- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z()L3
tag
válasz dedike #49574 üzenetére
Nah email-t azért küldtem, meglátom tudnak-e segíteni
De ilyenkor ha pl. van egy aktív csomagom, amit esetleg nagyobbra cserélnék (Mozaik XS-t Move S-re) akkor elképzelhető hogy tudok telefont venni kedvezménnyel ?
Mondjuk ha nem vettem telefont akkor tényleg nem értem hogy mi a bánat van. Boltban szóba sem került a 2 éves hűség, jobban elolvasva a szerződést meg úgy tűnik hogy mégiscsak van. Konkrétan nem találom sehol, de egy ilyen szerepel : "jelen szerzõdés-kiegészítés aláírásával Elõfizetõ megerõsíti, hogy a Szolgáltató a szerzõdés megkötését megelõzõen felajánlotta a 12 hónapig
tartó, valamint a határozatlan idõtartalmú elõfizetõi szerzõdés megkötésének lehetõségét, és bemutatta azok részletes feltételeit;"Ebből nekem az jön le hogy bizony nem 1 év hanem kettő...De ezek a [moderálva](bank, telefonos multik stb,stb...) mi a [moderálva] beszélnek folyton mellé ? Csaj 1 évről dumált, és 2 éves hűséget íratott alá ? Olvassam el oké, de most őszintén : ha azt mondja 1 év, akkor mi a [moderálva] olvassam el ? Annyi és kész...azt a [moderálva]
Mondjuk ha nem jön össze így mert magyarul mondva [moderálva], akkor sincs akkora gond. Trééknél a kiszemelt teló (Lumia 630 vagy 635 - elvileg ugyanaz a 2 teló, csak a 635 4G képes is - ami nagyon nem kell, nálunk még rendes 3G lefedettség sincs xD) 47 760 jó magyar forint. Egy GSM-es honlapon 40-től 48-ig mennek az árak. Igazából így [moderálva]....
[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest