- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Fotók, videók mobillal
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
Nem tudom miért hiszik azt páran, hogy azért mert jönnek majd új csomagok úgy netben, mint előfizetésben, arról már valami publikus infónak kellene kiszivárognia? A Telekom szarrá perelné a szivárogtatót. Komoly ember nem szivárogtat, a hülye kispöcs meg becsinál egy pár millás büntitől, meg mehet az anyukájával a bíróságra. Minek szopassa magát az ember, mert anonim józsi nem publikus infót akar egy fórumban?
Lesznek dolgok, beindul a verseny abban a részben is, nem csak feltöltősben. Addig minden egyéb csak találgatás.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz 4Grider #81808 üzenetére
Lehet hogy lesznek nem roamingolós csomagok, de sanszos hogy olcsóbb percdíjak, nagyobb adatforgalmú csomagok jönnek.
Lásd Domino Fix , ami alapból 25Ft/perc, és Most opcióval (ami ingyenes) 9/19Ft. Ami opció bármelyik Dominóhoz rendelhető.
A madarak csicsergése alapján lesz még más is...7s26c
lezárt csomagok lesznek, tehát ezekből majd az újonnan megjelenő csomagokra lehet váltani. Vagy marad az, ami van.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz norberto_th #81805 üzenetére
Most ne tervezz őszre!
IDÉZEK!
Ezúton értesítjük, hogy 2017. május 1-jei hatállyal módosítjuk az egyéni elõfizetõk részére nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatások igénybevételére vonatkozó Általános szerzõdési feltételeinket
(Lakossági ÁSZF), az egyedi elõfizetõi szerzõdésre is kiterjedõ hatállyal, a következõk szerint:Érintett szolgáltatás: Mobil hang és internet
Módosítás lényegének rövid leírása: Az alábbi havidíjas mobil díjcsomagok, mobilinternet csomagok, valamint forgalombõvítõ opciók lezárásra kerülnek, a csomagokra új szerzõdés kötése vagy ezen
csomagokba történõ váltás a továbbiakban nem lehetséges, azonban az ezen csomagokban lévõ elõfizetõk a csomagokat változatlan feltételek mellett vehetik igénybe.
Next S/M/ XL; Next S/M/XL Aranytárskártya; Move XS; Move S/M; Move M Aranytárskártya; Like S; Eco XS; Eco Surf; Fun S Aranytárskártya; Net&Roll XS/S/M/L; Társkártya Mobilinternet csomag
Net&Roll XS/S/M/L; NetPlusz S/M/L/XL/XXL;
Továbbá lezárásra kerülnek a korlátlan tematikus opciók közül a következõk:
Korlátlan böngészés és e-mail opció, Korlátlan közösségi oldalak opció, Korlátlan navigáció opció.
Azon elõfizetõket, akik a lezárásig megrendelték fenti opciókat vagy azok valamelyikét, a változás nem érinti, a lezárást követõen azonban már nem igényelhetõek az opciók. -
Zeki
nagyúr
válasz BrukoMisike #81639 üzenetére
Nem követhető az ajándék net. Addig megy amíg el nem fogy, vagy amíg a sim kártya érvényes.
-
Zeki
nagyúr
válasz BrukoMisike #81631 üzenetére
A Fix csomag 25Ft-os, de a Most opcióval 9/19Ft-os lesz. Ez ingyenes. Maratont meg bármikor rendelhetsz hozzá, menni fog. Azért meg alapból a hozzáadott ajándék Maraton net.
-
Zeki
nagyúr
válasz BrukoMisike #81625 üzenetére
Egyszeri.
-
Zeki
nagyúr
válasz BrukoMisike #81557 üzenetére
Igen.
-
Zeki
nagyúr
válasz #65388800 #81434 üzenetére
Olvasd ezt el! Sok csomag (netes is) megszűnik hamarosan.
Jobb jön! -
Zeki
nagyúr
höhh, beszart a 1430!
Azt mondja a férfi hang, hogy dominós vagyok, egyelőre ügyintézésre a 1777 vagy a 1430 a jó, aztán üdvözöl a nő, hogy otthoni szolgáltatás 1-es gomb, mobilszolgáltatás 2-es gomb, megnyomom a kettest, megint visszadob a férfihanghoz, és kezdődik elölről.
Bezárult az ördögi kör.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz Intel fan11 #81321 üzenetére
2500-nál is. Ha jól emlékszem.
-
Zeki
nagyúr
válasz Intel fan11 #81318 üzenetére
180 nap.
-
Zeki
nagyúr
válasz radio100jozs #81217 üzenetére
Jaja, Uniós szinten intettek be a VOIP tiltásnak.
-
Zeki
nagyúr
válasz bunnyhu #81172 üzenetére
MOST JÖTTÉL A FALVÉDŐRŐL?
Ez egy ÚJ ügyféltoborzó akció.
Kb olyan mint amikor a régi előfizető azért sír, mert az új nagyobb kedvezményeket kap, mint ő.Évi 10 simet vehetsz egy mobilszolgáltatótól, így második kártyának tökéletes. Viszont pont azért kapod aktiváltan, hogy ne tudd későbbre eltenni, ha most bevásárolnál belőle, amíg tart az akció. Az meg ugye nincs sehova leírva, meddig.
-
Zeki
nagyúr
válasz bexinho23 #81155 üzenetére
A Most kilövi az opciós olcsóbb számokat, mert a Most annál is olcsóbb.
A Most lehet az után is él majd, ki tudja mi lesz még július 1-től.
Ha nem lesz Most, visszaáll minden a csomagnak megfelelően.
Fixnél nincs turpisság.
A Ntplusz megújuló havidíjas net szolgáltatás. Ha letudják vonni az árát az egyenlegedből, lesz. Ha nem, akkor nem. De amint rátöltesz, máris vonódik le, és lesz neted. -
Zeki
nagyúr
válasz zoltan6 #81121 üzenetére
Nagyon egyszerű, ott vannak a Telekom weboldalán a Domino net opciók, vehetsz hozzá Netplusz netet, vagy Maraton netet.
És mivel a Fixhez nem jár alapból megújuló net, így ha Netplusz netet nézel, a drágább ár a tiéd.bernel
1 évben szolgáltatónként 10db a max.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz makoss #81100 üzenetére
Nagy kár hogy hadilábon állsz a szövegértelmezéssel.
Pedig a képeken ott a szöveg szép magenta színnel....Na akkor a "gyengébbek" kedvéért:
Akkor érvényes az olcsóbb netplusz ár, ha olyan csomagod van, amihez alapból jár valamennyi net.
Ilyen például Dominóban a Surf csomag, amihez jár a 150 mega.
(MEGÚJULÓ ADATBŐVÍTŐKÉNT MEGLÉVŐ ADATSZOLGÁLTATÁSHOZ)Akkor érvényes a drágább netplusz ár, ha olyan csomagod van, amihez alapból nem jár net.
(ADATDÍJCSOMAGKÉNT HANG SZOLGÁLTATÁS MELLÉ)--
Akkor kapsz 640-ért 200 megát, ha Domino Surf csomagod van.
De ez le is van írva a Telekom oldalán![ Szerkesztve ]
-
-
Zeki
nagyúr
Délelőtt megrendeltem online ezt a Domino Fix extrát, átvétel boltban, bejöttem a melóba, beugrottam érte a Telekomhoz, és itt is van 990Ft-ért.
80 perc duma mindenhova, 1GB net.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz Spiritchief #81014 üzenetére
TELEFONT is!
-
Zeki
nagyúr
válasz Sterilzona #80961 üzenetére
-
Zeki
nagyúr
válasz Sterilzona #80959 üzenetére
iqpro telenoros flotta, 4GB adatsim havi 1600Ft körül van.
-
Zeki
nagyúr
Az ingatlanközvetítőknél bizonyítható volt a kartel.
ólomakkuszemétben is volt kartel
Gyógyszercégek is itthon.És ez a banki kartelezés akkor nem volt igaz?
SZERINTEM nem csak ott lehet kartelezés, ahol az állam jól lebuktatja a feleket. Ott is, ahol ezt nem lehet bizonyítani, max titkosszolgálati eszközökkel.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz Chris.G #80858 üzenetére
Akkor mi lesz?
Ki váltana rájuk? Max aki amúgy is Digis, és csomagban olcsóbb akcióban kapja. Na az nem lesz egetrengető, azért nem érdemes komoly milliárdokat beletolni.Szóval ha valamit akar a Digi, akkor nyomott árakat kell mondania.
De akkor még mindig ott a másik 3 szolgáltató, akik csak azért hogy ne legyen ez buli a Diginek, hirtelen bevezethetnek valami hasonló olcsó perc vagy netet. -
-
Zeki
nagyúr
Domino Fix és Fix Extra jön holnap.
-
Zeki
nagyúr
Na holnap kibújik a szög a zsákból, mik lesznek az új Dominó csomagok.
-
Zeki
nagyúr
válasz Soulfly842 #80816 üzenetére
Azt én sem vettem észre, hogy más színű, és egy link.
-
Zeki
nagyúr
válasz _Moriarty_ #80764 üzenetére
Próbáld amit írtam. Ha nem mükszik, dobj egy privát üzit.
-
Zeki
nagyúr
válasz _Moriarty_ #80761 üzenetére
Nekem akkor ment, ha a youtube-ot visszaállítottam gyárira a telómban, minden frissítést töröltem. Alkalmazások menü.
-
-
Zeki
nagyúr
válasz tsteve #80611 üzenetére
Tényleg ilyen egyszerű feltölteni valakinek a kártyáját?
Akkor engem hívogathatnak a csalók, mindig 1000Ft alatt van az egyenlegem.A hívó azt kérte, hogy az adategyeztetéshez az általa megadott számra (30 344 4500) küldje el sms-ben a következő számsort: 3084378441500
Nem jöttem rá, hogy ez egy telefonszám az utolsó 5 szám pedig az az összeg, amit majd kicsalni igyekeznek tőlem.
Valóban kapott egy sms-t a Telekomtól, amire válaszként írt egy OK-t. Ekkor derült ki számára, hogy egy kártyafeltöltést hajtott végre 15 000 forint értékben a számsorként előadott szám első 9 számára.Fura ez nekem.
-
Zeki
nagyúr
válasz n@p@lm #80583 üzenetére
Az adatroaming nem lesz eltörölve! Majd akkor kiderül ki hogy oldja ezt meg Uniós szinten.
Díjai lesznek, amik egyre csökkenek.az adatforgalomnál fokozatos, öt éven át tartó ármérséklés várható: induláskor gigabájtonként 7,7 euró a nagykereskedelmi ár, ez 2018. január elsejétől 6 euró, 2019. január elsejétől 4,5 euró, 2020. január elsejétől 3,5 euró, 2021. január elsejétől 3 euró, és 2022. január elsejétől pedig 2 euró
https://m.itcafe.hu/hir/roaming_eu_vege.html
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM