- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Fotók, videók mobillal
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vpanangin
senior tag
Hogyan lehet beállítani havidíjas előfizetésnél, hogy ne csak 20 másodpercig csörögjön a bejövő hívás? Hangposta ki van kapcsolva.
-
vpanangin
senior tag
A webshopból rendelt Huawei B535 asztali router független. Most próbáltam a másik "T" kártyájával.
-
vpanangin
senior tag
válasz karl_fischer #111637 üzenetére
Nem.
-
vpanangin
senior tag
Azzal, hogy átvetted a kártyát (postástól vagy futártól vagy Pick-Pack ponton) és azt ugye aláírásoddal + valamely okiratoddal hitelesítetted, onnantól él az előfizetés amint visszaér postán vagy futártól az aláírt szerződés. Amíg az új kártyát nem aktiválod, addig valóban él a Domino-s. Elképzelhető, hogy maradhat is nálad, továbbra is működőképesen. Ezt nem tudom. A telefonos ügyfélszolgálat meg fogja mondani.
Azonnal megrendelheted újra, amint e-mail értesítést kapsz a folyamat lezárásáról, törléséről.
-
vpanangin
senior tag
1414-en mondd le, de hangsúlyozd, hogy akarod az eredeti állapot visszaállítását, tehát visszaváltást Dominora! Erre mondja majd, hogy ez nem fog menni, mert ez SIM kártya cserével kell hogy járjon. Oké, küldjék ki. Ingyenesen. Várakoztatni fog, megkérdezi a főnökét. Ha nem fogja tudni megcsinálni (kétlem, mert a Telekom elég rugalmas tud lenni ezen a téren) és maga a hívószám megtartása nem fontos, akkor még ebben a telefonbeszélgetésben mondd le az elállási jogodra hivatkozva!
Ha ezzel végeztél, rendelj online egy 990 Ft-os Domino kártyát amin van 80 perc lebeszélhetőség, 5 SMS és 1 GB adat. Ha megérkezik, ezt már vígan át tudod váltani hűség nélküli, csak net előfizetésre.
-
vpanangin
senior tag
1. Nem tudom miért rendelted 1 év hűséggel, hiszen Dominoról előfizetésre váltásnál elengedik az egyszeri 5000 Ft költséget, amit különben új előfizetés esetén kérnek hűség nélküli konstrukcióban. A havidíj mindkét esetben ugyanannyi.
2. Nem tudom hogyan raknának át a csak net csomagba, hiszen annak alacsonyabb a költségvállalási szintje.
3. Online rendelés miatt van elállási időd, egyszerűen visszaküldheted minden retorzió nélkül. Kéred, hogy állítsák vissza az eredeti állapotot, tehát rakjanak vissza Domino csomagba. Aztán egy újabb rendeléssel már meg tudod rendelni a Dominoról váltást a csak net csomagra úgy hogy még hűséget sem kell vállalnod.
[ Szerkesztve ]
-
vpanangin
senior tag
Az HBO GO csak akkor nem fogyasztja az adatkeretet a 3 és 10 GB-os adatkeretű mobilnet csomagnál ha a Telekomon keresztül fizetem elő?
Én közvetlenül az HBO nál fizetem elő, 1490 Ft-ért.
-
vpanangin
senior tag
válasz -FreaK- #109141 üzenetére
Leírom a témával kapcsolatban az elmúlt 6 napom történéseit, te pedig belátásod szerint cselekszel.
Péntek óta vadásztam egy példányt az említett készülékből. Online shop nekem is azt jelezte mint neked. Szombaton a közeli városban bementem mindhárom szolgáltatóhoz, egyedül a Vodánál ígértek a mostani hét elejére néhány darab érkezését. Személyesen tovább nem tettem többet a dolog érdekében.
Online a Vodánál van, de abban a konstrukcióban amiben nekem kell, nekem drága. Telenornál feliratkoztam a készletértesítésre, még nem jött e-mail.
Telekomnál négyszer cseteltem ügyfélszolgával, mindannyiszor arról tájékoztattak, hogy már nem lesz a készülékből. Ezt a csatornát elengedtem. Online shopban sűrűn ránéztem, hétfőn délután sikerált egyet megrendelnem.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
vpanangin
senior tag
válasz MaxxDamage #108936 üzenetére
-
vpanangin
senior tag
-
vpanangin
senior tag
válasz kovacsmi_74 #107433 üzenetére
-
vpanangin
senior tag
válasz kovacsmi_74 #107430 üzenetére
Nem.
-
vpanangin
senior tag
válasz kovacsmi_74 #107416 üzenetére
Nem.
"A feltöltési bónusz net és ajándék percek miért nem követhetőek az appban?" Pontosan ez volt a kérdés.
Tehát "feltöltési bónusz és ajándék percek".
-
vpanangin
senior tag
válasz kovacsmi_74 #107405 üzenetére
"de a 1777-en él a menüpont a percekhez (Egyéb egyenlegek...)"
Igen, a menüpont él de ott sem lehet információt szerezni a vásárláskor kapott 40 illetve 80 perc egyenlegéről.
Ugyanis:
1. feltöltési bónusz egyenleg
2. Paletta egyenleg
3. kedvezményes készülékcseréhez vásárolt Domino kártya ajándék percei
4. World Roaming Limit szolgáltatás adatmennyisége
4. Domino Surf adategyenlegemenüpontok találhatóak az "egyéb egyenlegek" menüben.
Peace.
[ Szerkesztve ]
-
-
vpanangin
senior tag
válasz balint82 #107248 üzenetére
Ne bánkódj, menj át Dominósba! Kapcsold be a Fix-et!
Tegyük fel, hogy beszélsz 40 percet hálón belül és 40-et hálón kívül. Az 1120 Ft-ba kerül. Veszel hozzá netet, méghozzá Maratont. Hamarosan 3500 Ft-ért már csak 3,5 GB-ot kapsz, ez az eddigi előfizetésedből visszaszámolva 3,5 hónapig elég. Ez nagyjából összesen kb. 2300 Ft-ba kerül havonta. Mégsem 3090 Ft, vagy mennyi volt eddig a legolcsóbb havidíjú csomag (a 80 perc/80 SMS + 1 GB adat).
Persze ez eltolódhat lefelé és felfelé is párszáz Ft-al, attól függően, hogy hogyan alakul a hálózaton belüli és kívüli percek aránya a 80-on belül.
Különben azt tudod, hogy nem kell váltanod az új csomagok egyikére sem amíg ki nem vezetik?
-
vpanangin
senior tag
-
vpanangin
senior tag
válasz Soulfly842 #106764 üzenetére
"Szerintem nem lesz rossz az új irány"
Biztosan a közzétett változásokra gondoltál?
-
vpanangin
senior tag
válasz bksgbr #103736 üzenetére
Tapasztalatból a következőről tudlak tájékoztatni:
Szeptemberben váltottam Telekom Mobil S + 1GB adat + költség kontroll előfizetésemről Blue Mobilra. Ugye a költség kontroll opció miatt ez egy öszvér előfizetés, félig havi díjas félig feltöltős. A feltöltős részben volt 1500 Ft tartalékként, meg hogy roamingolni tudjak adott esetben.
A lényeg, hogy miután Blue Mobilos lettem, ezt az 1500 Ft-ot jóvá írták a Blue M. kártyámon. Tehát létezhet vissza irányban is.
-
vpanangin
senior tag
Adategyeztetésen kívül hogyan kerülhet át más nevére egy Domino kártya?
-
vpanangin
senior tag
-
vpanangin
senior tag
válasz Ron Swanson #101925 üzenetére
Az esetem ugyanez.
Kaptam egy elszámoló számlát az utolsó náluk töltött napig. Csekk nem volt hozzá. Vagy elutalod az összeget, vagy bemész egy Telekom üzletbe és befizeted ott. Én a második variációt választottam tegnap. Ráadásul egyik Domino kártyám számával kértem időpont foglalást, úgyhogy a sort sem kellett kivárnom.
-
vpanangin
senior tag
Most hol tartunk az "app" tekintetében? A Fix kártyánál a maradó percek a 80-ból látszanak a legfrissebben?
-
vpanangin
senior tag
válasz maxiszalai12 #100655 üzenetére
Most talán 2018.XII.31-ig. Talán. De ha megnézed te saját magad, az a biztos.
-
vpanangin
senior tag
válasz Nikaré #100141 üzenetére
Van egy másik is, de azon még van 62 perc lebeszélhetőség és 1GB adat. Azt még nem tudom ingyen ajándékba adni.
Sőt. Van egy harmadik is. Azzal viszont az a problémám, hogy maga a hívószám 19 éve az enyém és valamiért nem tudom elengedni, pedig már vagy tíz éve nem indítottam hívást róla. Mikor megkötöttem az előfizetést annak idején, a mobil hívószámok még csak 6 jegyűek voltak az előhívón kívül és csak később rakták elé a 9-es számot. Na ez ilyen régi. Mindig csak feltöltöm egy évre, aztán az egyenleget meg ellottózom. Most pl. van rajta 78 perc lebeszélhetőség belföldön bármely normál hívószámra és 2500 Ft egyenleg. De ez is Domino Fix, aktív "Most" opcióval.
Szóval nem vagyok egyszerű eset.
Peace.
[ Szerkesztve ]
-
vpanangin
senior tag
válasz Black_Raven #100052 üzenetére
Én is megkaptam újra. MobilS+1GB az előfizetésem összeállítása.
-
-
vpanangin
senior tag
válasz Soulfly842 #98161 üzenetére
Azért azt ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy 5500-5800 munkavállalóról van szó. Bizonyos vezetői szint fölött a Dunaferr is ad, de azt nem tudom, hogy korlátlant ad-e.
Ez a munkáltató széles körben adja a kártyát ami a munkavállaló nevén van és a díjait is a munkavállaló fizeti, ellenben nincs belépési díj, adminisztrációs díj, flottafenntartási díj, stb ... Hűségnyilatkozatot sem iratnak veled alá, talán csak ha készüléket is vásárolsz részletre.
-
vpanangin
senior tag
Korlátlan net a hétvégén a Dominósoknak:
https://www.napi.hu/tech/bejelentest_tett_a_magyar_telekom_minden_domino-ugyfelet_erint.663068.html
-
vpanangin
senior tag
válasz CoolBoy323 #97909 üzenetére
Hétfőn vettem át, minden aktív volt rajta. Tegnapig csak az 1GB látszott, majd tegnaptól már látszik a +10GB is. A 60 nap szerintem a postázástól él.
Szerintem.
-
vpanangin
senior tag
válasz lubrinczerik #97708 üzenetére
Szívesen.
-
vpanangin
senior tag
válasz lubrinczerik #97705 üzenetére
-
vpanangin
senior tag
válasz lubrinczerik #97703 üzenetére
Nem kell újrakötni. Ugyanis ha felfelé váltasz, akkor nem változik a hűségidő vége.
-
vpanangin
senior tag
válasz lubrinczerik #97700 üzenetére
Megkaphatod. Váltanod kell pl 1414-en.
-
vpanangin
senior tag
Váltottam volna Mobil S + 500 MB net csomagomnál a mai naptól elérhető 1 GB netre, de azt írja a rendszer, hogy:
" A beállítás sérti a vállalt költési szintedet. Ha ezt választod, akkor elveszted a havidíj-kedvezményt és lehetséges, hogy kötbért kell fizetned."
Szerződéskötéskor 24 hó hűségidő esetén 3290 Ft-ot határoztak meg vállalt költési szintnek, ami 2990 Ft havidíjat jelent e-pack kedvezménnyel. Most, hogy váltanék felfelé 100 Ft-al drágább netre a végösszeget e-pack kedvezménnyel veszi figyelembe a rendszer és nem érem el a vállalt költési szintet, ami ugye 3290 Ft.
Így nem lesz dupla netem + 100 Ft-ért?
[ Szerkesztve ]
-
vpanangin
senior tag
Ezek normálisak?
Kellene egy új, nagy képernyős TV, gondoltam egyik Dominós számomat beviszem előfizetésesbe és részletre veszek hozzá egy Pana 55"-os készüléket. Pénteken megrendeltem, hétfőn hívott is a megfelelő csoport, hogy mivel nincs náluk előfizetésem így bekérnek előre 172 000 Ft-ot a 193 000 Ft-os TV-re amit majd természetesen havonta levonva jóváírnak. Mondom kézcsók, ha volna 172ezrem, nem szaroznék egy 193 ezres TV-vel + 24 hónap hűségidős előfizetéssel. Válasz: kell a TV vagy nem? Így nem kellett.
De nem is én lennék, ha ma egy másik Dominós számommal nem próbálkoztam volna be újból. Hívott is a csoport, egy másik női hang. Ma a bekért előleg ugyanarra a konstrukcióra 58 000 Ft lett volna. Kérdezem, ez meg hogyan lehet? Hétfőn annyi volt, ma meg ennyi? Válasz: ennyit dob ki a gép. Oké, mondom ha két naponta 75ezret enged a rendszer, akkor ugye ki tetszik találni, hogy pénteken újra megrendelem?
Elbúcsuztunk egymástól. Mára legalább is ...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM