Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem lesz Galaxy S26?
Hirdetés
-
Megjelenési dátumot kapott a Chicken Police – Into the HIVE!
gp Az egyelőre kizárólag PC-re készülő folytatás november elején debütál.
-
Tavaszi szél Pixelt áraszt
ma A Pixel 9a és az Android 16 is a vártnál korábban érkezhet.
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz enginev3.0 #86458 üzenetére
U.i.:
Nekem az 1000MBit, alap v.telefon, és legnagyobb tv csomag lenne havi 10kHa erre kérnek még 10k-t mobilra akkor megint nem fogom igénybe venni, mert annyit nem vagyok hajlandó kiadni mobil előfizetésre
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
válasz gianone #86460 üzenetére
Szép lenne ha nem lennék célközönség semmilyen formában, csomagban, hogy korlátlanul tudjak mobilnetezni
Ne hogy már csak Pénztárosék engedhessék meg maguknak, mert a telekom ALAP csomagja 30ezerbe kerülne
-
enginev3.0
félisten
válasz gianone #86472 üzenetére
Nekem nem kell korlátlan beszélgetés, csak korlátlan net, ezért mondom, hogy ez így nem adja, hogy ez lesz az alap csomag. Remélem lesz variálható mint a mostaniak, csak benne lesz az az opció is, hogy 80perc beszélgetés + 400mb / 1gb / 10gb / 30gb / korlátlan internet
Persze a mostani árakat lenyomva, mert amit most elkérnek ezekért a netekért, az viccnek sem jó
Amúgy meg nem tudom elképzelni, hogy az "Alap" csomagnak feltüntetett tényleg alap lenne, mert ennél többet nem tudnának adni egy közép vagy felső csomagban, ha már itt is minden korlátlan és minden maxon van
A másik pedig hogy olyan ember sincs, aki egyszerre néz 130 csatornát, 1000mbiten netez, és korlátlanul beszél mobilon és vezetékes telefonon
Szóval ez a fentebb linkelt kép, vagy csomagnak nevezett dolog már most megbukott
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz Game-over #86476 üzenetére
De van konkurencia, UPC, indul a hónapban optikán, 29es körzet
De én ezt is jó árnak tartom, ami most van, eddig 120mbitért fizettem, 1500ft-tal többet, mikor megjelent a telekom 1000, egyből váltottam rá, és 1500ft-tal kevesebb azóta a havidíjam, mert akció volt amikor behozták az új netet
Igazából most is várom, hogy még olcsóbb lesz majd esetleg ha már teljesen kész lesz a UPC mindennel
A 30k-s csomag pedig elég szűk réteget fog megmozgatni
Főleg hogy nagyon kevés embernek kell maximális internet, maximális tv stb... akkor inkább összeollózza több szolgáltatótól
Főleg hogy ott a UPC korlátlan netes csomagja is mobilra, igaz hogy lassú, de az átlag azt se tudja mi az a 4G és társai...Egyébként meg a fiatalokat kéne célozni, nekik meg sok net kell, az én ismeretségi körömben legalább 10-15ember csak arra megy hogy minél több mobilnete legyen, telefon, sms már nem menő
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Ha van move xs hűségem, akkor is tudok számot hordozni telenorhoz 5ezer forint kötbér fizetés mellett?
-
enginev3.0
félisten
http://www.parlament.hu/irom40/15557/15557-0010.pdf
„(4b) A határozott időtartamú előfizetői szerződés – a (4c) bekezdés kivételével – legfeljebb 12
hónapra köthető meg azzal, hogy a szerződés megkötését megelőzően fel kell ajánlani a
határozatlan időtartamú előfizetői szerződés megkötésének lehetőségét, és be kell mutatni annak
részletes feltételeit.
(4c) Az előfizető kérésére a határozott időtartamú előfizetői szerződés 24 hónapra is megköthető, ha
az előfizetői szerződés megkötéséhez készülékvásárlás is kapcsolódik. Az ilyen módon 24 hónapra
megkötött határozott idejű előfizetői szerződésnek a készülék vásárlásához kapcsolódó törlesztő
részletek nélkül számított előfizetési díja nem lehet magasabb a (4b) bekezdés szerinti 12 hónapra
kötött, azonos szolgáltatási tartalmú, határozott idejű szerződések előfizetési díjától.
(4d) A határozott idejű előfizetői szerződés lejártát követően a szolgáltató az előfizető kérésére
külön díjazás nélkül köteles gondoskodni arról, hogy az e szerződéssel együtt vásárolt készülék
bármely szolgáltató előfizetőjeként használható legyen (hálózat-függetlenítés)."„(6) A határozott időtartamú előfizetői szerződés helyébe lépő új, határozatlan idejű szerződésben
meghatározott, az előfizetői szolgáltatásra vonatkozó szerződési feltételek nem lehetnek az
előfizetőre nézve hátrányosabbak a korábbi határozott idejű szerződésben szereplő szerződési
feltételeknél.”A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
Mitől ilyen akadozó lassu a mobilnet
-
enginev3.0
félisten
válasz dragon1993 #89070 üzenetére
Igen
-
enginev3.0
félisten
válasz dragon1993 #89073 üzenetére
Nekem nem csak a google lassu, hanem most minden
Az összefoglalót nem tudom megnyitni, mert azt írja, hogy nincs hozzá elég gyors internetem
Appok is lassúak
Full térerő balaton mellett 4GA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
válasz n@p@lm #89153 üzenetére
Én 4 napig voltam Balaton mellett, és 1-2MBit volt a max amit mértem, botrányosan lassú volt
De sűrűn elment a net teljesen, és volt mikor 4G-ről átváltott Edge-rePedig itt nem volt korlátlan net tesztelés mindenkinek mint a Telenornál
-
enginev3.0
félisten
válasz Mr.Csizmás #89155 üzenetére
És? Itthon is szokott vihar lenni, mégsem lassú
Ráadásul Fenyvesen nem volt túl nagy vihar, és még vasárnap is hulladék volt a net
Szerintem szimplán megfeküdt a nyaralóktól
-
enginev3.0
félisten
válasz n@p@lm #89157 üzenetére
Facebook posztok alatt, ahol a Telenor reklámozta újra a hétvégi ingyen netet mindenkinek, többen panaszkodtak, hogy az ilyen ajándék hétvégék alatt elég lassú a hálózat
De a telekomnál nincs mindenkinek ingyen net, még is lassú
-
enginev3.0
félisten
Már a vodafonenal is lett korlátlan mobilnetes csomag
Igaz, jó draga és csak egy fajtaA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
válasz radio100jozs #89193 üzenetére
Három hónapra
A maradék 9ben meg nem netezunkHalottnak a csók
Ha 5000ft lenne havonta az L csomag plusz 1000ft a 400mb net, de örökre korlátlan maradna
Tehát ugyanúgy havi 6ezer lenne a korlátlan mint Telenor esetén, egy rossz szavam nem lenne, váltanék új díjcsomagra azonnalDe ha azt nyogik be hogy meghosszabbítják a korlátlan netet egy két hónapra, akkor inkább kinevetem őket
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz btudos #89206 üzenetére
Felőlem adhatnak kisebb csomag mellé is korlátlan netet, csak adjanak, fizetek is érte, de max 6 ezret
Én sem beszélek sokat
Csak azért mondtam a Mobil L-t mert jelenleg most onnantól van korlátlan net a telekomnál, az is csak 3 hónapra
Annyi szivatást el tudnék képzelni a telekom részéről, hogy ennél a két díjcsomagnál meghosszabbítja a korlátlan netet még 3 hónapra, amire már sok ember lehet hogy előfizetne rá, "mert hát azért még is csak már 6 hónapja korlátlan netet adnak milyen jófejek" , aztán mikor a következő 3 hónapban lett elég sok 2 év hűséget aláírt előfizetőjük, az újabb ajándék 3 hónap után eltörlik a korlátlan netet.
Sajnos ekkora görénységet ki tudok nézni belőlük
Én személy szerint a telenor lépése után, sokkal nagyobb kapkodásra számítottam a másik két szolgáltatótól is
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Mikor a konkurenciánál megjelent a korlátlan internet lehetősége, volt olyan aki jelezte a telekomnak hogy váltani fog, és a telekomtól kapott valami hasonló dolgot mint a korlátlan internet, további hűségért cserébe?
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz Mr.Csizmás #89282 üzenetére
Jó lenne valós korlátlan, kiegészítők nélkül
-
enginev3.0
félisten
válasz dragon1993 #89287 üzenetére
Akkor telefont kell váltanom
De megvárom az aug 31.-et, hátha a nagyobb csomagoknál meghagyják a korlátlan netet, és akkor én is váltok az új díjcsomagra
2 itthoni telekom előfizetéssel még kedvezményt is kapnék
-
enginev3.0
félisten
válasz dragon1993 #89289 üzenetére
Az drága
Ha szolgáltatót váltanék, akkor megérné kihozni egy új telefont is
-
enginev3.0
félisten
válasz dragon1993 #89322 üzenetére
Nem igazán fordulhat elő, de ezt kipróbálhatod
-
enginev3.0
félisten
válasz dragon1993 #89325 üzenetére
Este már nem szabad fórumozni
-
enginev3.0
félisten
válasz dragon1993 #89338 üzenetére
Csak egy véletlenszerű akkori hozzászólás
De ettől függetlenül, személyesen vagy telefonon még lehet valaki olyan szerencsés, és be tudja kapcsoltatni
-
enginev3.0
félisten
Next S-rol ami havi 7900ft hogy hogy enged váltani mobil M-re +4Gb internet ami csak havi 7ezer?
Ennél lejjebb nem enged menni mert jön a kötbéres figyelmeztetés, de ezt még engedi
-
enginev3.0
félisten
Szomszédom telekom 1000re növelte a netet mikor megjelent tavaly novemberben
Azóta jóval többet fizet mint kéne, 2-3ezer forinttal kb
Reklamált, es vissza kapott 50ezer forintot, vagy jóváírást, nem kérdeztem pontosan
-
enginev3.0
félisten
válasz [P]laci #89544 üzenetére
Nálam okosan korlátlan a mobilnet, és így van kb 30-40GB adatforgalmam havonta, ebben van minden, plex, youtube, frissítések
Ennyi nekem kényelmesen elég, de hogy 6ezernél többet nem fizetnék érte az biztos
-
enginev3.0
félisten
Március óta nem kaptam olyan smst hogy 80 elfogyott az adatkeretemnek, ma kaptam, régi move xs díjcsomag
-
enginev3.0
félisten
válasz lupus_l #89680 üzenetére
Szerintem csak hoznak egy két új adatopciót, és régebbiek le lesznek zárva dominoban is, meg nem is tudom mikről szóltak itt a hozzászólások mostanában, hogy egyre több dolog el van dugva stb...
-
enginev3.0
félisten
válasz dragon1993 #89710 üzenetére
Ennél szarabb nem lehetne
Grat Telekom, egy dologban tökéletes, azt hozta amit szokott
fornettisuti
Ja hogy még ez is korlátozva van xD[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz Soulfly842 #89730 üzenetére
Szerintem semmi
Ugyan azok a dolgok lesznek mint a többihez
Össze raksz egy csomagot 30gbos nettel, annyi lesz a korlátlan isNekem 2 otthoni szolgáltatás mellett 20% kedvezménnyel a legkisebb hang mobil csomaggal alig megy 10k alá a havidíj
Én egyetlen dolgot próbálok meg, bemegyek személyesen megkérdezem hogy hűség alatt tudok e szolgáltatót váltani, és akkor hátha ajánlanak valamit, ha nem, akkor váltok
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz lugosi #89734 üzenetére
Hogy ne kéne
Gondolom ezért is csak október végéig lehet kötni, mert utána jogszabály változás lesz a husegidokreBár ezeknél a mobil csomagoknal havonta lehet változtatni hogy mennyit beszélünk / netezunk ha jól tudom, szóval a két év köt, de nem feltétlen végig ugyan arra
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz dragon1993 #89713 üzenetére
Ez hülyeség, nekem évek óta megvan osztva a korlátlan böngészés opció, mert az adatmegosztós sim kártya webshop oldalán ott volt, hogy az opciókat is meg lehet osztani, köztük ezt is
(#89780) -secret-@ Ilyen korábban is volt, hogy hogy ezt visszahozták?
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz dragon1993 #89791 üzenetére
A DuoNet SIM-mel a fő kártyán lévő net és egyéb net opciós adatmennyiségek oszthatók meg.
Például a Mobil díjcsomagba foglalt adatamennyiség, valamint az általad megrendelt további opciók.Ilyenek lehetnek például:
az eseti internet bővítők,
a Korlátlan éjszakai vagy Korlátlan TV és film opciók,
illetve ha külföldön Travel & Surf opciót rendelsz, az abban foglalt adatmennyiség is.Amikor volt még korlátlan böngészés opció, akkor az is köztük volt itt, ebben biztos vagyok, egyébként nekem folyamatosan osztva van a böngészés opció duonet simmel és nem szóltak még érte
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Korlátlan net, plusz legkisebb hang opció 2 otthoni szolgáltatás mellé = 9360ft
Három otthoni szolgáltatás mellé = 8775ftPont ahogy a 30gb esetén volt
A 10GB net opció még jó áron is lenne, de az meg kinek elégA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
válasz dptrsk #89833 üzenetére
Bocsánat, én a facebookos telenor korlátlan netes hirdetések alatt szoktam olvasni a hozzászólásokat, de 99%-ban mindenki elégedett vele
(#89835) dptrsk@ Online még pár felületen 30GB választási lehetőség van, nem korlátlan
De viszont most ha rendelnék előfizetést és átváltom 2év hűségről 1 évre, akkor nem vagy csak nagyon minimálisan módosul az ár, sőt akkor is, ha nem vállalok hűséget, ez már pozitív
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Érdeklődtem chaten hogy ha személyesen befáradok, és elhintem hogy szolgáltatót váltok, akkor kapok-e személyes extra kedvezményt? Azt írták nem, fixek az árak, csak a mindenki által elérhető kedvezmények vannak.
Ez szomorú, régen mikor vodánál mondtunk le szolgáltatást, egyből telefonáltak, hogy ilyen meg olyan olcsón, csak maradjunk
De legalább a hűségpontjaimat beváltottam, és rendeltem egy nyomtatót
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- GAMER PC: i5-12400F/13600KF - RTX 3080 GDDR6X - 512GB-4TB M.2 NVMe SSD -16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- Macbook Pro 15" - 2015, 4 mag i7, 16256GB, 100 ciklusos akku, garancia (y2)
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060TI 8GB!
- MacBook Pro 16 M2 Max - 32GB RAM, 1TB SSD - 27 hónap Garancia - Patika állapotban // 100% akksi
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen