Hirdetés
Hirdetés
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
ph A belépőszintű megoldás 1-től 4 TB-ig fedi le az igényeket, és PS5-kompatibilis hűtőbordával vagy anélkül egyaránt listázzák.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Ha neten megrendelek egy mobil szolgáltatást, előfizetést, személyesen bemehetek érte, hogy ne keljen várni míg kihozzák a sim kártyát?
Mondtam anyósnak hogy Move xs csomagot kérjenek, bementek és azt mondták nekik hogy ez a csomag 4xxx ft-ba kerül, mondom lehetetlen mivel ott van neten hogy 1970ft
What?
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
Én is erre gondoltam, de ha valaki kifejezetten egyet kér, mert tudja hogy létezik, miért kell hülyének nézetni? Most visszamentek mobillal a kezükbe linket megnyitva hogy AZ KELL
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Ha 3.26.-áig van hűségem, akkor 3. hónapban lesz az utolsó számlám, vagy 4. hóban? Amint lejár, szeretnék kisebb díjcsomagba menni
Ha jól nézem akkor Move XS díjcsomag, és mellé egy korlátlan böngészés opció a legolcsóbb ha alig telefonálok és sokat netezek
Vagy a Fun S lenne még, de ott nincs 4G[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz dptrsk #80603 üzenetére
Ha jól számolom amit Te írtál megúsznám 3ezer forint alatt havonta, vagy is havi 3ezerrel tölteném fel, akkor az bőven elég lenne hogy minden opciót bekapcsoljak
Mondjuk azért nem vagyok a feltöltős csomagok híve, mert sosem lehet tudni mikor lesz egy hosszabb beszélgetés akármilyen okból kifolyólag
-
enginev3.0
félisten
válasz matthewKER #80607 üzenetére
Aranyszintű előfizetés van, most is Move M aranyban vagyok
Ha dominos lennék, tudnám nyomon követni hogy mennyi pénz van még a kártyámon?
-
enginev3.0
félisten
Ha van egy családi opció, engem abba hogy tudnak belevenni?
-
enginev3.0
félisten
Dominó fix mellé egy dominó most opció, és ezek mellé hogy tudom bekapcsolni a korlátlan böngészés opciót?
Mivel ugye alapból nincs net a fixben[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz dptrsk #80948 üzenetére
De akkor ugyan úgy havi mondjuk 4ezer körül fizetek mint egy Move XS+korlátlan böng. esetén
És csak a percdíjak különböznekIgazából szinte mindegy melyiket választom
Egyiknél olcsóbb a percdíj, de a domino-t bármikor változtathatják
Másiknál meg 1 vagy 2 évig biztosan azt kapom amire előfizettemA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
Magenta csomagba miért csak Next telefon csomagot lehet választani?
-
enginev3.0
félisten
Két különböző infót találtam, családi csomagba csak azonos néven lévő előfizetést lehet bevonni vagy más telekomos embert is?
-
enginev3.0
félisten
Kátán ma már a dobozokat szerelték ha jó láttam
-
enginev3.0
félisten
válasz Gabesz984 #81357 üzenetére
Hogy rohadna meg
Ebben a hónapban akartam move xs csomagot, és eddig is volt korlátlan böngészés opcióm, asszonynak is most lett korlátlan böngészés opcióRemélem valami jó lesz helyette
Egyébként akinek most jár le a szerződése akkor az milyen csomagot tud jelen pillanatban választani? Vagy mikor lesznek új csomagok?A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
Most kötni egy move xs csomagot mennyire hülyeség? Jönnek az új csomagok vajon egyszerűen lehet majd azokra váltani? Csak mert hátha valami extra jó csomagokat vezetnek be végre, és nem lenne jó megragadni
Vagy kössék hűség nélkül? Azt jól tudom hogy csak személyesen lehet?
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz cris78 #81507 üzenetére
Pedig nekem olyan eloerzetem van hogy valami jó lesz
Na mindegy, azt hiszem megrendelem személyesen hűség nélkül böngészés opcióval, és úgy könnyen le tudom mondani az előfizetést, ha mégsem jó az eloerzetem akkor legalább megmarad a korlátlan böngészés opcióm[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Vasárnap nincs online chat a weboldalon? Csak mert régóta böngészem hátha előugrik az ablak, de semmi
-
enginev3.0
félisten
Ma személyesen azt mondták, hogy 27.-én jönnek az új csomagok
-
enginev3.0
félisten
válasz balint82 #81584 üzenetére
Chaten azt írták hogy 30nappal az előtt mondhatnak bármit mint ami a számlában volt időpont az ászf módosításának megadva
Személyesen pedig azt mondták hogy 27.en jönnek az új csomagok és több net lesz bennük
Én egyiket sem hiszem el, inkább csak reménykedem hogy 24 vagy 27.en mindent megtudunk
Jövő héten meg kötök egy move xs csomagot korlátlan böngészés opcióval arra az esetre ha még se lennének olyan jók az új csomagok, legalább marad a korlátlan netA digi pedig szinte biztos nem indít semmit 21.en a digi topic szerint
-
enginev3.0
félisten
Voltam bent telekomnál, mondtam a csajnak hogy szeretnék hűség nélkül kötni egy move xs csomagot és mellé egy korlátlan böngészés opciót, mert úgy hallottam hogy 24.-én lezárják a csomagokat, nekem pedig csak 27.-től lehet a mostanit módosítani
Azt mondta hogy nem valószínű hogy most fogják lezárni ezeket, és az újakat behozni, szerinte késni fognak ezek a dolgok, mint ahogy általában szoktak
Mondtam, hogy nem baj, nekem azért biztos a korlátlan net, ami fontos, viszont így hogy hűség nélkül kötöm, le tudom mondani és a mostani számom megtartani, majd 27.-én váltani move xs-re + korlátlan böng.
Vagy akár megtarthatom hűség nélkül is a mostani új számot, és a régit lemondani
De még olyan lehetőségem is van, hogyha jók lesznek az új csomagok akkor az új vagy a régi számomat azokra váltom majd átTehát így sok felé tudok lépni, mondta hogy jól látom, viszont ha az új számot mondom le, akkor a hűség nélküliség miatt a lemondás esetén 5000ft a sim kártya, amit ki kell fizetni
És így most a move xs + korlátlan böng. 4160Ft/hó-ra jön ki hűség nélkül
Meg sem próbált lebeszélni semmiről, sem rá, ami azt jelenti hogy vagy nem lesznek jók az új csomagok, vagy fogalma sincs semmiről az új csomagokkal kapcsolatban, szerintem utóbbi. Bár ha tényleg ebben a hónapban lesznek új csomagok, akkor azért csak csak kéne már valami infót tudniuk az ügyintézőknek (?)
Ja, meg felajánlotta, hogy nem-e akarok ott dolgozni. Mondom áh....
Majd mondta, hogy komolyan, van felvétel, és ha ennyire olvasom a témát akkor érdemes lenne meggondolniDe hát ki akar félpénzért munkahelyet váltani
Bár hülye voltam, mert érdeklődhettem volna, hogy mi a fizetés, és hogy van a munkaidő, mert anyósnak jó állás lenne lehet.
-
enginev3.0
félisten
válasz enginev3.0 #81861 üzenetére
Most belépve az internetes felületre, miért írja hogy
"Hűségidő
2019.03.14."Hűség nélkül kértem
+ A havidíj 1970ft az oldal szerint, az opció 1756 = 3726, de nekem a papírra amit bent kaptam 4160ft van írva
Vagy pont ezért kerül 4160ba mert hűség nélkül van, csak ezt a fejlett weboldal nem képes kijelezni?
Atya ég
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz dptrsk #81868 üzenetére
Köszönöm, azért 2017ben szerintem nem ez az elvárt szint, hogy egy rendszer nem tud papírra vetni egy pontos összeget, de még mindig jobb hogy a számlán kevesebb lesz mint ami a "szerződésen" van.
-
enginev3.0
félisten
válasz Soulfly842 #81887 üzenetére
Ilyen csábító ez az állás?
-
enginev3.0
félisten
-
-
enginev3.0
félisten
Interneten vásárolt előfizetést csak a két levélben megadott telefonszámon lehet aktiválni 8-18 óra között? Mert 2 perccel futottam ki a megadott időből
-
enginev3.0
félisten
Frissültek már az infók vagy még áll hogy a hónapban jönnek az új csomagok?
-
enginev3.0
félisten
Két hete szerettünk volna egy számot hordozni telekomhoz, nem jött össze, azt mondták valamit elrontottak
Múlt héten újra bementünk pénteken és még 3 számot akartunk hordozni, összesen négyetEbből egyet sikerült nekik a beígért tegnapi napra
Mind egy néven volt, ugyan olyan vodás előfizetés
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen