Új hozzászólás Aktív témák
-
Atom Maki
tag
válasz
KoZsolt81 #1920 üzenetére
Mondtam én, hogy király a cucc.
Még az jutott eszembe a minap, hogy ha nem egyenesek lennének a lamellái, hanem ilyen hullámosak: VVVVVVV , akkor ugyanakkora hűtőfelületet kisebb méretben is meg lehetne csinálni, és még kisebb lehetne a hűtő mérete. Nem is értem ezt miért nem alkalmazza egyik cég sem. -
Atom Maki
tag
válasz
KoZsolt81 #1859 üzenetére
Az a 2 db fekete bizbasz arra szolgál, hogy tartsa a bordát és rögzítse a nyákhoz. De nem valami precíz megoldás, nekem az egyik mindig szétugrott, ezért inkább gyorsfűzőre bíztam a dolgot. Gyorsfűző RULEZ.
És így még több mozgási szabadsága is lesz a ventillátoroknak.
[Kép] -
válasz
KoZsolt81 #1853 üzenetére
Fehér karika?
Amit linkeltem pdf, abban nézd meg a Step 6 és Step 7-et.
Az S1-nél nagyobb ábrákkal volt ábrázolva. Step 4 és 5Arra való, hogy a hűtő ne mozduljon el függőleges irányban (ún. távtartó). Ha nem teszed bele, akkor szállításnál könnyen lesarkazódhat a GPU.
-
Atom Maki
tag
válasz
KoZsolt81 #1783 üzenetére
Sima ügy.
Viszont a kártya aljáról nézve a jobb oldali ram bordát kicsit reszelgetni kell, mert az egyik hőcső miatt nem fér el rendesen. Mármint a referencianyákos kártyán kell ez a mutatvány. Egyébként fél órás meló az egész hűtés lecserélése. A computermode-hu-n láttam külön turbo modult.
[ITT] -
Atom Maki
tag
válasz
KoZsolt81 #1781 üzenetére
Hali!
Nálam úgy volt, hogy nézegettem melyik a legkönnyebb (tömegre) meg a legszimpatikusabb. Így választottam at S1-et. A Musashi meg a Thermalright biztosan nehezebb, a Coolink féle Chilla meg nem tetszett annyira. Zalman is nehezebb, meg drágább is.
Az sem utolsó szempont, hogy ennek a turbo modulnak a ventijei keret nélküliek, semmi hangjuk sincs szinte.
Ár/teljesítményben talán ez a legjobb választás. Én 9200 pénzért vettem rendes bótban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Íme az új Android Auto!
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen routert?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest