Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
[P]laci
senior tag
válasz
Pttypang
üzenetére
mozaik XS-ről nem válthatsz Music XS-re (se Like S-re), az ok kb ennyi: mert csak!Most láttam, hogy te Music S-ről beszélsz, az meg nem egyetemista csomag, szóval arra ez nem igaz. Arra léphetsz nyugodtan és "bármikor".
egyébként az ok az, hogy erre a két egyetemista csomagra, csak dominoról új előfizetésként lehet váltani, tehát előfizetésesként nem léphetsz erre... én is hasonló cipőben járok...
egy megoldás létezik csak: mozaik XS-ről visszaváltasz dominora, majd dominoról váltasz Music XS-re (és közben Music XS-re váltáskor rögtön vásárolsz új telefont is, ugyanis ha ezt nem teszed meg, akkor 7 hónapig nem vásárolhatsz erre az előfizetésedre semmilyen telefont sem).
viszont ezt gyakorlatilag egy ügyintéző sem csinálja meg neked egy helyen egyszerre, mert fenéken rúgják érte (ezt az egyik ügyintéző mondta nekem az egyik üzletben), szóval ezt az akciót érdemes két külön üzletben megejteni.(#49080) Crytec210: a 2GB-ot csak Spotify-ra használhatod fel, szóval gyakorlatilag a másiktól "független" adat keret.
-
Teko001
őstag
válasz
Pttypang
üzenetére
A spotify adatforgalom a csomagban levő/egyéb adatforgalom felül értendő, és csak spotify-ra használható.
Ideiglenes diákkal is valószínűleg megköthető, mivel ideiglenes diákigazolványt csak akkor kaphatsz, ha folyamatban van a normális elkészítése, amihez pedig jogosultnak kell lenned.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
egyébként az ok az, hogy erre a két egyetemista csomagra, csak dominoról új előfizetésként lehet váltani, tehát előfizetésesként nem léphetsz erre... én is hasonló cipőben járok...
viszont ezt gyakorlatilag egy ügyintéző sem csinálja meg neked egy helyen egyszerre, mert fenéken rúgják érte (ezt az egyik ügyintéző mondta nekem az egyik üzletben), szóval ezt az akciót érdemes két külön üzletben megejteni.
dptrsk