- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Oposzumtoszó #96573 üzenetére
Még az a nicknév 🤣
-
Volt a HWSW-n egy cikk, hogy a Telekom bevezette ezt az RCS üzenetküldő szolgáltatást: [link]
Nem nagyon találtam róla a telekom címlapon semmit, csak így hogy rákerestem a fenti linken kiadott találatokat kapva. Lehet erről tudni bővebb infót? Folyamatosan követem a topikot, de itt mintha nem lett volna róla szó.
-
válasz
Fox Mulder #96151 üzenetére
Egy ideje már...
Az is egy x idő lesz, mire fel is lehet csatlakozni rá. -
válasz
radi8tor #95668 üzenetére
Nekem az új telenoros kártyámra, ami csak internet miatt van (Hello data) érkezik hetente 2-3 hívás számkijelzés nélkül valami call centerből (hangposta felvétel háttérzajából következtetek erre). Hónapok óta. És nem unják meg, hogy egyszer sem vettem fel. A számot senkinek nem adtam meg, én is csak úgy tudom hogy mi a száma, ha előkeresem. Hívószámkijelzés ki van kapcsolva, de hívni is csak a kötelező havi 1 hívás miatt hívok róla, tehát megtudni nem sok esélye volt a számot senkinek, így én is azt hiszem hogy a szám előző gazdáját hívogatják. Mondjuk mivel egész nap le van némítva, nem érdekel, de csodálom a kitartásukat.
-
válasz
#33253120 #95588 üzenetére
“Jól értelmezem én ezt?”
Hát szerintem nem. Az egyéb, folyamatos hálózati túlterhelést okozó forgalomba elég sokminden beleeshet. Szerintem akár egy Linux disztró, egy Windows telepítő, vagy egy egész napos netflix nézés is. Szóval én nem lepődnék meg egy esetleges korlátozáson.
-
válasz
Soulfly842 #95425 üzenetére
iPhone 6s Plus, a telekomnál vettem.
-
Ugyanilyenem volt! A cseretelefon (azaz az új telefon, amit kaptál) IMEI számát kell beírni. Tehát a konkrét készülékét, ami a kezedben van, azaz azt az IMEI-t amit kiír konkrétan a telefon, ha kiíratod vele az IMEI-t.
Amit csináltál, azzal nagyobb bajt nem csináltál, mint hogy elindítottad a függetlenítését annak a telefonnak is, amit leadtál, így ha esetleg valakinek kiadják mint refurb, lesz egy jó napja amikor rájön, hogy függetlenítve lett
-
Nem akart megoldódni, így azt a megoldást választottam, hogy kikapcsoltam a Volte-t. Ezzel egyébként más problémák is megoldódnak a korábbi tapasztalatok szerint, ugyanis Volte bekapcsolása mellett kb minden 10-15. bejövő hívásom sikertelen. Azt hiszem majd az év második felében visszakapcsolom, hátha addig megoldódtak a problémák, de nekem így a Volte vállalhatatlan, pláne úgy, hogy számomra semmilyen előnnyel nem jár.
-
Eddig aktív volt az a szolgáltatás hogy ha foglalt voltam és hívtak, akkor kaptam egy SMS-t hogy kerestek. Pár napja nem kapok. Megszűnt volna ez a szolgáltatás?
-
Tényleg, mi van azzal, akinek next atk csomagja van, és lejár a hűsége? Ugye már újra kötni nem lehet azt a csomagot, de nem is kell? Maradhat hűség nélküli next atk amíg át nem akar váltani az ember másik csomagra?
-
válasz
bozsokiandra #94306 üzenetére
Független, én is vettem.
-
válasz
szabogabor10 #94094 üzenetére
Nekem a gondok jellemzően Szegeden vannak vele. Jön a hívás, csörög kevesebb mint 1mp-ig, majd megszakad és SMS hogy van nem fogadott hívásom. Gyakorlatilag napi szintű probléma volt a volte elején, ma már csak 10-20 hívásonként kb. (iPhone)
-
Volt valami hír pár hete itt a fórumon, hogy dec. 1-től valami új előfizetéses csomagok jönnek, de ugye akárhogy is nézem, nem jöttek. Lesz valami még idén ászf szerint, vagy nem?
-
válasz
szabogabor10 #93137 üzenetére
Köszi ez tök jó. Másik szolgáltatónál úgy olvastam, tulajos a játék.
-
Ha veszek egy telekom függő régi nokiát használtan (eredeti tulajdonos nem tudom, hogy felderíthető-e), akkor az originál tulaj nélkül tudom SMS-ben függetleníteni?
-
válasz
Watto1991 #92452 üzenetére
Köszi, akkor ez így csapódott le. Azt hittem, hogy meg fog maradni a korábbi konstrukció, hogy hűség esetén pl. -4000 Ft a havidíj (a 16-ból, múlt héten néztem, akkor még így valahogy voltak a számok) a hűség teljes tartamára, de pár hónapnyi kedvezményért nem igazán éri meg hűséget aláírni, így valószínű nem is fogok.
Viszont így már olyan sokba kerül az előfizetés, hogy átszámolom azt is hogy feltöltőssel hogy jönnék ki.
-
válasz
radio100jozs #92445 üzenetére
Igen, lehet, hogy igazad van, és volt eddig is, csak nem tűnt fel.
Mindenesetre most nem tudom, hogy ez a weblap bugja, vagy tényleges változás, de úgy tűnik, hogy a hűség nélküli csomagok ugyanannyiba kerülnek, mint a hűségesek. Ez viszont ténylegesen pozitívum a korábbiakhoz képest szerintem.
-
válasz
#08205312 #92436 üzenetére
Nézem ezeket az új netcsomagokat, kicsit furcsán rakták ezeket össze. Néztem magamnak pár olyan variációt, ami nekem érdekes.
1. Korlátlan beszéd, 15 giga net.
1 év hűség készülék nélkül, 19k
1 év hűség, készülékkel, 19k, nincs készülékkedvezmény
2 év hűség, készülékkel, 99k készülékkedvezmény
0 hűség, készülék nélkül, 19k + 5k a sim kártya ára.Mivan? Úgy emlékszek, hogy utoljára a 90-es évek végén fizettem belépési díjat (=sim kártya díjat) előfizetés megkötésekor. Ez komoly?
Viszont nem több a havidíj, ha nincs rajta hűség!Ha ugyanezek a csomagok mobilnetben 15 helyett 6 gigásak, akkor 3k-val kevesebb a havidíj, de ez kb. mind igaz, azaz készülékkedvezmény azonos, havidíj nem változik hűség nélkül. Ha leváltok 2 giga mobilnetre, akkor 60k lesz a készülékkedvezmény.
A készüléket csak érdekességképpen néztem, nem szándékozok náluk venni. Ami viszont meglepő, hogy hűség nélkül ugyanannyiba kerül a csomag, mint hűséggel, így ez nekem viszont tetszik. Nagyon! Mivel nem kell hűséget vállalni önmagában a csomagra, ez szerintem nagyon pozitív.
-
válasz
#08205312 #92429 üzenetére
Vagy azt mondják, hogy kivezetik, mert lám-lám milyen kicsi volt rá a kereslet és igazuk volt (persze az mellékes hogy a kezdetekben milyen feltételekkel adták a csomagot).
Amúgy én már drukkolok hogy vezessék ki, meg úgy összességében visszafelé haladjanak, úgyis elhagyni tervezem őket -
válasz
radio100jozs #92421 üzenetére
Na ez érdekes.
-
válasz
enginev3.0 #92382 üzenetére
Én nem nagyon számítok rá, hogy érdekes új csomagok jönnének ki elsejétől, de ne legyen igazam. Az eddigiek alapján kb ilyesmire számítottam mint ami most jött.
-
válasz
enginev3.0 #92329 üzenetére
Én nem hiszek benne hogy jó csomaggal jönnének ki. Szerintem ha az enyém lejár én is megyek flottába, vagy telenorhoz. Jó az a Hello data.
-
válasz
Soulfly842 #92285 üzenetére
Nem veszi be a telefonszámnál a 0-t a mező.
-
válasz
Zsmester89 #92086 üzenetére
Szokott, de nem túl erős azért.
-
válasz
radio100jozs #92080 üzenetére
Igen, én is megnéztem most, hogy a jelenlegi csomagom leváltása mennyibe kerülne. Nincs azonos csomag, csak szintén korlátlan, de kevesebb nettel rendelkező kombinációt tudnék csinálni, az egy ezressel lenne drágább, illetve kicsit több nettel, az 3 ezerrel lenne több. Mindenképpen rosszabbul jövök ki a jelenlegi Mobil fantázianevű csomagokkal, úgyhogy rá is hagytam. Mindegy, 2 hónapon belül lejár a hűségem, meglátom a csomagjaikat.
-
válasz
radio100jozs #92033 üzenetére
Na ez jó, most akartam csomagot váltani, akkor pihentetem az ötletet.
Látszik már valami az ászf-ből, hogy milyen csomagok lesznek?
-
válasz
szabogabor10 #91735 üzenetére
Felhívtam a 1414-et egy másik telefonról (nincs micro sim-es telekomos kártyám, sőt micro épp semmilyen se), 1414, próbálom a 3,6-ot de a 3-ra azt mondja, hogy ez a nyomógomb itt nem használható.
Mondja, hogy a 9-es menüponttal telefonszám vagy MT azonosító megadása kell, de ahhoz a telefonhoz, amit függetleníteni akarok se szám, se MT azonosító nem tartozik. -
válasz
California1 #91634 üzenetére
De jó hogy mondod, hirtelen nem tudtam mivel próbáljam ki, de nekem is van egy 4s a fiókban, holnap azzal megcsinálom.
-
válasz
szabogabor10 #91631 üzenetére
Lehidalok. Köszi.
-
válasz
szabogabor10 #91628 üzenetére
De most akkor szifonnál kell SMS, vagy nem? Korábban azt írtátok hogy szifon esetén be kell tenni egy másik simet és függetleníti magát. Hogy van akkor ez?
És tényleg akkor is ha még tart rá a hűség? 😯 Ez komoly.
-
Jól gondolom, hogy listaáras vásárlás esetén is mehet a függetlenítés? Ott ugye nincs hűségidő.
-
válasz
szabogabor10 #91416 üzenetére
Nálam rossz tapasztalatokkal indul a Volte. Sajnos van, hogy felhívhatatlan vagyok, van, hogy foglaltat jelez, van, hogy egyszerűen csak "hívás sikertelen" ha fel akarom hívni magam, és közben nézem a volte-re állított telefonom képernyőjét, miközben az természetesen nem foglalt.
Ha pedig foglalt vagyok, akkor nem ad foglalt jelzést annak, aki fel akar hívni, hanem egyszerűen csak hívás sikertelen.
És az a baj, hogy ezek a hibák 5 próbálkozásból minimum 1x bejönnek. Így nem csak néha kósza módon, hanem rendszeresen szembesülök vele, így én inkább kikapcsoltam a volte-t. Majd jövőre újra kipróbálom, hátha akkor már rendesen működik.Másnak nem volt ilyen nyűgje vele?
-
válasz
mindfields00 #91303 üzenetére
Jó hogy mondjátok hogy ilyen van, mert tartok egy routerbe való dominót itthon és még van rajta 3 és fél giga net, akkor azt szépen lehasználom mielőtt pápá lenne neki.
-
Másnál nem okozott problémákat a volte bevezetése? Nekem igen. Mióta jelezték sms-ben, hogy nálam is volte van, azóta rendszeresen előfordul, hogy ha hívnak, és beszélek mással, akkor nem jelez foglaltat a másik félnél, egyszerűen megszakítja a hívást. Máskor azt mondja hogy nem vagyok elérhető, megint máskor foglaltat jelez. Kipróbáltam másik telefonomról úgy, hogy közben beszéltem, és tényleg így van, vagyis nem a hívó félnél van a probléma. Ezen kívül olyan is van, hogy nem beszélek senkivel, kicsörög egy pillanatra a telefonom és meg is szakad. Amikor újrahív az illető, akkor mondja, hogy az első csöngésnél megszakadt a vonal, de előtte pedig ki se csörgött.
Kikapcsoltam a volte-t, hátha ettől megszűnik a jelenség. Más nem tapasztalt ilyet?
-
válasz
Soulfly842 #91212 üzenetére
Az mindegyik. Szuper, köszi.
-
válasz
Soulfly842 #91206 üzenetére
Köszi szépen, a nagy része tiszta, egy dolog maradt csak nyitva:
"van-e még érvényben lévő keretmegállapodás, Ha van, akkor kötbér nélkül - új keretszerződés aláírása mellett csak egy másik jogi személy tudja átvenni"
Egy cég a jelenlegi szerződő, és egy egyéni vállalkozó venné át tulajdonképpen. Keretmegállapodás alatt pontosan nem értem, mit kell érteni, 3 db teljesen publikus díjcsomag (next mint a 3). Ez mennyiben befolyásol? Erre a 3 nextre vannak különböző időpontokban lejáró hűségek, de készülék nem lett véve egyikkel sem.
-
Mi az ügyintézés menete, feltétele annak, hogy egy céges előfizetést (kompletten minden szolgáltatással együtt, több előfizetés egy ügyfél alatt) átvegyen egy magánszemély? Tehát az előfizető kicserélése lenne.
Remélem, hogy meglévő hűségnél nem jár semmilyen kötbérrel vagy ilyesmivel.
-
Másik uniós országba megyek holnap, next s csomag, ugye semmit nem kell tennem, itthoni feltételekkel tudom használni a csomagot? Főleg a beszéd érdekel, az adat nem.
Vagyis telekomon belül ingyen hívok haza? Ingyen fogadom a hívást?
-
válasz
enginev3.0 #91183 üzenetére
-
válasz
enginev3.0 #91143 üzenetére
Kb elmondja a publikus csomagokat. Nem nézek ki többet belőlük, szólj ha csalódnom kell.
-
Nem volt ma valami zavar a zerőben?
Ma többen jelezték hogy hívtak, és se foglalt nem volt, se ki nem csörgött, egyszerűen csak nem sikerült felhívni. -
válasz
Winchester95 #90821 üzenetére
Szerintem sajnos simán lehet, hogy az első 1-2 hónapban nem nagyon lesz bolti készlet. Sőt az is benne lesz, hogy szín és méret kombinációk nem lesznek. Azaz pl lesz majd 256-os, de csak olyan színben ami neked nem tetszik.
Én általában hagytam lemenni a rohamot és decemberben vettem meg. Januárra pedig már általában szín - méret választék is van. Addig meg csak kibírod. -
válasz
fornettisuti #90530 üzenetére
Ez aztán a segítség.
Ezért de kár volt kommentelni. :/ -
válasz
szabogabor10 #90489 üzenetére
Nocsak-nocsak.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest