsd át a ventifordulatot addig amig a többi venti hangosabb és akkor hűvős is marad meg halk is. Nálam ez 35%, 64°C. Netezés közbe tökéletes.
mod: Most nézem milyen jó kis házad van
-
Norb3rto
őstag
Hello!
Egy kis segítséget kérnék 8800gts 512 g92 re milyen hűtést javasoltok,thx

-
vPhis
tag
válasz
Anubis_9
üzenetére
kellett neked a 4850. én egyelőre elvagyok a gyári hűtéssel, azt ha tisztítom 3hetente akkor 60%-os fordulaton szőröskockában 80 fok alatt marad. játékokban a ventit feltekerem 60%-65%-ra, ez egy kicsit hangos de inkább feltekerem a hangerőt úgy meg a ventit nem is hallani
jó nagy hangja van ennek az X-540-nek. Nem a legprofibb, szal nincs THX meg mittoménmilyen minősítése de nagyon meglepődtem ezen a hangon. A basszus meg tökéletes. -
Anubis_9
addikt
Próbálok beszerezni ilyen Accelero TWIN TURBO-t, de szinte sehol sem lehet kapni. Egy BP-i boltban nemrég 6500-7000 Ft körül volt, de pénteken felemelték az árát 8000 fölé.
Állítólag csak az osztrák nagykerekből tudják beszerezni ezt a cuccot, mert kis hazánkban nem forgalmazzák a nagykerek! 
A végén "ARCTIC COOLING Accelero S1 Rev. 2"-t kell vennem, amire ráeszkabálok egy "ARCTIC COOLING Fan 12L"-et.
Most is 81 fokos a GPU-m, pedig csak kattintgatok! Felfűti a házam ez a kártya, mint egy kazán!

-
V.L.
aktív tag
válasz
hibavissza
üzenetére
Lecseréltem a gyári hűtőt egy S1-re akkor minek vegyek egy Twin Turbót?

-
TopaMo
aktív tag
Twin turbo is 4 pólusú csatis!
-
thora
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Van nekem egy Eagle típusú Geforce 6600 PCI-E videókártyám amin tönkrement a hűtésnek a ventilátora. Ez egy 3,5 cm átmérőjű kis venti. Érdeklődtem egy két helyen sajnos ilyen ventilátort nem lehet kapni. Ami van az nagyobb és sztem nem tudnám beletenni a bordába sehogy sem. Nem tudna nekem valaki egy olcsó és praktikus megoldást javasolni? Nagy hűtés nem szükséges mert már nem játszom max. filmnézés ilyesmi. Ja és láttam a neten, hogy van ilyen a kártya alá fogatható cooler, arról mi a véleményetek? Előre is köszi a segítséget és a válaszokat!
-
Macka
veterán
válasz
hibavissza
üzenetére
Én bocsi, tényleg nem volt szó ilyenről. Visszamentem...

-
hibavissza
veterán
Bocsi, ezt nem vágom, a "de mi szóltunk" nem valami fogható dolog.
Én nem azt írtam, hogy a modul jobb mint a 12-es venti, én csak leírtam, hogy mit gondolok a számok alapján, valamint szerettem volna egy objektív véleményt kérni, olyan júzertől, aki már használt Turbo Modult.
Amennyiben volt már erről szó, akkor "sorry" és kérlek linkeld be nekem a hsz-t. -
Macka
veterán
válasz
hibavissza
üzenetére
Ahogy gondolod, de mi szóltunk....
-
sklopp
őstag
-
hibavissza
veterán
Szerintem össze lehet hasonlítani. Két 8-as venti 1500-as fordulatszámon legalább 45-50 CFM-et teljesít, ezt az értéket egy 12-es venti szintén kb. 1500-as érték felett hozza. 1500 felett pedig már hangos a legdrágább 12-es is......ez csak találgatás részemről, de talán az egyenletesebben terülő légáram és alacsonyabb rezgés amplitúdó vezette az Artic mérnökeinek kezét.
Cserélt valaki Turbo Modult 12-esre? Érdekes lehet a véleménye.... -
Macka
veterán
válasz
hibavissza
üzenetére
Szerinted mekkora lehet a légszállítása annak két hangyafasznyi ventillátornak? Vannak azok egyáltalán 8 cm-esek? Kettő kis gyöszött 8 cm-es ventit akarsz összehasonlítani egy 12 cm-es ventivel?

-
BPFeri
senior tag
válasz
hibavissza
üzenetére
Baj nincs én csak egy lehetséges (másik) jólműködő és bevált opciót ajánlottam.

-
hibavissza
veterán
Az Artic nem ajánlja a 4xxx-es szériára passzívban...
Mi a gond az Artic Turbo Moduljával? Miért jobb egy 12-est rágyorskötözőzni, mint a gyári megoldás. Azon kívül, hogy volt otthon egy kallódó 12-esed és így nem kellett költeni.Tripla törölve.
[ Módosította: philoxenia ]
-
BPFeri
senior tag
válasz
hibavissza
üzenetére
Szia,
Az S1 magában (passziv ) is egy jó hűtő, de ha ez igy Neked nem elég akkor egy 12cm csöndes ventit még rakhatsz rá így már –akár- komolyabb tuningot is elbír.

Üdv, F.
-
hibavissza
veterán
Hi!
Milyen hűtőre cseréljem a gyári sugárhajtóművet szerintetek? A hang lenne az elsődleges szempont, a tuning nem.
Most ott tartok, hogy s1+ turbo module. Létezik passzív hűtő egyáltalán a kártyámra?
THX -
Macka
veterán
válasz
dante05
üzenetére
Jobb a teljesítménye, de nem tudod a 4870-re feltenni. S1-et nekem nem vált be, 5 perc után lekaptam. Először is, ha ráteszel egy 8-9-10 cm-es ventit 3 kártyahelyet fog elvenni, másrészt a GPU-t ugyan meghűti, de a VRM-et nem nagyon. Ha ragaszkodsz mégis hozzá, akkor (ha refnyákos a VGA) a vörös fémlemezt, ami lefedi a RAM+VRM-et hagyd fent.
AC S1 Turbo Modulja egy kalap sz@r, inkább egy 12 cm-es venti.
Ami még jó 4870-re:
Scythe Musashi; Thermalright T-RAD2; Auras Fridge.
-
Anubis_9
addikt
válasz
Anubis_9
üzenetére
Azt hiszem ez jó lesz: Accelero S1 Rev. 2. Rádobok egy 12-es ventit és kalap kabát.
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok!
ATI Gainward 512 MB-os 4850-esemre keresnék jó ár/érték arányú hűtőt. Fontos, hogy halk legyen.
A gyárival 70-80 fokos terhelés nélkül a GPU!UI: még egy passzív bordát is el tudnék rá képzelni, megbolondítva egy minimumon forgó, 12-es ventivel.

Köszi!
-
dante05
csendes tag
-
8800gt
csendes tag
Hi!
Most veszek egy Zalman VF1000 ledet egy 8800gt-re.
Jó döntés volt olyat venni?
A válaszokat köszönöm!
-
Speed®
titán
válasz
oszbalage85
üzenetére
Ha terhelve 65-70°C, nem valószívű a túlmelegedés. De egy sima venti ráakasztásával meggyőződhetsz róla, hogy ez-e a gond.
Emellett lehet drivernyűg is, próbálj egy másik\régebbi, lehetőleg WHQLes illesztőt.
Illetve ha új gép, lehet akár memóriahiba is, szóval a lehetőségek adottak, tesztelj ;) -
oszbalage85
csendes tag
Hello.
Van egy új VGA-m. 9500GT 1 GB ddr2.
Passzív hűtés van rajta, és megesik hogy lefagy a kép és se előre se hátra csak a resi segít.
Lehet ez a Kártyától????
65-70 fokos game közbe.Ha lehet ettől akkor tudok e rá valami plusz hűtést tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sweet.tv - internetes TV
- Diablo IV
- BMW topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy azért, mert az biztos elfér és mellesleg jól hűt 
na mondtam, hogy köszönöm, hagyjuk inkább. Arra jutottam végülis, hogy rendelek ma az Ipontól egy AC S1 rev 2 est (úgyis mindenki dicséri) a kérdés már csak az, hogy Turbo Modul-t is rendeljek hozzá, vagy egy 12 es ventit?

.Könnyen rá tudtad fogni a vga-ra,vagy sok tökölödés?
Azt mondták, hogy keddre meglesz a cucc, pedig az egész hétvégémet teszteléssel akartam tölteni. Na majd kedden 

Gondoltam lecserélem a hűtését valami hatékonyabbra. Az ArcticCooling Accelero S1-re esett a választásom, a gyári ajánlás szerint a (4850-hez) Turbo Modullal megtámogatva.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Állítólag csak az osztrák nagykerekből tudják beszerezni ezt a cuccot, mert kis hazánkban nem forgalmazzák a nagykerek!