- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiVaD
senior tag
válasz
Nyirike #32058 üzenetére
Emlékszem, mikor akartam venni telefont részletre, engem is próbált rábeszélni a csaj biztosításra, de mondtam, hogy nem. Erre egyből jött, hogy akkor mobilelőleget fizessek... mondtam, akkor sziasztok és megvettem egybe kb. 2 hónap múlva egy másik telefont (i4-et akartam és i4s lett belőle).
A vasárnapi dologhoz... tényleg lehetne mondjuk 2 műszakot alkalmazni hétköznap, esetleg szombaton egy rövidített nyitvatartást, de akik sírnak a vasárnapi ügyintézés miatt, azok nagyjából soha nem dolgoztak hétvégén. Legalábbis szerintem. Szerencsére már nem kell nekem, de tudom milyen szar. Meg a plusz költségeket ki fizeti meg ilyenkor?
"Bezzeg" külföldön szinte alap, hogy vasárnap kb. semmi sincs nyitva, mégse megy a rinya...
Amúgy az utolsó mondatod miatt nem kötöttem biztosítást én se (igaz, nekem fentebb kezdődött a móka), mert kb. annyit is ér, amennyit fizetsz érte sajnos.
Tudom már lerágott csont, viszont a Telekom alkalmazás egész jóra sikerült, mert legalább látom a számlákat, remélem kb. annyira könyű onnnan befizetni is, mint a telekom.hu-ról, mert kb. csak azért nyitottam meg eddig is az oldalt.
szerk:
lugosi: Egy pillanatig nekem is feltűnt, de aztán rájöttem, hogy mikor kiválasztottam a telefont, ott voltak a csomagok, ebből gondoltam Én is, hogy a készülék ára határozza meg a biztosítási árat. -
club1
veterán
válasz
Nyirike #32058 üzenetére
1., Megkötni szerződést úgy megyünk, hogy felkészülünk, hiszen a kereskedő által elmondottak nagyrészt a pozitívumokat fogják tartalmazni, az apró betűs részekre nincs idő...
2., Az üzletembereknek nem egy telefonja van kéznél, vagy ha mégis, bemennek egy elektronikai áruházba és vesznek egy új kártyafüggetlent ha kell.
3., Tudomásul kell venni, hogy a szolgáltatók/bankok/stb. a biztosításoknak csak közvetítői, a szerződést a biztosítóval kötöd.
4., Az ügyfélszolgálatokon is normális emberek dolgoznak, általában 10 és 20 óra között.
5., Még az évi 6000 Ft-ért is kapsz szolgáltatást, de nem úgy ahogy te azt elgondoltad, hanem ahogy az több helyen is le van írva.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest